Utroligt behagelige personer vi blev mødt af , både før og i forbindelse med begravelsen af min far. Viste tålmodighed og forståelse i forbindelse med telefonsamtaler og møder. Vi havde mest konta... Se mer
Företaget har svarat
I forbindelse med bisættelse af vores mor og farmor havde vi en rigtig god oplevelse hos Begravelse Danmark Hillerød. Det var et trygt og behageligt forløb og vi fik en fin og ærlig rådgivning.
Företaget har svarat
Birgit var meget empatisk, engageret og hun hjalp til at det blev en smuk og særdeles vellykket begravelse.
Företaget har svarat
Hos Begravelse Danmark i Hillerød møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mere end 25 års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Hillerød, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Vores forretning ligger centralt på Frederiksværksgade 4A, og du er altid velkommen til en samtale – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Vi lytter til dine ønsker og tilrettelægger en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Som din lokale bedemand i Hillerød tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser, askespredning, afsked uden ceremoni samt bæredygtige alternativer. Vi sørger for alt det praktiske – fra kontakt til præst og myndigheder til koordinering med kirkegård og krematorium – så du kan fokusere på det vigtigste: at tage afsked på en meningsfuld måde.
Frederiksværksgade 4A, 3400, Hillerød, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Viste tålmodighed og forståelse i forbindelse med telefonsamtaler og møder.
Vi havde mest kontakt med Birgit Mortensen som bare var fantastisk.
Dorte

Svar från Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hillerød
Fin og professional bisættelse; god rådgivning og støtte. Det allerbedste var dog, at min mand blev kørt bort fra kirken i en motorcykel med sidevogn: Harley- Davidson. Det var en rigtig god afsked og en befriende måde at afslutte en fin bisættelse.

Svar från Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hillerød
Bedemand Birgit Mortensen er erfaren, indsigtsfuld og nærværende i sin bistand og vejledning. Selve hendes arbejde er tillige professionelt udført. Kan på det kraftigste anbefale forretningen i Hillerød.

Svar från Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Hillerød
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.