ATP Omdömen 285

1,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brud på GDPR loven og tavshedspligt. Sender post til en tidligere økonomisk værge og ikke til borgeren. Tjekker ikke op på om værgemål stadig gælder den økonomiske del. Økonomisk værgemål gælder i e... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Udbetaler penge til svindlere som man ser i den sorte svane ATP BLIVER BRUGT AF SKAT TIL OG LUKKE MUNDEN PÅ FOLK DER ANDMELDER DERES MEDARBEJDERES SAMARBEJDE MED BOBESTYRERE OM AT SVINDLE SYG... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En KÆMPE stor hånd til Maria Bech, der sidder hos udbetaling Danmark. God rådgivning, klare anvisninger, og intet mindre end god service. Alle spørgsmål jeg havde blev besvaret til fulde, og det var g... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringede om boligstøtte de forlander tilbagebetalt. Blev omstillet 2 gange efter halv times ventetid. Sidste person i rækken ville så stille tilbage til den jeg tidligere havde talt med. Jeg gjorde det... Se mer

Företagsinformation

1. Pensionsfond

Informationen kommer från olika externa källor

ATP er en selvejende institution oprettet af Folketinget ved lov i 1964. I dag er ATP Koncernen Danmarks største pensions- og administrationsselskab med hovedsæde i Hillerød og ca. 3000 medarbejdere fordelt på tre områder: pensionsforvaltning, investering og administration.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Been on recent atp cruise find travel…

Been on recent atp cruise find travel marvel third rate

Just looked up apt search changed to travel marvel
Not being honest feel I was conned as many Aussies did

Lol behold still doing this confusion
As a result will recommend. Others avoid atp you'll get what THEY WANT

6 september 2024

Utrolig uprofessionelt

Utrolig uprofessionelt, inkompetente, mennesker der sider der inde, de har jo ikke styr på noget, det fulstændigt uansvarlige at havde sådan nogle mennesker side der i sådan en vigtig position, fyr dem alle og luk det firma det h…… på jord 😡😡😡

27 augusti 2024

Sugerør

Fuldstændig grotesk, der sendes utallige henvendelser via digital post fra Udbetaling Danmark, alle omhandler at der trækkes yderligere i min folkepension.
Fremadrettet svares ikke.

19 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hej udbetaling danmark i skulle tær at…

Hej udbetaling danmark i skulle tær at begynde at rode op på det lo.t I har ansatte det måde de taler til folk på og attituder. Jeg fik en af det læs lo.t til en dame i røret i dag i familie Ydelse hun var ubehagelige og dum som en dør har heldigvis optaget hende og samler til bunke til det går op for Politikerne hvad det er for nogen ......... hilsen jb

26 juli 2024

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Kan desværre ikke give 0 stjerner. Ringede for et familiemedlem angående varmehjælp. Fik far i en meget modvillig medarbejder. Ville bede om nogle oplysninger. Der var sent et brev var svaret og lige meget hvad jeg forsøgte var det svaret. Hun begyndte så at læse, meget hurtigt, de datoer jeg skulle bruge op, og jeg sagde hvis du snakker lidt mere langsomt kan jeg lige skrive det ned. Det står i brevet var svaret igen. Ok var mit svar. vi kommer vist ikke videre her, og så sagde jeg farvel.

24 juli 2024

Totalt uduelig service!

Totalt uduelig service!

Først og fremmet så fortæller de jeg skylder penge i boligstøtte for måneder jeg slet ikke har fået udbetalt. Ikke nok med det, så fortæller de at de har betalt deres egne regninger med penge vi skulle have udbetalt, for at sende en ny regning som der nu er et andet skyldig beløb, hverken nogle opgørelse eller noget som helst bliver sendt, “det skal bare betales”. Ikke nok med at service er totalt elendig, så er det også de mest indkompitente, nedladende umenneskelige medarbejdere der arbejder derinde. Måden der bliver snakket på igennem den telefon tyder meget på mangel af opdragelse fra hjemmet og medmenneskelighed.

