Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En rejsekonsulent skræddersyede en rejse til Australien til os. Der var virkelig god kommunikation hele vejen. Vi havde brug for hjælp mens vi var der og her var servicen i top og en konsulent hjalp... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Først og fremmest god dialog om rejsen, så forventninger var afstemt. Tydeligt at René havde kendskab til steder vi ville besøge. Store regnmængder lukkede akut et af de planlagte besøgs steder. R... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Igen kan vi kun give Benn,s Rejser 5 Stjerner for et fantastisk krydstogt med Explora Joureys 1. Charlotte hos Benn,s Rejser fiksede lige et super hotel inden krydstoget og hjemover via Barcelona.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Aftaler overholdes. Hurtig opfølgning. Alt foregår professionelt og med dygtige aktører i DK og på destinationerne. Føler mig tryg ved at bestille en grupperejse igennem BENNS.

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

rejseforedrag

Hans fortalte inspirerende om nationalparker i det vestlige USA.

20 mars 2023

Hej Hanne.
Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi er glade for at du fandt vores rejsewebinar om Kør selv i USA's unikke nationalparker (fra Las Vegas til Denver) inspirerende.
Hans | BENNS

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En god appetitvækker til hvad der bør…

En god appetitvækker til hvad der bør prioriteres under en tur til Vestcanada.

16 mars 2023

Hej Knud.
Tak for anmeldelsen af mit rejsewebinar om det vestlige Canada fra prærie til kyst. Et område der byder på mange muligheder, så det kan være nødvendig at prioritere - og gemme noget til den rejse.

Webinar vestlige Canada

Professionelt og interessant foredrag om rejsemulighederne i vestlige Canada

16 mars 2023

Hej Jørgen.
Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Det er altid for mig en stor fornøjelse at holde webinar om et så spændende rejseland som Canada.

Las Vegas og LA

kom godt omkring de forskellige steder.

13 mars 2023

Kære Mødestedet Sind.
Tak for anmeldelsen. Dejligt at have jer med til webinaret om Kør selv fra Californiens kyst til Las Vegas.
USA er et spændende rejseland med mange muligheder for gode oplevelser.

Inspirerende New Zealand webinar

Arne holdt et veldig inspirerende og godt webinar om New Zealand. Mange gode tips om steder å besøke, men mest solgte oss på at det blir neste store reisemål.

Hej Yngve
Tak for de fem stjerner og din feedback. Vi har i mange år arrangeret rejser til New Zealand, og vi har meget stor erfaring med rejse down under. Det glæder os meget, at det skinner igennem på rejsewebinaret.

Webinar

Super og informativ webinar om New Zealand, tak for det.

Hej Charlotte.
Tusind tak for din feedback og 5 stjerner for webinaret om rejser til New Zealand. Det glæder os, at du fandt webinaret informativt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fint webinar om New Zealand med…

Super fint webinar om New Zealand med god rejseinspiration

Hej Stine.
Tak for anmeldelsen. Skønt, at du fandt webinaret inspirerende. New Zealand er et spændende rejseland med mange muligheder for gode oplevelser.

Klart overskueligt

Klart overskueligt, men lidt indtryk som viser hvad man kan opleve

Hej Jesper.
Tak for din anmeldelse af vores rejsewebinar om New Zealand. Det er altid en stor fornøjelse at fortælle om rejser til New Zealand.

Super godt Webinar

Hej Harald.
Skønt at du har oplevede rejsewebinaret om New Zealand som super godt. Tak for de pæne ord, og de 5 stjerner.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super godt og informativt foredrag

Super godt og informativt foredrag. God inspiration til en kommende rejse.

7 mars 2023

Hej Maiken.
Tak for din anmeldelse af vores rejsewebinar om Canada fra kyst til kyst. Skønt, at du var tilfreds med vores præsentation af det store land og de ti provinser fra Atlanterhavet til Stillehavet.

Safari med BENNS

BENNS arrangerede safari i Kenya med afsluttende badeferie på Zanzibar, herunder Stonetown.
Alt fungerede på højeste niveau. Specielt var vi imponeret over BENNS evne til undervejs med få timers varsel at modificere hele programmet efter en 24 timers forsinkelse i Istanbul, der skyldtes Turkish Airlines. 6 stjerner!

8 februari 2023

Kære kunde

Mange tak for jeres fine anmeldelse.

Skønt at høre, at alt fungerede på højeste niveau, og I har været tilfredse med tilpasningen af programmet efter den store forsinkelse i Istanbul.

Tak for et godt samarbejde omkring jeres rejse. Jeg håber at høre fra jer igen næste gang, rejselysten melder sig.

Henrik fra BENNS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Inspirerende og informativt webinar om…

Inspirerende og informativt webinar om ferie i auyocamper USA og Canada

6 mars 2023

Hej Sassy.
Tak for din anmeldelse af vores rejsewebinar om ferie i autocamper i Canada og USA. En skøn måde at opleve de to lande. Dejligt, at du fandt webinaret både inspirerende og informativt.

Meget inspirerende foredrag

Min kæreste og jeg deltog i Arnes foredrag om det vestlige Canada. Foredraget var meget inspirerende og lærerigt. Vi er slet ikke i tvivl om at vores næste rejse skal gå til Canada. Arne er en meget inspirerende og kom vidt omkring i sit oplæg.

Hej Christine.

Tak for de 5 stjerner og anmeldelsen af vores rejsewebinar om det vestlige Canada fra prærie til kyst. Skønt, at I fandt rejsewebinaret både lærerigt og inspirerende.

