Autolane AB Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Skämt, lär vara en del köpta recensioner. Allt är smidigt vid köp men efteråt vid fel som anmäls samma dag skiter man i. Säljaren lyser med sin frånvaro. Bilen ställdes med felaktigheter med sådana fe... Se mer

Packboxläckor på min Yamaha mitt i högsäsong o Autolane fixade det relativt snabbt , snabba svar på mailen från Lukasz och snabbt åtgärdat av Per i verkstaden. Skönt folk som jobbar där öht , blir at... Se mer

Kontaktade Autolane för en värdering och ev försäljning utav min Mc. Fick kontakt med Jonas som bemötte mig väldigt professionellt. Enkelt att dela bilder och beskrivning fick sedan en värdering.... Se mer

Detta bästa företag Autolane och de underbara anställda hjälpte mig att köpa min drömbil Audi S8 PLUS. Alfons Vahnström hjälpte oss med sin erfarenhet och kunskap och var mycket professionell och... Se mer

1. Återförsäljare av begagnade bilar
  2. också i
  3. Bilverkstad
  4. Bilvård
  5. Återförsäljare av begagnade motorcyklar

På Autolane i Kungälv älskar vi bilar och motorcyklar och tror på personliga, genuina kundrelationer. I vår anläggning i Kungälv finns alltid ett stort lager av leveransklara nyare begagnade bilar och motorcyklar. Dessa är alla noggrant kontrollerade och kvalitetstestade i vår verkstad. En varm och personlig kundservice, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder. Vårt mål är att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under lång tid.

Utmärkt

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

inte bra

Autolane i Kungälv är bara pengarkåta i mitt tycke. Skulle tyvärr aldrig någonsin i mitt liv rekommendera någon att varken köpa eller sälja bil till detta företag.
Skulle dessutom INTE rekommendera någon att jobba här!!

AUTOLANE BYTER ANSTÄLLDA SOM UNDERKLÄDER. Red flag skulle jag säga🚩🚩

Autolane betalar dåligt till dem som jobbar OB. Jobba helg på autolane lönar sig inte, för du får samma betalt som om de är en vanlig arbetsdag. Dem slingar sig i avtal och försöker hitta kryphål, vilket då kan drabba de anställda

Jag har fått höra att autolane vid flera tillfällen brutit mot arbetslagen… ifall det är sant så är de ju inte så bra.. Å att dem är duktiga på att slingra sig runt problem och löner, som t.ex att jobba övertid, då man inte får något extra betalt.

Har ogillat detta företag över en lång tid nu, och nu va de dags att uttrycka de. Fyyyyy säger jag bara. Så många gånger detta stället har gjort mig ledsen å besviken. Dem utnyttjar folk tycker jag

31 oktober 2024

Mycket trevligt bemötande / kundservice…

Mycket trevligt bemötande / kundservice vid köp av motorcykel.
Fina lokaler som ger ett väldigt fint intryck!
Tack för en väldigt trevlig & smidig affär Arash!
Rekommenderar starkt Autolane AB om du uppskattar service i toppklass! *****

16 november 2024

Proffsigt och smidigt företag.

Jag är jättenöjd efter att ha såld och köpt mc hos Autolane.

En särskild eloge til Arash för hans proffsiga behandling av hela affären.

Mvh /Peter Alstrup

19 september 2024

Toppenbemötande

Har haft med Mirsad att göra två gånger där jag båda gångerna bytt mig till billigare bilar än vad jag kommit dit med. Inga konstigheter - allt bara flyter på och ovan nämnd säljare är supertrevlig!! Svarar snabbt på både mail, sms och telefon!! Kan varmt rekommendera denna firma!!
Den sista bilen jag bytte mig till var låsen lite tjuriga på men inga som helst bekymmer att få detta fixat efter kontakt med Autolane. Bokade verkstad på hemmaplan, dagen efter kom delarna och bilen blev lagad direkt (hade så klart tur att verkstaden kunde göra detta med en gång när bilen ändå var nerplockad för felsökning).
Kommer absolut att höra av mig till Autolane igen framöver om/när det är dags för bilbyte!

7 september 2024

Förstklassigt kundbemötande vid MC-Köp

Gjorde en T/R resa på 500 km för att köpa en hoj som uppfyllde min kravspecifikation. Detta trots min kontakt med mc-säljaren Arash som erbjöd möjlighet till leverans i detta fall. Men som ett barn på julafton blev det till att bege sig dagen därpå. Från första kontakt hanterade Arash kundkontakten, återkopplingen och försäljningen på ett föredömligt sätt! Allt ifrån önskemål till service och bemötande på plats resulterar i att jag inte bara kommer att bli en återkommande kund utan inte drar mig för att rekommendera honom. Fick även hjälp från deras verkstad då jag hade ytterligare önskemål, förstklassigt. Tack för affären!

29 augusti 2024

Varning för Autolane AB

Jag vill dela med mig av min extremt besvikna upplevelse med Autolane AB och deras inköpare A. Efter att ha kört 600 km tur och retur för att sälja min motorcykel till dem, blev jag oerhört besviken över deras hantering.