23 juli 2024

udbetaling Danmark

udbetaling Danmark
vil ikke høre på borgere, tager udelukkende oplysninger fra skattevæsenet, og fortæller ikke hvordan de regner pensionen ud og sender kun noget af udregningen 'en gang om året.
andre sender en "lønseddel" med udregningen når beløbet udbetales.
venligst Johnny Nielsen

17 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ville hive 0 stjerner da der ikke…

Ville hive 0 stjerner da der ikke findes mere inkompetente medarbejdere andre steder.
Jeg ringer og beder om hjælp til om den rette indkomst er registreret og oplyser indkomst samt jeg ikke har råd til smæk i boligstøtte og får at vide det ER beregnet efter nyt. Nu får jeg så ny meddelelse om de har regnet forkert så jeg får et smæk! Mage til amøbe adfærd...

15 juli 2024

Jeg vil gerne give minus ⭐️ til ATP

Jeg vil gerne give minus ⭐️ til ATP, som investerer i Terma og dermed er med til at sender våbenkomponenter til det besættelsesregime i Israel, som har myrdet 10.000 af palæstinensiske børn, kvinder og mænd de sidste 8 måneder.
- Hvordan kan det være muligt, at et pensionsselskab kan ta’ en hel befolknings tvungen opsparing og insistere dem i at myrde børn og støtte de skrækkelige folkedrab - og jeg har som borger ingen mulighed for at melde mig ud, det er mine penge! Danske borgere bliver holdt som økonomiske gidsler i det her, hvordan kan det være muligt! ATP, I skal træde i karakter NU, og ikke bruge mine penge på folkedrab. Føj 😡😡

21 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ATP invests in war crime enablers

ATP invests in war crime enablers! At the height of the Israeli offensive against Gaza, ATP chooses to invest in Terma, a Danish company producing over 80 components used in the F35 jets. These jets are used to massacre civilians in Gaza. ATPs disregard for human life and morality is blatant and repulsive. I wish I could change to a pension investment company that was not morally repungnant, but alas, working in Denmark I am forced to use ATP.

22 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Træk investeringerne ud nu!

I kan ikke være bekendte at investere i våbendele til f-35 fly der bliver solgt til Israel. I er med til at begå et folkemord. Og jeg er tvunget til at bidrage. Jeg vil ikke være som jer og I vil gerne være som mig. En der ikke har lyst til støtte et folkemord i Palæstina.

Stå på den rigtige side af historien og træk investeringerne ud af Terma nu.

(Jeg bliver nødt til at give jer 1 stjerne på Trustpilot som jeg selvfølgelig sletter når I trækker investeringerne ud)

21 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I get an early retirement pension from…

I get an early retirement pension from Denmark, so my connection to Denmark and my income goes through ATP.dk which should be a good thing, but to be honest it is not a good experience, due to lag of proper customers service and decent procedure that my case has been through.

I file a complaint about poor case administration in 2023 th.23 April this year 2024 but the th.24 April 2024 i get a response about a decision th.5 March 2024 which has nothing to do with my complaint about the case administration in 2023, so i called Atp on the phone and explained that the complaint was not about March th.5 but about the poor case administration 2023, so i waited one day until th.25 2024 where i got basic the same mail as on th.24 2024 (yes you guessed right) still the wrong subject th5 March 2024 instead of the actual subject the case in 2023,

So trying to make it work with Atp is impossible, because they keep the actual fact about rules and procedure hidden from you, so you have no idea if you are being told the truth and if you are getting a fair treatment according the laws, rules and regulations, and if you try file a complaint, then Atp.dk will turn your words so the complaint you file has nothing to do with the real problem.

Atp.dk could make improvement by listen to the customers and actually follow the rules and regulations in the procedures they should follow, because Atp.dk knows the rules where the customers have no idea w t f is going on.

23 april 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.