Arla Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nach dem Genuss von Skyr in Dänemark wollten wir Skyr nun auch in Deutschland essen. Leider enthält dieser in Deutschland nicht nur 30% mehr Zucker und Kalorien sondern schmeckt hier nach süsser gesch... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kære Arla Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Når forbrugerne laver underskrift indsamling, og i stadig højt og flot skider på dyrevelfærden. Skummer fløden af dyrevelfærden og får en urineig høj løn!! Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk l... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Velkommen til arla.dk Mere end 3.000 opskrifter, madplaner, produktinformation og konkurrencer.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 15 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

22 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Giftigt tvangsfoder.

Det er meget uheldigt alt det med BOVAER. Især alt det fordækte, som bliver afsløret alle steder selv i mainstream media nu.

31 januari 2025

Jeg har valgt Arla fra

Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk luft.
Flere landmænd melder allerede ud om dyr der mistrives, aborterer m.m.
Og der mangler evidens på hvor skadeligt det er for os forbrugere.
Jeg tager dybt afstand fra Arlas ligegyldighed overfor både menneskers og dyrs velfærd og sikkerhed.

1 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lad være med at købe klogborg ost

Lad være med at købe klogborg ost , nu hvor de efter en higen efter profit , som går udover alle deres kunder der køber deres klovborg ost i skiver , nu hvor de har fjernet papiret mellem legende i osten, og nu hvor de klister sammen så man ikke kan fjerne et stykke af gangen, føj for et firma 🥶🥶 LAD VÆRE MED AT KØVE DERRES MÆLKE PRODUKTER FØJ IGEN

9 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den reklame der køres for tiden med…

Den reklame der køres for tiden med “mozzarella ost er bedst på pizza” er så helt utrolig ringe og uforskammet dårlig, at jeg helt, af princip, får lyst til ALDRIG at købe deres produkter mere. Hold kæft for en ringe reklame…,,

3 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mozzarella tern er bedst på pizza

Tillykke, Arla, med den imponerende bedrift at skabe internettets mest irriterende annonce. Tak for at få mine ører til at bløde. Venligst undlad at gentage succesen.

23 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er sjovt i skriver på jeres…

Det er sjovt i skriver på jeres hjemmeside at Arla Cultura® Drikkeyoghurt blåbær 500ml kan man få rema 1000 den finders bare ikke i mange af deres butikker fordi den er blevet skiftet ud med en dyrere børne udgave på 330ml istedet man overvejer jo helt at skordte jer efter 10 års morgenmads brug af jer vis det kun er børne udgaven der bliver mulig og få fremad

1 september 2025

Så skal fløden skummes!

Jeg har igennem mange år brugt opskrifter fra arla.dk, og i dag skulle jeg lave drømmekage som så mange gange før. Jeg kunne ikke finde papiret med opskriften, og fandt den derfor på arla.dk.
Jeg kunne dog se at noget var ændret, og efter lang tids søgen fandt jeg den printede opskrift fra Arla jeg plejer at bruge.
Når jeg sammenligner den nye og gamle opskrift, kan jeg se at der er mere mælk i den nye opskrift og hold nu fast, smørindholdet var steget fra 150g til 250g, en stigning på 67%!!!!!
Om Arla har gjort dette for at fremme den almene folkesundhed :) eller om det er for at fremme sin egen profit skal jeg lade være usagt, men trist er det i hvert fald.
Det er jo sikkert ikke den eneste opskrift de har ændret til deres egen fordel, så hvis de måske har hævet indholdet af mælkeprodukter med 30% i gennemsnit, ja så tjener de jo også 30% mere. Selvfølgelig siger man ikke noget om ændringerne, men håber på at forbrugerne bare køber mere, uden at tænke over det.
Desværre har Arla en meget stor markedsandel, men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at finde alternativer, og helt undgå at bruge opskrifter fra arla.dk.