Vid ankomsten utförde A ett test på min motorcykel, som påstods vara genomfört av deras verkstad. Han hävdade att skivbromsarna fram var skeva och att detta skulle påverka priset på min motorcykel med cirka 10 000 kronor. Jag kan förstå att däcken behövde bytas ut, men det som verkligen förvånade mig var deras påstående om att bromsskivorna var skeva. Min motorcykel hade nyligen genomgått en helservice, där bromsskivorna kontrollerades utan anmärkning. Det verkade mycket bekvämt för Autolane att plötsligt hitta ett fel på bromsarna, något som deras verkstad passande nog identifierade.

Enligt avtalet vi hade från början:
“Tack för din förfrågan! Är den fin och skadefri, servad enligt plan, besiktigad, har fina däck och samtliga nycklar så kan vi erbjuda 70,000:- för din MC. Ett exakt inköpspris fastställs på plats efter att vi sett motorcykeln fysiskt samt att ett inköpstest har utförts av vår MC-verkstad.”

Trots att min motorcykel uppfyllde dessa kriterier, inklusive en nyligen utförd service och besiktning utan anmärkning på bromsarna, valde A och Autolane att hävda problem med bromsskivorna för att sänka priset avsevärt.

Det är tydligt att Autolane AB inte är pålitliga och deras inköpare A verkar använda taktiker för att sänka priset genom att hitta på problem. Jag rekommenderar starkt att man ser upp för dessa bedragare och undviker att göra affärer med dem.

För mig var detta en enorm besvikelse och en stor varning till andra som funderar på att sälja sin motorcykel till Autolane AB.

2 augusti 2024
Logotyp för Autolane AB

Svar från Autolane AB

Hej David!

Ja det stämmer att det blev väldigt tråkigt. I mejlet du fick av oss där vi nämner "Tack för din förfrågan!
Är den fin och skadefri, servad enligt plan, besiktigad, har fina däck och samtliga nycklar så kan vi erbjuda 70,000:- för din Mc.
Ett exakt inköpspris fastställs på plats efter att vi sett motorcykeln fysiskt samt att ett inköps test har utförts av vår mc-verkstad"

De är just för att förhindra att kunder skall köra långa sträckor till oss med sina fordon för att sedan bli chockade när det finns kostnader på fordonet som MÅSTE åtgärdas för att vi skall kunna köpa in och sälja fordonet till nästa kund. Som svar på mejlet innan du bestämde dig för att komma till oss på Autolane sa du att hojen var felfri, vilket inte stämde.Båda däcken var slitna och bromsskivorna fram var skeva vilket gav ett konstant ljud när man bromsade. Detta är inget påhittat av vår verkstad, värken ljudet eller skadorna. Detta är realistiska slitage och skador vi måste åtgärda innan vi säljer vidare fordonet till nästa kund och därför var vi tvungna att dra ner på budet vi angivit i mejlet.

Hoppas du förstår oss vilket du sa att du gjorde på plats hos oss! Du är varmt välkommen in för framtida affärer

Köpte en Volvo V40 av Alfons på…

Köpte en Volvo V40 av Alfons på autolane, Kungälv!
Rekommenderar starkt!

23 april 2024
Logotyp för Autolane AB

Svar från Autolane AB

Vad roligt att du är nöjd och rekommenderar oss, det glädjer! Vi önskar många fina mil med V40:n

Bästa Kundservice 👍

Vid mitt besök blev jag omhändertagen på ett professionellt och trevligt sätt vilket ledde till köp av ny mc
Rekommenderar detta ställe till alla vänner och bekanta.
Glad påsk 🐣🐤🐥

28 mars 2024

Upplevelse av MC köp

Köpte en superduke 1290r årsmodell 2021 med 900 mil på mätaren. Frågade både via telefon och mejl om allt var som det skulle och fungerade som det ska? Fick till svar att den va i toppskick och att allt fungerar då deras verkstad kontrollerat den!
Då köpte jag den på distans och fick den levererad hem.

Vid första provkörningen så rycker och hackar den! Motorlampan samt allmänt El fel lyser, och inte nog med det, bakbromsen fungerade inte! Ringer direkt till säljaren Arash och vill häva köpet, men det gick inte.

Svaret jag fick

” Du har ingen rätt att häva köpet. Jag jobbar med sånt här hela dagarna så jag vet vad som gäller, du har köpt den över telefon och då gäller inte ens distanslagen”

Så fick hyra släp osv och ta mig 8 mil till närmaste ktm verkstad!

Felet var inspruts relaterat och det var luft i bromsarna. Rätt farligt med en motorcykel på 180 hk.

Borde ju vara bedrägeri att sälja en trasig MC och annonsera den som fullt fungerande? Men vad vet jag.
Motorcykeln är nu reparerad iaf och detta har gett mig 4 veckors huvudvärk.

Anmälda till allmänna reklamationsnämnden och slår ifrån sig anklagelserna om att sålt en trasig Mc.
Visar bara vilket oseriöst företag som inte tar sitt ansvar.

Aldrig känt mig så lurad.

14 mars 2024