Goede communicatie tussen projectmanager en mij. Afspraak is afspraak bij de projectmanager en hij is erg goed bereikbaar en vriendelijk. Binnen hele korte tijd is mijn nieuwbouwwoning volledig strak!... Se mer
Det här tycker kunderna
Vandaag, was het dan zover.. Behangservice Nederland BV zou komen om de muren te voorzien van Renovliesbehang en af re rollen met kleur 9010. Het totale plaatje is boven verwachting gerealiseerd, z... Se mer
Företaget har svarat
We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... Se mer
Företaget har svarat
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.behangservicenederland.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
100% Tevreden klant van Behangservice nl
Visite vanavond die aanschouwend in mijn nieuwe appartement vol lof waren hoe de wanden ervoor staan. Man was zelf professional als schilder zijn leven lang en had alleen maar lof v.w.b. hoe strak de wanden zijn uitgevoerd. Vandaar ook mijn review "Luis Henriques" bedankt voor Top uitvoering v.d. opdracht. Zal zeker Behangservice Ned. in mijn omgeving aanraden.

Svar från Behangservice Nederland
Geloof nu maar die negatieve reviews.
Ben net opgebeld door ze met de mededeling dat ze me voor smaad zouden vervolgen omdat ik hier op trustpilot een negatieve review gegeven heb. Dat dreigen met advocaten doen ze aan de lopende band. Je krijgt een telefoon onder je snuffert geduwd om onder druk een review te geven voor op hun website maar op hun website kun je niet zelf een review achterlaten. Ze zijn zeer dwingend.
Niet mee in zee gaan. Ego's tot en met.
Nogmaals : Ze schrijven zelf die goede reviews.
De mensen die voor ze schilderen worden volgens mij onderbetaald. Jonge Heren van behangservice nederland Deze review hier schrijf ik omdat je me achterna belt. En luister jonge heren van de behangservice ik schrijf expres volgens mij zodat het geen smaad is. Want ik mag in dit land mijn vermoedens kenbaar maken. Als je nog een keer belt of iets doet schrijf ik nog een review

Svar från Behangservice Nederland
Dit behangteam is echt op elkaar ingespeeld!
Met 5 man stonden ze voor de deur en het leek wel een wervelwind. Ik wist niet goed wat ik er van moest denken of verwachten. Maar toen ik ze bezig zal was ik wel onder de indruk. Het is gewoon een geolied team. Na 2 dagen hebben zij 375 m2 geschuurd, behangen en geschilderd. Met verbazing heb ik ernaar gekeken. De kwaliteit was ook nog eens boven verwachting. Wat een mooie partij. Eerlijk is eerlijk.

Svar från Behangservice Nederland
Hoefde me nergens druk over te maken
Hoefde me nergens druk over te maken .
Alles top ! Muren mooi en vriendelijk. Een aanrader
Prima bedrijf
Prima bedrijf, poosje geleden slaapkamers laten behangen.
Zelf beschadiging gemaakt en na een belletje werd het als service gefixt!
Aanrader
Wat een toppers
Wat een toppers!
Werken snel en nauwkeurig
Wij zijn zeer tevreden
Blij met Daan
We waren al blij met de service telefonisch, maar toch even afwachten wie er daadwerkelijk komt. Ons hele huis is prachtig & naadloos behangen door Daan. We waren heel blij dat hij bij ons was ingedeeld, we hadden geen betere behanger kunnen treffen. Fris resultaat ondanks uitdagende hoogtes.
Super blij mooi werk
Super blij mooi werk , aardige nette jongens !! Echt een aanrader
Personeel is heel vriendelijk en de…
Personeel is heel vriendelijk en de service is super. We komen hier zeker weer terug.
Ondanks het uitlopen van de bouw bij…
Ondanks het uitlopen van de bouw bij mij thuis waren deze mensen zeer flexibel. Dag voordat ze zouden komen liep alles anders. Contact opgenomen met de desbetreffende en het was geen probleem om het te verzetten. Verder keurig werk geleverd. Chapeau
Service was top
zeer lelijke wanden/muren
na een uitgebreid gesprek over de moeilijke en lelijke wanden die er waren een zeer goed advies gekregen. wast resulteerde in prachtig behangen wanden en superstrak. kan weer genieten van mijn woning. Jongens harstikke bedankt voor jullie vakmanschap!!
Wij zijn uitstekend geholpen
Wij zijn uitstekend geholpen. Goed advies en ze hebben kwaliteit geleverd. Ik raad hen zeker aan.
Geweldig gedaan
Geweldig gedaan ! Woon kamer en 3 slaapkamers in twee dagen gedaan. Alles vlak en strak. Hele leuke en vriendelijke gasten. Vak werk echt een aanrader.
Top bedrijf, goede service, vakkundige mensen
225 m2 schuren behangen en sausen in 2 dagen heel netjes en strak eindresultaat.
Een echte aanrader!!!!!
Erg vriendelijk en keurige medewerkers
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.