30 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det hjælper ikke at skrive til…

Det hjælper ikke at skrive til reklamation det ændre mælken sig ikke af , og andre vare sig heller ikke af alt ændring er kommet for at blive sådan er det alle steder Arla har solgt flere af deres produkter til Mammen osv de kan ikke lave ost der står stadig Arla på osten hård tør og uspiselig der var engang, i dag handler det om at producere alt billigt og sælge det dyrt .derfor 1 stjerne igen igen. ps, fik oplyst det butikkerne der bestemmer indholdet af produktet derfor forskel på eksempelvis mælk .om der står butikkens eget mærke eller Arla .Butikkerne har også et ansvar for hvad de vælger at sælge til forbrugerne Her ligger Netto/Brutto på 1 pladsen den var aldrig gået med AP møller som vidne .

Enten bruges der ikke smagsdommer mere på alt eller har de mistet deres smagssans.

5 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ENDELIG har Arla knækket koden på et…

ENDELIG har Arla knækket koden på et ordentligt skruelåg på mælke kartonen. Bedre sent en aldrig. Godt gået Arla. God dag. Bo

11 juni 2025

Hej Bo
Det er vi glade for at høre.
Mange tak for din positve feedback!

Mvh Caroline/Arla Forbrugerdialog

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koldskål med tykmælk og æg.

Hvad er der sket med jeres koldskål med tykmælk og æg ??? Nu har jeg købt 3 og hældt hele molevitten ud - det smager af sur Ymer..
Har i lavet om i opskriften ?

24 april 2025

Svar från Arla

Hej, det er ikke meninen og det beklager jeg!
Du må meget gerne oprette en reklamation på: https://www.arla.dk/om-arla/kontakt/opret-en-reklamation/ eller sende os en mail på Arladialog@arlafoods.com

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er trist at i ikke mærker jeres…

Det er trist at i ikke mærker jeres produkter med om de kan indeholde Bovaer. Vi har læst at det kun er 3% af landmændene som er gået over til bovaer og nu er vi selv gået over til økologisk da vi ikke ønsker at støtte bovaer. Økologisk er dyre og så må vi bare købe mindre mængder mælk, fløde, smør, ost, ymer, koldskål og kakao mælk og spise og drikke andre varer som er billigere som ikke er mejeri varer. Det er jer som har forbindelsen ud til landmændene og kan tvinge dem til oplyse om de bruger bovaer og det kræver nok ikke den store ændring på emballagen at skrive kan indeholde bovaer. Det er trist at det her skal gå ud over de landmænd som ikke er øko landmænd og som ikke bruger bovaer. Selv om de kloge påstår det ikke er farligt så mener vi at det er dyreplageri og vi har heller ikke lyst til at indtage det og så læse om at det alligevel var farligt om 10 eller 20 år i avisen.

3 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Arla kærnemælk: En gang elsket, nu udrikkelig

Arla, hvad har I gjort med jeres kærnemælk, som jeg har nydt i mange år? Nu smager den ikke særlig godt. Det er sidste gang, jeg køber den. Synd at ødelægge et så godt produkt, fordi man hele tiden forsøger at presse citronen.

11 mars 2025

Svar från Arla

Hej, det er bestemt ikke meninen og det beklager jeg!
Du må meget gerne oprette en reklamation på https://www.arla.dk/om-arla/kontakt/opret-en-reklamation/ eller sende os en mail på Arladialog@arlafoods.com

Ekstra Stærk Ekstra Lagret

Sender ost på markedet der ikke svare til indholdet. Sælger EKSTRA STÆRK LAGERET ost, som smager af skoleost til småbørn. Falsk markedsføring

10 mars 2025

Svar från Arla

Hej, det er bestemt ikke meningen og det beklager jeg!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

matilde kakao smager ikke godt mere.

matilde kakao smager ikke godt mere.
de har fjernet noget af kakaopulver.
jeg køber det ikke mere

4 mars 2025

Svar från Arla

Hej, jeg beklager, at du har fået en kakao som ikke smager godt. Det er bestemt ikke meningen.

I er dyreplagere

I er dyreplagere. Fylder gift i dyr. Først hemmeligt så offentligt, krydret med løgne, at det ikke skader dyr eller mennesker. Klimakrise LØGNEN. Skam jer

15 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.