Företagsinformation

1. Begravningsentreprenör

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Et godt valg, nÄr pÄrÞrende skal sikre et smukt og mindevÊrdigt farvel. PÄ en bÊredygtig mÄde.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Jeanette

Jeanette, stort tak til dig for alt omkring min datters begravelse.
Tak for den ro det gav at alting var og blev planlagt til mindste detalje.
Det var en meget stor hjĂŠlp i alt det svĂŠre.
Mvh Lene Thybo Christensen

31 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg og min familie har kun godt at sige

Jeg og min familie har kun godt at sige om Bedemand Willers.
Det er anden gang vi har benyttet deres service. Jeanette hjalp mig stille og roligt igennem hele processen og var der hele vejen igennem pÄ en vÊrdig, venlig, omsorgsfuld og professional mÄde.
Min far fik en smuk bisĂŠttelse. Tusind tak Jeanette.
Vi kan pÄ det varmeste anbefale Bedemand Willers.

7 februari 2026

Den varmeste anbefaling

I skal have en stor tak, vi har vĂŠret meget i kontakt med Jakob, og han har bare vĂŠret det mest varme og omsorgsfulde menneske vi lange har mĂždt.
Der gjorde det hele meget lettere for os pÄrÞrende, med hans og rolige og smilende sind, og god til at give info.
Vi har som familie vĂŠret super trygge hele vejen igennem vores elskede fars sidste rejse.

SĂ„ den varmeste anbefaling skal, bedemand Willers have med sig fra os.

Tak for der findes nogen som jerđŸ™đŸ»

19 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeanette og Ralf skal have tusind tak

Jeanette og Ralf skal have tusind tak for deres fantastiske,omsorgsfulde og professionelle mĂ„de at hjĂŠlpe os til at gĂžre min mors sidste rejse til en smuk afsked.. Vi kunne trygt overlade alt til dem og koncentrere os om at sige farvel. Af ❀tak

22 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Af hjertet tak for en god oplevelse i en svĂŠr tid.

KĂŠre Jacob
Tusind tak for at du gjorde tabet af min mor til en behagelig og rar overgang til livet uden hende. Jeg skulle vĂŠre familiens klippe, det var utrolig svĂŠrt men uden din fantastiske stĂžtte og dit rolige sind, havde jeg ikke klaret at vĂŠre familiens klippe. Af hjertet tak.

30 juni 2024

EnestÄende service

Tusind tak for Jeres helt enestĂ„ende, betĂŠnksomme og professionelle service ved min mor’s bisĂŠttelse.
I var der for os i hele forlĂžbet og min Mor fik en vĂŠrdig og smuk bisĂŠttelse.

3 juli 2024

KĂŠre Margit,
Vi er taknemmelige for at vi fik lov til at fĂžlge dig og din familie, i de sidste stunder med mor.
Det var sÄ smuk en afsked bÄde fra plejecentret og fra kirken.
KĂŠrligst Jeanette og Jakob

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Stor tak til Jeanette Willers.

PÄ en empatisk og professionel mÄde sÞrgede Jeanette for, midt i stor sorg og savn, at foretage alt det fornÞdne ifm. med min elskede hustru`s bortgang.
Kan kun anbefale Bedemand Willers. Deres slogan passer..-hjertet pÄ rette sted!

23 juli 2024

KĂŠre Ole,
Tak for de smukke ord. Jeg sÊtter stor pris pÄ at du valgte mig som bedemand.
Og det var dejligt at vi tilfÊldigt mÞdtes den anden dag og jeg fik en lille opdatering pÄ at alt er ved at vÊre i orden og se at du har det godt.
KĂŠrligst Jeanette

En meget stor og varm tak til Jeannette Willers

En meget stor og varm tak til Jeannette Willers for en helt igennem gennemfĂžrt bisĂŠttelse af min elskede mand og mine 3 bĂžrns far.
Vi fĂžlte os absolut i trygge hĂŠnder fra det fĂžrste opkald.
Og er blevet guidet professionelt og med hjertet pÄ det rette sted hele vejen.
BisĂŠttelsen fandt sted hjemmefra vores have, og blev den smukkeste oplevelse.
BÄde os og vores gÊster kan varmt anbefale at tage kontakt til Bedemand Willers, Hjertet pÄ det rette sted.

