Einwandfreies, gebrauchtes Ersatzteil für meinen 20 Jahre alten Peugeot gefunden. Schön das es sowas noch gibt.
Det här tycker kunderna
Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf... Se mer
Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Se mer
Företaget har svarat
Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so s... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions
Kontaktuppgifter
Sluisweg 18, 6581 KA, Malden, Nederländerna
- www.bartebben.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Snelle levering van vier stalen velgen…
Snelle levering van vier stalen velgen voor mijn Citroën Nemo. Keurig verpakt aangekomen. Voor een m.i. goede prijs.
M.v.g. Louis

Website niet optimaal, kosten
De website liet in eerste instantie niet toe om het product te laten verzenden. Daarna moest er 24 euro aan verzending betaald worden. Tip: maak er transport-en handlingskosten van, dat valt voor de particulier wat beter.
Let wel, product was prima en de prijs voor het product ook. Ebben is wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf.

Aanrader
Goede prijs, goede en heel vriendelijke communicatie, snelle verzending en deftig ingepakt.

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Juiste product en snelle afhandeling
Juiste product en snelle afhandeling. Correct bedrijf!

Top bedrijf
Zoals altijd correcte afhandeling….
Ook bij retour en verzending van een nieuw onderdeel…. 1 telefoontje of een mailtje en het word direct geregelt.
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar onderdelen.

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Één herl goede service moet ik zeggen…
Één herl goede service moet ik zeggen snelle service en goede delen ben herl tevreden van jullie

2e hands HD pomp met roest maar werkt goed
Ik had een 2e hands hydraulische pomp besteld, de foto's waren niet héél duidelijk. De pomp was best nog wel verroest duys eerst optisch opgeknapt. Sinds vanmiddag zit deze in de auto en werkt als een zonnetje !

Altijd correcte onderdelen
Schakelblok ruitophaler veilig verpakt,nieuw en véél goedkoper dan bij de merkverdeler snelle levering!
Thnx

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Zeer goeie service en vlugge afhandeling

Recent 2 x een bestelling gedaan
Recent 2 x een bestelling gedaan, overzichtelijke zoekfunctie en een supersnelle levering

aankoop
niets te zeggen product goed ontvangen en zeer snel en alles in zeer goede staat

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.