Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Omdömen 385

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Einwandfreies, gebrauchtes Ersatzteil für meinen 20 Jahre alten Peugeot gefunden. Schön das es sowas noch gibt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so s... Se mer

Företagsinformation

1. Bildelsmarknad

Informationen kommer från olika externa källor

Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Gaat altijd prima

Gaat altijd prima, goeie ervaringen met Bart Ebben

4 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Erik, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Top!

In de meeste gevallen de juiste en goed werkende onderdelen gekregen, Mocht er iets zijn dan lossen de jongens het super en snel op!

10 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Nefkens, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! En nogmaals bedankt namens onze jongens van team verkoop! Groeten van Bart

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering , onderdeel in top staat .

1 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Luc, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Eppe Jan, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

correct en netjes

snel, netjes en werkend

2 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Henk, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed adres voor gebruikte Citroen-onderdelen.

Mijn auto, CitroenC5 van 18jaar oud, had een nieuwe computer-unit nodig. Was nergens te krijgen. Bij Bart Ebben wel, ze snapten meteen wat ik zocht en wisten precies hoe ik het moest aanpakken.

5 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Henk, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Heel erg veel rijplezier gewenst met de Citroën C5! Groeten van Bart

alles weer goed

29 mars 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Ed, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Precies het goede product gevonden…

Precies het goede product gevonden tegen een hele scherpe prijs en snel ontvangen. Ik ga zeker eerst hier kijken als er weer iets vervangen moet worden aan mijn Citroen Aircross C4.

5 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Eric, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Veel rijplezier met jouw Citroën Aircross C4! We staan altijd klaar om je te helpen, groeten van Bart Ebben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon goed, geen poespas. Betrouwbaar.

Heb bij Bart Ebben een achterlicht unit besteld voor onze Peugeot uit 2009. Prima kwaliteit, snelle bezorging. Goed en veilig verpakt en tot mijn verbazing zaten er zelfs al vier nieuwe lampjes in (dit in tegenstelling tot de foto van het product, een fijne verrassing dus). Top bedrijf, geen opmerkingen. Blij met mijn aankoop bij Bart Ebben!

2 april 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Miel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! En heel veel rijplezier gewenst met jouw Peugeot uit 2009! Groeten van Bart Ebben

Goed

Goed, snel en meedenken!

25 mars 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Hans, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Super service

men bestelling was verloren door Bpost , maar Bart ebben heeft dit mooi opgelost door mij opnieuw de artikelen toe te sturen , super service noem ik dat.

25 februari 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Tommy, super dat we je hebben kunnen helpen! Veel rijplezier en dankjewel voor het vertrouwen in ons team! Groeten van Bart Ebben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tot nu toe goed geholpen

Tot nu toe goed geholpen, netjes verpakt niet lang hoeven te wachten.
De motor is geplaatst en werkt weer naar behoren.
Top gedaan.

25 mars 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Pierre, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Snel en correct

Snel , correct en vriendelijk 👌

22 mars 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Jozef, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

The Best

Schnelle Lieferung und sehr gute Preise.
Angenehmer Kontakt da meinerseits Fehler bei der VIN Angabe.
Sehr gute Hompage.
Ich werde bestimmt wieder Bestellen.
Weiter so !!!

24 mars 2023
Omdöme utan inbjudan

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Lieber Thomas, vielen Dank für Ihr Vertrauen in unser Unternehmen und unser Team!

snelle levering

snelle levering, netjes verpakt,

6 mars 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Willem, dankjewel voor dit mooie compliment en het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede gebruikte uitlaatdemper voor mijn…

Goede gebruikte uitlaatdemper voor mijn 306 cabriolet geleverd voor een fractie van de nieuwprijs!

9 mars 2023

Svar från Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Wirtjo, heel veel rijplezier! dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.