Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had de kaart gedeeltelijk besteed. Ik wilde deze nu opmaken, maar ik kreeg de melding dat de kaartcode niet wordt herkend. Heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Maar het enige wat ik va... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

online gebruik, gewoon NIET aan beginnen en probeer je de “klantenservice” te bereiken, nou dat is helemaal niet te doen. geven gewoon niet thuis of een mailtje dat ze ermee aan de gang gaan… en vervo... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

voor mijn verjaardag een kaart van Beauty&fashion cadeaukaart gekregen. Tekst en winkels waarmee ze adverteren is zwaar misleidend. Online shoppen gaat bij veel bedrijven niet, bij andre webshops ha... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kaart was online slecht te besteden. Het omwisselen voor een digitale kaart was een ramp. Toen ik uiteindelijk bij de winkel was bleek dat de kaart slechts een paar dagen verlopen was. Contact gehad m... Se mer

Företagsinformation

1. Kosmetikbutik
  2. Skönhetsartiklar
  3. Leverantör av kosmetika och parfymer
  4. Hälsa- och skönhetsbutik
  5. Parfymaffär

Informationen kommer från olika externa källor

BeautyCadeau is dé nummer 1 beauty cadeaubon van Nederland. Je kunt onze cadeaukaart besteden aan alles op het gebied van beauty, parfum en wellness!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,2

Alla omdömen

37 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Totaal niet klantvriendelijk

Totaal niet klantvriendelijk. Iemand geeft je een cadeau, maar wat een moeite moet je doen om het te kunnen besteden. Dit is de tweede keer dat ik deze bon krijg en kan hem bijna niet kwijt. Ik ga de gever adviseren, deze bon niet meer te kopen.
Dit is 2023, hoezo niet online besteden. :(

9 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is geen leuk cadeau om te geven of te krijgen

Wil je een leuk cadeau geven aan iemand? Dan zou ik deze kaart zeker niet geven. Service vanuit de klantenservice is ver te zoeken. Laten geen behulpzaamheid zien. Het is geen leuk cadeau om te geven of te krijgen. Ik zou zeker verder zoeken naar een ander cadeau.

3 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas dat ik geen 0 sterren kan geven…

Helaas dat ik geen 0 sterren kan geven want wat een k bedrijf is dit.

Mijn kaart waarop €50,- staat werkt niet, zodra ik een mail naar ze stuur om te vragen of ze willen helpen krijg ik zo een standaard bericht terug dat die actief is en er €50,- op staat…. No shit sherlock.

En als ik na 30 min wachten iemand te pakken heb aan de telefoon word mij verteld dat de kaart het toch echt zou moeten doen.

Dus alsjeblieft koop hier geen cadeau en geef lekker het held contant.

10 juni 2023

Kaart verlopen

Kaart verlopen, door corona weinig kans gehad om de kaart in te leveren. Meeste bedrijven willen uit coulance nog wel voor een gereduceerd tarief de kaart heractiveren maar bij beautycadeau heb je pech

12 november 2022

Mijn kaart bleek verlopen

Mijn kaart bleek verlopen, ook ik wist niet tot wanneer deze geldig was (gekregen…..), maar “beauty cadeau” wil de kaart (welke idd 2 jaar oud was) niet verlengen. Dit is toch een slechte service. Het geld van de aanschaf is toch binnen…….

5 april 2023

Wanprestatie

Vermoedelijk het enige bedrijf in Nederland dat nul verantwoordelijkheid neemt voor het feit dat hun twee jaar geldige cadeaukaart die alleen in fysieke winkels kan worden besteed in Coronatijd lange tijd niet te gebruiken was. Het wordt tijd dat de bedrijven waarbij deze kaart besteed kan worden hiertegen opstaan!

7 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beauty cadeaukaart wordt in Belgie niet geaccepteerd

Beauty cadeaukaart wordt in Belgie niet geaccepteerd bij Ici Paris XL. Op de site van beauty cadeau wordt enkel Rituals als te gebruiken winkel aangegeven. Nochtans staat Ici Paris XL als reclame op de kaart gedrukt....Waarom wordt deze kaart in Belgische winkels verkocht als ze niet bruikbaar is zoals in Nederland?
Mail met vraag om info aan consumentendienst Beauty cadeau: geen reactie.

17 januari 2023

Geen oplossing.