21 juli 2024

KĂŠre Charlotte,
Af hjertet tak fordi jeg fik lov til at bidrage med min tilstedevÊrelse og afholde din mands borgerlige bisÊttelse. Det var sÄ fin og smuk dag hjemme i haven, solen skinnede og kÊrligheden osede.
KĂŠrligst Jeanette

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Et utroligt godt/ perfekt forlĂžb

Tusinde tak til bedemand Jacob i Kalundborg , samt de andre jeg har snakket med fra firmaet undervejs, alle utrolige imþdekommende. Tusinde tak for en meget empatisk, professionel og behagelig oplevede i forbindelse med min fars dþd og begravelse. Tror ikke at forlþbet kunne vére mere perfekt. Tusinde tak 😊

23 februari 2024

Utrolig rar oplevelse

Hej Ralf. Jeg vil gerne pÄ mig og mine sÞskendes vegne, sige dig mange tak for det flotte stykke arbejde du har gjort, for at hjÊlpe os med at give far en vÊrdig afsked.I gÄr, prÊcis pÄ mÄnedsdagen for hans dÞd, var vi pÄ kirkegÄrden til urnenedsÊttelse med den flotte grÞnne urne med fine blomster, og meget passende var stenen ogsÄ blevet leveret retur fra stenhuggeren, sÄ alt er afsluttet og alt ser fint ud.Vi havde en god oplevelse af, at der var styr pÄ tingene, og det er rigtig rart nÄr man har brug for professionel hjÊlp

16 december 2023

En helt igennem positiv oplevelse

En helt igennem positiv oplevelse
Det er nu anden gang inden for et Är at min familie har Bedemand Willers til at hjÊlpe med en bisÊttelse. Alt er forlÞbet fint og man fÞler fra fÞrste sekund at der bliver taget hensyn og lyttet til vores Þnsker, pÄ en omsorgsfuld og kÊrlig mÄde - TAK for det.

30 augusti 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, i dejligt roligt miljĂž. Helt igennem en god oplevelse, i en svĂŠr tid

25 juni 2021

KĂŠre Aase,
Tusind tak for jeres rosende ord. Det varmer mit hjerte og sÊtter jeg stor pris pÄ dine ord.
KĂŠrlig hilsen
Jeanette

Bedemand Willers.

Tak for denne gang.
BisĂŠttelsen (31.03.2021) af min far, var trist,
vi har mistet en kĂŠr mand/far/farfar/oldefar.
Bedemand Willers sÞrgede for, at der var styr pÄ bisÊttelsen,
hele vejen igennem.
Willers sÞrgede ogsÄ for den smukkeste bÄredekoration,
med Liljer,
som var min fars ynlingsblomster,
samt billeder af kisten, blomster og kirken.
1000 TAK for det.

16 april 2021

Kan kun anbefales

En helt igennem god og positiv oplevelse i den svÊre tid. Profesionelle, menneskelige, nede pÄ jorden, supergod rÄdgivning/vejledning (det var fÞrste gang, jeg skulle stÄ for en begravelse) og ikke mindst tryghed. Ralf fuldte op pÄ tingene og sÞrgede for at dagen forlÞb som jeg Þnskede. Kan kun anbefale Bedemand Willers. De har ydet et fantastisk stykke arbejde bÄde pÄ det menneskelige og pÄ det profesionelle plan.

12 oktober 2020
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

en hel elendig service

en hel elendig service. GÅ TIL BEDEMAND BERNER ISTEDET. min farmor dĂžde sidste mĂ„ned og de var lige glade. jeg synes det var decideret pinligt. ELENDIGT BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER BEDEMAND BERNER

7 oktober 2019

Tak for god behandling

Tusind tak fordi i var med til at gĂžre min onkels bisĂŠttelse til et dejligt minde.

Tak for de flotte blomster og tusind tak for den store hjĂŠlp, jeg havde aldrig klaret det uden jer

14 mars 2017

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer