Beka Auto A/S Omdömen 348

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At få lavet en slutseddel, så vi kunne få indregistreret bilen til søndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse. Mikkel er venlig, smilende, imødekommende og hjælpsom. Han lytter til vores behov af bil .🙏 Vi glæder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁 Ros og kæmpe anbe... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das Gefühl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausführlich besprochen und schnell reparier... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imødekommende og tog sig tid til at forstå mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i p... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Skrivet av företaget

Vi sælger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i Sønderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved køb eller leasing af din næste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dygtig og kompetent sælger

Sælgeren Thomas gjorde virkelig hans arbejde godt. En god og tryg fornemmelse at handle bil hos BEKA-Auto.
Lige fra vi kom ind af døren til vi ugen efter kørte ud derfra i vores nye bil, blev vi behandlet godt og professionelt.
Tak for handlen

27 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efterspurgte en byttepris for min bil…

Efterspurgte en byttepris for min bil, da jeg var interesseret i en bil ved dem, men fik aldrig svar. Useriøst….

Gør jeres køb et andet sted.

19 februari 2024
Logotyp för Beka Auto A/S

Svar från Beka Auto A/S

Hej Alem,
Tak for snakken i telefonen forleden.
Vi har efterfølgende fundet din henvendelse i vores spam mail, da din henvendelse udelukkende indeholdte et link til, hvad der formegentligt har været en bil, som du ønskede at bytte med.

Vi beklager at vi ikke fangede den og håber på, at vi får chancen igen næste gang du overvejer at købe bil.

Mvh Mikkel
/Beka Auto

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte en MB E220d ubeset

Købte en MB E220d ubeset pga. afstand og andre omstændigheder, var noget spændt på hvad jeg havde købt, men det var lige som jeg havde forestillet mig, og blev behandlet godt, og kan kun anbefale at handle hos Beka-auto

17 december 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Sælgeren var meget imødekommende og…

Sælgeren var meget imødekommende og flink, og sammen kom vi frem til en handel. Sælgeren kendte ikke helt til hvad bilen kunne, og blev nød til at Google sig frem.
Et par dage efter så jeg at bilen havde dæk str. 255 i højre side, og str. 235 i venstre side, og ikke 255 bag og 235 foran, så det kostede lige en tur til mit Skoda værksted for at få det rettet. Men ud over det jeg har nævnt, er jeg stadig glad for handlen.

30 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utrolig dårlig service

Besøgte Beka Auto for at kigge på en ny brugt bil.
Lige fra start til slut var der absolut ingen interaktion fra sælgere som blot kiggede på mig fra deres skrivebord og derefter væk igen.

Virkelig imponerende at man som relativt stort bilhus er så uinteresseret i at sælge.

11 oktober 2023
Logotyp för Beka Auto A/S

Svar från Beka Auto A/S

Kære Jens Rosendal Lind

Tak for din åbenhjertede tilbagemelding.

Vi beklager meget den oplevelse du har haft i vores udstilling, - det er absolut ikke meningen, at de kunder som er tilstede i vores butik, ikke skal have opmærksomhed. Heldigvis sker det meget sjældent, men desværre er det sket med dig.

Vores dør er åben, så hvis du har lyst til at give os en chance til, - må du meget gerne komme forbi til en snak.

Vi har meget travlt - Ring gerne og aftal en tid. Så er vi sikre på at du får den bedste rådgivning.

Venlig hilsen
Beka Auto
Anders

Hele køreturen værd

Jeg kørte turen fra Sjælland til Sønderborg for at købe en elbil - som jeg kun havde set på billeder, men havde dog fået fortalt igennem flere telefoniske samtaler, at alt spillede 100% hvilket bilen også gjorde! Super god og behagelig proces hele vejen igennem. Beka Auto er helt sikkert et besøg værdigt igen ved bil nummer to - stort tak til Mikkel.

17 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.