bar´sushi - Nyborg Omdömen 12

3,6

Mellemgade 24, 5800 Nyborg, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bar’sushi Nyborg Bestilte mad kl. 17.30. Bar’sushi ringede efter adresse kl. 21.08. De stillede maden uden forsn hoveddøren i regn selvom jeg bor på 2 sal. Maden var væltet rundt, risene smager mege... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi havde benyttet os af muligheden for tilbud om gratis levering. 5 minutter før vores ønskede leveringstidspunkt, blev vi ringet op, at der var 15-20 min forsinkelse. Ikke lige noget vi var beg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækkert! Dygtig sushikok med mere end 13 års erfaring og stolthed inden for håndværket. Absolut er besøg værd!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter vi er flyttet til Nyborg, har vi fået mad fra Bar'sushi tre gange, men tredje gang var desværre ikke lykkens gang. Vi har fået sushi fra mange forskellige restauranter, også... Se mer

Företagsinformation

1. Sushirestaurang
  2. Restaurang
  3. Sushi för avhämtning

Skrivet av företaget

Take-away med friske råvarer som ikke gør noget at de bliver kolde inden du når hjem!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super lækkert

Absolut er besøg værd!

1 juli 2022

Hej Danko

Tusind tak for din anmeldese, den vil jeg videresende til vores dygtige kok Jonas, han fortjener rosen.

Første og sidste gang

Første og sidste gang. Nok den kedeligste sushi jeg nogensinde har fået, skuffende oplevelse

17 mars 2022

Hej Gunhil

Tak for din anmeldelse, den er med til at gøre os bedre. Jeg er ked af høre at du har haft en dårlig oplevelse hos vores restaurant i Nyborg, jeg har nu viderebragt din kritik til dem, så vi kan få rettet op på kvalitetsproblemt.

Bar’sushi Nyborg

Bar’sushi Nyborg
Bestilte mad kl. 17.30. Bar’sushi ringede efter adresse kl. 21.08. De stillede maden uden forsn hoveddøren i regn selvom jeg bor på 2 sal. Maden var væltet rundt, risene smager meget af eddike. Maden havde stået i 3 timer og havde skorpe på.

17 januari 2022

Hej Mia

Vil du sende mig et ordrenummer og en beskrivelse af din oplevelse, samt hvornår din mad skulle været leveret på info@barsushi.dk.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi bestiller desværre ikke fra Bar'sushi igen

Vi har fået sushi fra mange forskellige restauranter, også som take-away, så vi ved nogenlunde hvad vi forventer af kvalitet til den pris Bar'sushi har.

Generelt kan det siges at, kvaliteten meget lav, retterne er for simple til prisen og maden er kold - hvor det formentlig burde være mere tempereret.

Konkret kan det nævnes på sidste bestilling:
1) Da vi fik vores bestilling, kunne vi konstatere at vi manglede en meget essentiel del af bestilling - en af hovedretterne. Da vi ringene til Bar'sushi var de klar over den manglende ret, men havde ikke proaktivt gjort noget ved det.

2) I menukortet er der mulighed for at vælge mellem 3 forskellige Pokébowls, hvor der kan vælges to forskellige slags kød eller fisk. Vi bestiller derfor to menuer med to forskellige Pokébowls. Da vi modtager vores Pokébowls menuer, finder vi ud af at der mangler kød eller fisk i retten. Vi spørger derfor Bar´sushi, der siger, at Pokébowl åbenbart er anderledes i menuen end hvis de sælges seperat. Det fremgår ingen steder at retten skulle være anerledes - om det er som menu eller seperat ret og alligevel har retten samme navn. Dét er sgu da forvirrende. Så det blev faktisk bare en meget kold salat... ikke så meget poké over det.

3) Salaten i pokebowlen var ekstrem kold. Agurkerne var helt klare, som om de havde fået frost. Bønnerne var næsten frosne inden i. Derudover var rejerne til menuen kolde og (meget!) tørre.

Hvis der skal nævnes noget positivt, så er de hurtige til at reagere på ens bestillinger.

