ARTsloten.nl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Op woensdag 12 augustus heb ik een Oxford ART4-motorslot besteld. Het product stond als op voorraad vermeld en volgens de website worden bestellingen die vóór het aangegeven tijdstip worden gepl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Er zijn betere webwinkels

Bestelling kwam vlot maar verkeerde maat. Mail voor retour gestuurd maar label niet kunnen afdrukken. Twee mails moeten sturen om label te krijgen en belofte dat retourzending op hun kosten zou zijn.
Gevraagd om ruiling van product maar niet gekregen en geld teruggestort Helaas niet de 5,50 euro.zoals beloofd. Als tip zou ik willen meegeven dat de medewerkers zorgvuldiger moeten lezen.
Als reactie op mijn review heb ik later de 5,50 euro alsnog ontvangen.Respect!

4 september 2024

Svar från ARTsloten.nl

Hallo Sjouke, bedankt voor je kritische review. We willen graag nazien wat hier mis is gegaan en het netjes met je afwikkelen. We kunnen echter geen bestelling terug vinden. Kun je ons verder helpen met een ordernummer of adres? Je mag het ook aan ons mailen info@artsloten.nl. Alvast bedankt.

Oxford beast 2 meter gekocht

Oxford beast 2 meter gekocht. Schakels van 2,2 cm dik staal. Weegt maar liefst 19 kilo. Dan weet je zeker dat je motor nergens heen gaat als je hem aan een andere motor vast maakt of aan een lantaarnpaal.

13 september 2024

Nieuw slot ontvangen

Mijn slot werkte niet naar behoren.
Eerst nog even iets uitgeprobeerd met W40 maar dat werkte niet. Daarna kreeg ik meteen een nieuw slot toegestuurd.
Prima service.

10 september 2024

Gewoon goed!

Goed en snel geleverd, voldoet aan de verwachting.
Was stevig ingepakt, best lastig bij een zwaar product.
Dus ja als ik weer wat nodig heb zal ik het weer bij artsloten bestellen.

20 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kappenset is beschadigd en van slechte…

Kappenset is beschadigd en van slechte kwaliteit. Krassen op de kappen en verfspetters. Ik heb contact gezocht en op 23mei is er gezegd, dat er op terug gekomen wordt. Het is inmiddels 21 juni en ik heb nog niks gehoord.

23 maj 2024

Svar från ARTsloten.nl

Bedankt voor de review. Helaas heeft onze mail u dan niet bereikt. De foto's zijn helaas te onduidelijk. De set mag aan ons terug worden gestuurd of u wil misschien genoegen nemen met een korting?

Beschamend slechte make-up lamp

De make-up lamp was van bar slechte kwaliteit. Het was vrijwel onmogelijk om de batterijen erin te krijgen (te krappe behuizing) en toen dat na veel moeite gelukt was, gaf de lamp zo weinig licht dat je je er onmogelijk bij kunt opmaken. Echt een prulding uit China. Dit artikel kan beter uit het assortiment gehaald worden, omdat dit de betrouwbaarheid van deze webwinkel geen goed doet.

7 juni 2024

Svar från ARTsloten.nl

Vervelend om te horen dat je de kwaliteit tegenvalt. Je kunt het altijd gratis terugsturen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

"Vóór 15:30 besteld, zelfde dag verzonden"

Op vrijdag 17 mei 2024 om 11.30 een bestelling geplaatst. Artikel was voorradig. Er werd op de banner van de site gezegd "Voor 15:30 besteld, is vandaag verzonden" Helaas blijkt dat dit voor mijn artikel niet opging omdat dit, enkele dagen later, in een "extern magazijn" ligt, en dat daardoor vertraging in de logistieke keten oplevert.

Na contact met Artsloten.nl, zou mijn artikel dus uiterlijk woensdag 22 mei 2024 worden verstuurd.

Nu het een groot pakket betrof, hield ik rekening met 2 dagen levertijd, oftewel, levering op vrijdag 24 mei 2024. Op deze dag heb ik voor de zekerheid gehaald, of het artikel reeds onderweg was, maar wat blijkt? Het artikel is niet voorradig!!

De order is geannuleerd in overleg met Artsloten.nl, maar ik zal bij dit bedrijf in de toekomst niets meer bestellen.

Klantenservice bereikbaarheid gaat alleen via de mail, want als je belt, zegt een bandje dat je een mail moet sturen.

Daarnaast, Artsloten.nl heb ik verzocht om de banner omtrent "vóór 15:30 besteld, zelfde dag verzonden" van de site te halen, omdat ze dit niet kunnen waarmaken (misleidende informatie), maar dit weigeren ze te doen.

En dan de beschikbaarheid van artikelen...als mijn artikel niet voorradig is, maar op de site wel, dan twijfel ik over de nauwkeurigheid van andere aangeboden artikelen op Artsloten.nl.

Deze webshop verdient het keurmerk "Thuiswinkel Waarborg" niet.

EDIT: Artsloten.nl bezit geen certificaat volgens Thuiswinkel Waarborg en misleidt hiermee kopers, dat zij dus een veilige webwinkel hebben.

24 maj 2024

Svar från ARTsloten.nl

Hallo Carl, we begrijpen je frustratie. We zijn zelf ook niet blij met de situatie. We schieten er namelijk niets mee op. Hoewel geen excuus gaan er soms zaken mis. Dit is zeker geen moedwil maar een samenloop van omstandigheden. Bij al onze artikelen staat een geschatte levertijd vermeld. Bij het artikel wat jij hebt besteld staat een levertijd van 1-2 werkdagen Dus niet dezelfde dag verzonden. We vragen inderdaad een mail te sturen. Zo kunnen we onze klanten sneller en beter van dienst zijn, Het lukt ons namelijk niet altijd de telefoon op te nemen. We danken je voor de tip van thuiswinkel. Daar hebben we ons nu voor aangemeld. Je geeft aan niet meer bij ons te willen bestellen. Dat vinden we begrijpelijk. Toch willen we je vragen ons nog een kans te geven. Als je ons een mail stuurt voor 01-08-2024 dan krijg je van ons €50 korting op elk willekeurig artikel.

Zeer tevreden

Ik heb een prima slot gekocht voor een goede prijs. Ook de ervaring met deze winkel was erg goed. Vooraf een mail met tips voor het gebruik en onderhoud en een zeer snelle levering! Kortom een dik compliment!

2 maj 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.