Köpte en skarp kockkniv
Köpte en skarp kockkniv. Väldigt bra balans, känns lätt och kontrollerad i handen.
Assio & Engvall är dedikerade till att skapa köksverktyg som förenklar och förbättrar matlagningsupplevelsen. Vårt fokus ligger på att erbjuda praktiska och hållbara produkter för både hemmakockar och proffs. Varje produkt är noga designad för att möta specifika köksbehov och skapad med omsorg om detaljer. Alla produkter är skapade av kockar, för kockar. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för alla köksentusiaster och är stolta över att dela vår passion för matlagning med världen.
Falköping, Sverige
Äger en skarp santoku och älskar den! Otroligt skön i handen och fortfarande supervass efter snart ett års ägande.
Fick möjligheten att känna på den nya platåserien och wow, vilken kniv för pengen!
Rekommenderar starkt!

Svar från Assio & Engvall
Fin välgjort kniv av japanskt modell. Snygg vass men saknar det lilla extra som japanska knivar har. En user går hela tiden väldigt lätt skött och vass. Rekomenderad

Svar från Assio & Engvall
Jag är väldigt nöjd med denna kniv då den ligger väldigt bra i mina händer. Kan uppleva att många knivar har skönt handtag, men inte där man faktiskt håller kniven.
Använder den för att stycka kyckling, eller hacka hårdare grönsaker som potatis, kål, morötter m.m.
Funkar bra då den ger precision utan att ha för tunn egg så man riskerar sprickor

Svar från Assio & Engvall
Assio och Engvall lever verkligen upp den den goda kvaliten som utlovas.
Skönt trägrepp i en supersnygg design. Favorit kniven 🌞🌞🌞🌞🌞

Svar från Assio & Engvall
Det var längesen jag var så nöjd med en kniv. Står mycket i kök och rätt verktyg underlättar såklart. Förutom den fina designen så är den himla vass och skön att greppa. Väldigt lätt att jobba med 🙏 BÄSTA köpet på länge.
En stor rekommendation till er alla som älskar att laga mat , köp den här kniven !

Svar från Assio & Engvall
Jag älskar knivarna då jag och min kollega har skapat dom 🤩 inte opartisk men självklart ger jag oss 5 stjärnor.

Svar från Assio & Engvall
Måste säga att det är dom bästa knivarna jag har köpt och använt, grymt bra kvalitet på dem!!!

Svar från Assio & Engvall
Mycket nöjd över knivarna, äger för tillfället en Chefs Knife 8" och en Santuko 7" funkar grymt bra :) (skurit mig ett antal gånger så akta för riktigt vassa knivar)
Frakten var riktigt bra tog ca 2dagar.

Svar från Assio & Engvall
Fantastisk kvalitet! En glädje att använda i köket

Svar från Assio & Engvall
Riktigt bra knivar och kryddor. Kan starkt rekommendera. Trevlig och kunnig personal. Kommer fortsätta handla av dem.