Op de cadeaukaart valt nergens een datum van uitgifte te vinden tevens ook geen vervaldatum.
Enige informatie betreft dat hij binnen 2 jaar vervalt, maar twee jaar na welke datum?

Nu ben ik een maandje te laat en zijn ze niet bereid een oplossing te vinden. Enkel de keuze dat zij 50% van de waarde van die cheque in hun zak steken en ik genoegen moet nemen met de helft minder. Betreft een slechte zaak. Afrader dus.

28 december 2022

Koop hier niets

Erg slecht bedrijf geld investeren in een bodemloze put geen datum er staat geen datum opzetten tot wanneer houdbaar. Was 3 dagen te laat om in te leveren
Reactie bedrijf:sorry U bent te laat !!!nooit meer hier iets bestellen

18 december 2022

Niet kopen!

Geen vriendelijke klantenservice bij contact na verlopen kaart. Al het geld kwijt! Dit is niet hoe je omgaat met klanten.

5 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kaart geeft aan verlopen te zijn…

Kaart geeft aan verlopen te zijn terwijl nog géén jaar geleden cadeau gekregen (ze geven zelf een hele andere datum aan). Na contact valt er niks op te lossen. Beautycadeau strijkt het geld op en de cadeau kaarten zijn dus niet te gebruiken, erg zonde om deze te kopen dus!! Afrader voor iedereen

29 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De kaart beauty cadeau met 25 euro is…

De kaart beauty cadeau met 25 euro is leeg getrokken op de site van Rituals begin november. Ik kon echter niet door met bestellen. Nu geen bestelling en kaart leeg. Beide bedrijven lossen dit probleem niet op. Lijkt wel een scam.

29 november 2022

1 ster is nog teveel helaas

1 ster is nog teveel helaas!
Kaart is niet te gebruiken bij Rituals. Bij Rituals heel vriendelijk geholpen overigens. Maar telefonisch contact met Beauty cadeau kaart is echt lachwekkend! Meneer zat denk ik al vroeg aan de borrel, was dus nauwelijks te verstaan. En vond dat ik maar ergens anders wat moest kopen. Toen ik aangaf dat niet te willen, had ik maar pech. Geen enkele hulp of iets dergelijks. Dus nee, geef je geld NIET uit aan een Beauty Cadeau kaart!!!! Want dan ben je het kwijt!!!!

Aanvulling later op de dag: na het niet goed verlopen telefonisch contact met Beauty Cadeaukaart heb ik het later nog een keer geprobeerd. En nu werkte de kaart wel!
Gelukkig mijn geld niet kwijt. Maar voor mij nog steeds 1 ster door de wijze waarop er met de klant omgegaan wordt door de "klantenservice" van beauty Cadeaukaart.

22 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een slechte service !

Wat een slechte service !! Eigenlijk GEEN service.
Bon was geldig tot en Met 3-11-2022.
Ik vind hem toevallig die dag in de la.
Meteen op de fiets gesprongen naar de stad.
Bij Rituals konden ze het kaartnummer al niet meer vinden, was al verwijderd.
Ze belde met het telefoonnummer van Beauty Cadeau maar kreeg na 10 minuten nog niemand aan de lijn terwijl ze nummer 1 in de wachtrij was.
Ik heb voor 16.00 nog vele malen gebeld met verschillende afdelingen maar kreeg steeds hetzelfde bandje, niemand aan de lijn.
Toen een mail gestuurd. Nog een mail met foto's van de kaart, antwoord dat ik 50% terug kon krijgen.
Maar hij was nog geldig op 3-11-2022!!
Niet mee akkoord, toen kreeg ik antwoord terug met de vraag foto's van de kaart te sturen...etc. Hele verhaal begon opnieuw.
Balen.
Wat een slechte organisatie.
Makkelijk geld binnenharken zo

3 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NIET KOPEN !!!Slechte service!!!

Een ster is al veel te veel genoemd .. TIP : NIET AANSCHAFFEN!
Wat al veel genoemd is , maakte ik ook mee , had deze kaart voor mijn verjaardag gekregen , maar door de covid periode waarin ik deze kaart niet kon inwisselen ,
bewaard ,
nu wilde ik hem gebruiken , maar volgens site niet meer mogelijk , al het geld is weg …
, dat jullie geld willen verdienen ok , maar wat een onsympathieke manier , het ruikt naar oplichting, ik hoop dat jullie deze vele reviews lezen , en er wat aan gaan doen !!

19 oktober 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.