Jeg er sikker på I vil elske Canada - et land som jeg synes har meget at byde på. Specielt, når det kommer natur, men også interessant historie og spændende kulturer.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I forhold til vores rejse var det en…

I forhold til vores rejse var det en fin gennemgang. Vi manglede måske noget om området mellem The Rockies og Vestkysten

Hej Bent.
Tak for din feedback på vores rejsewebinar om det vestlige Canada fra prærie til kyst.

Det vestlige Canada er et kæmpe område der byder på mange spændende oplevelser. Lige fra historie og kultur på prærien over store landskabsmæssige oplevelser i de canadiske Rocky Mountains til store dyre oplevelser langs Vestcanadas kyster. Et område der har noget for alle.

God tur.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Du kom rigtig godt ind på de spørgsmål…

Du kom rigtig godt ind på de spørgsmål vi havde.

Hej Jens.
Tak for anmeldelsen af vores rejsewebinar om det vestlige Canada fra prærie til kyst. Et område der byder på mange muligheder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget velstruktureret og troværdigt…

Meget velstruktureret og troværdigt webinar.

19 februari 2023

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse af vores webinar om Højskole og safari i Tanzania. Vi er meget glade for, at du synes om måden, vi præsenterede rejsen og højskolen på.

Vi glæder os til at hjælpe eventyrlystne danskere på en anderledes rejse til Tanzania, hvor de vender hjem med et større indblik i landet, kulturen og befolkningen.

Carsten | BENNS

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falsk reklame og urigtige oplysninger

Netop kommet hjem efter et krydstogt til Argentina og Anarkisk. En meget stor skuffelse. Benns havde beskrevet rejsen og ud fra dette købte vi den. Intet af deres beskrivelse af dyrelivet holdt stik. Deres beskrivelse af dyrelivet og de oplevelser man uden tvivl ville få - var rent salgsgas.
På Anarkisk havde Benns beskrevet af dette ville være fra kl. 11.00 til kl.19.00. I følge rederiets plan varede opholdet fra kl. 15.00 til 18.00. Opholdet blev fra 15.15 til 17.30. 2,15 timer mod de lovede 8 timer.
Benns beskrev (uden forbehold) at man ville se pingviner, søelefanter, delfiner, søløver og enorme hvaler som pukkelhvaler, vågehvaler, og kritsæler. De der blev set var 18 pingviner på en isflage.
Dagen efter skulle vi være 4 timer ved Elefant Island fra kl.14.00-18.00- Rederiets plan var 18.00-20.00. Det blev til 1 time. Den ændrede plan havde intet med vejret a gøre.
Om Argentina (Porto Mandryn) Et af de bedste sted i verden for at spotte dels hvaler og delfiner og dels de store søelefanter. Oplevelserne ville være "once-in-a-lifetime" Sådan beskrev Benns de oplevelser vi ville få. MEN Bennes oplyste ikke at i februar mdr. som vi var der i- IKKE ER HVALER ELLER DE STORE STORE SØELEFANTER- De er der kun i mdr. okt. nov. og dec.
Kap Horn skulle besøges med ankomst kl. 6.00 og derefter et 2 timers ophold. Vi sejlede forbi Kap Horn kl. 6.45 - 7.10- Det var det 2 timers ophold.
Det er utroligt Benns helt bevist vil være bekendt at vildlede deres kunder i et sådan omfang, og så til en rejse til over kr. 40.000 pr. person. Benns havde lovet alle en helt fantastisk dyreoplevelse- Men dyrene var igen i år rejst væk- sådan har det altid har været sådan.
Benns i skulle skamme jer. Hvorfor ikke blot give de korrekte oplysninger- så kan jeres kunder selv bestemme om de vil bruge over kr.40.000 på at se 18 pingviner på en isflage
Hilsen
Poul Christiansen

11 februari 2023

Hej Poul

Vi er oprigtigt meget ærgerlige over at modtage denne anmeldelse, og at du ikke har kontaktet os direkte med dine synspunkter.

Først og fremmest må vi slå 100% fast, at vi naturligvis aldrig forsøger at vildlede vores kunder. Faktisk er det en stor prioritet for os, at disse rejseprogrammer bliver så korrekte og inspirerende som overhovedet muligt. Vi er et rejsebureau med næsten 60 års erfaring, og vi har altid fokus på at give vores kunder den bedst tænkelige rejseoplevelse.

I vores rejseprogrammer tager vi altid udgangspunkt i de informationer, vi modtager fra Celebrity Cruises. Det skal dog siges, at kaptajnen altid har lov til at ændre i disse tidspunkter med baggrund i skibets og passagerernes sikkerhed. Vi har naturligvis straks taget fat i vores kontaktperson ved Celebrity for at få en uddybende forklaring.

Vi må konstatere, at vi er temmelig uenige i din fortolkning af oplevelserne beskrevet i vores 16-siders rejseprogram. Vi har solgt et krydstogt til dig, hvor der kan være MULIGHED for at opleve dyrelivet. Dyrene befinder sig i den fri natur, og som rejsebureau kan vi naturligvis aldrig love, hvilket dyreliv man potentielt oplever på en krydstogtrejse som denne. Rejsebeskrivelsen er lavet ud fra tidligere krydstogter og års erfaringer, men faktorer som vejr og vind i de barske områder kan desværre have indflydelse på dyrelivet, men også sejlruten og tiderne som bliver 100% bestemt af den ansvarlige kaptajn på krydstogtet.

Karsten Lind
Business Manager | BENNS

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.