Der kan ske fejl. Det accepterer jeg. Lev Mette :o). Det er også derfor vi har givet dem tre chancer. Til andre kunder, vil jeg anbefale Bar'sushi at kompensere kunden ved fejl. Fejl sker og det kan nemt rettes op ved at give lidt. Det gør stort set alle andre restauranter. Så ender kunden formentlig også glad, når man står i ulvetimen og der forventes mad på bordet. Så vil jeg også anbefale Bar'sushi at være mere tydelig i deres menuer, så man ikke sidder skuffet, når man modtager maden. At kalde en ret det samme, men have forskelligt indhold - det går sgu ikke. Det er alt for forvirrende.

Heldigvis er der et godt sushisted i Nyborg - dem holder vi os bare til i fremtiden :-)

Held og lykke med butikken.

28 november 2021

Hej Alexander

Mange tak for din anmeldelse - den kan vi bruge til at forbedre os.

hvornår har du fået mad fra os? Og hvilken menu/rulle har du bestilt?
Har du mulighed for at sende mig evt. ordrenummer til info@barsushi.dk.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Gratis udbringning - åh nej!

Ikke lige noget vi var begejstrede for.
Efter de 20 minutter havde vi INTET modtaget og INTET hørt.
Først en hel time efter fik vi vores sushi.
Det er under al kritik!
Sushien er god, som den har været de gange vi har handlet ved Bar Sushi Nyborg, men det er ikke acceptabelt at lade kunder vente en time.

28 november 2021

Hej Vivian

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for at din mad smagte godt. Der er helt sikkert noget vi skal have forbedret her ift. leveringen - vi er ked af at du har haft en dårlig oplevelse.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejligt lille sted i Nyborg.

Dejligt lille sted i Nyborg.
God mad, om ikke billig, så får man hvad man håber på.
Jeg kommer utvivlsomt igen.

7 november 2021

Hej Kasper

Tusind tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at lave din sushi igen :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lækkert udvalg og frisk sushi

Lækkert udvalg og frisk sushi. Tempur rejerne var forsat lune ved levering. Lidt uoverskuelig hjemmeside. Valgte og få det leveret, de kom til tiden og leveret af et smilende bud👍

6 november 2021

Hej Louise

Tusind tak for de pæne ord og den fine anmeldelse.
Det lader vi gå videre til personalet - de bliver glade når de ser at der sættes pris på deres service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste sushi fra Bar'Sushi i…

Vi er vilde med sushi fra Bar'Sushi i Nyborg. Udvalget er fint. Friskt og lækkert. Det er noget af det bedste vi har smagt. Kan anbefales! Der er hurtig og endda gratis levering. Stor tilfredshed herfra.

5 november 2021

Hej Jeanette

Mange tak for de pæne ord og den fine anmeldelse. Det lader vi gå videre til personalet.

Lækkert og unikt

Meget, meget lækker sushi, med unikke kombinationer i rullerne og klar lige til tiden! Bestiller helt klart derfra igen 😁

17 oktober 2021

Hej Linnea

Tusinde tak for dine flotte ord :-) Dem lader vi gå videre til Nyborg.

Bar’sushi, Nyborg

Bar’sushi, Nyborg

Vi vil herfra give største 👍🏼 Til Bar’sushi i Nyborg.
Frisk og lækker sushi, den sødeste betjening og service i topklasse. At der så også er udbringning er en ekstra stjerne.
Eva og Morten Høiberg

15 september 2021

Hej Eva og Morten

Tak for de pæne ord.
Hav en dejlig dag og lille fredag :-)

bar'sushi, Anna-Sofie

Nyborg Bar'sushi

Nyborg Bar'sushi. Har netop nydt fremragende sushi. Fødseldags middag. Lækker mad med overraskelser. Hurtig og sød betjening. God japansk øl. Behagelig musik og interiør. Alt i alt til 10 ✨

13 september 2021

Hej Elisabeth

Mange tak for de pæne ord og den fine anmeldelse. Det lader vi gå videre til restauranten i Nyborg med det samme.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.