Apollon Struer Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Behagelig betjening ( billetter - kaffe - the - vand - popcorn mv ) . Endvidere mulighed for tilkøb af mad og drikke. Film i topklasse - gode stole at nyde filmen fra (med plads til vand )- og opleve... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Flytter rundt på allerede reserverede pladser, uden at fortælle en om det før ankomst. De fortæller der står på hjemmesiden, at de godt må rykke om på pladserne for at skabe mere plads, men det gør... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service, både ved telefonisk og personlig kontakt. Gode stole, lyd og lærred i salen. God atmosfære og fantastisk mad i restauranten. Vi bor tættest bo Holstebro, men vælger altid Apollon... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har besøgt Apollon en del sammen med kæresten, min svigermor og min søn. Det er simpelthen Danmark bedste biograf ud af alle de biografer jeg har prøvet.. 😊 Vi nyder at komme der.. 😊 De har... Se mer

Företagsinformation

1. Biograf

Informationen kommer från olika externa källor

Apollon er den eneste danske biograf, hvor alle sale er certificeret af THX Lucasfilm. Det gør Apollon til Danmarks bedste biograf, hvad angår lyd, billede og komfort i salene. Restaurant Omkring 15.000 gæster kombinerer hvert år deres filmoplevelse med en god middag i Apollons restaurant. Vi kan klare op til 180 gæster på én gang i restauranten svarende til antal stole i sal 1. Det sker ikke så tit, men vi har mange personalegrupper i løbet af året mellem 30 og 100 personer, som har en god aften sammen med en lækker middag og en spændende film. Og alt det andet Apollon er også et charmerende sted, så snart du træder ind af døren. En foyer med med masser af atmosfære, luft og gode stole. God akustik og musik fra mange aktive B&O-højtalere. Modsat de fleste andre biografer lader vi også vore gæster komme retur til foyeren, når filmen er slut. Så kan filmoplevelsen fordøjes over en kold fadøl, de gode toiletter kan besøges, og børnene kan vente her på at far eller mor henter dem. Apollon er Nordvestjyllands største biograf, men i stedet for at lave 5 sale efter gammel standard, har vi lavet 3 store sale med optimale forhold. Velkommen til lyden, billedet, pladsen og charmen - og huset fungerer med 100% vindenergi og eget solanlæg på taget.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dårlig madoplevelse igen?

Hej.
Vi prøvede igen Apollon,s restaurant Limone efter filmen og igen bestilte vi husets burger. Vi havde prøvet den før og sidst var den brændt på som vi nævnte, da vi gik.
Denne gang var begge vores burgere igen brændt på og kødet smagte og lugtede mærkeligt? De råstegte fritter var også kolde og bløde. Det hele var som sidst vi prøvede burgeren på Limone.
Vi sagde det igen til servitricen, men nu tror jeg det er sidste gang vi tager burgeren. Det hjalp jo åbenbart ikke første gang vi sagde det. Vi blev heller ikke tilbudt nogen kompensation, skuffet.
PS. Vi har virkelig nu en dårlig smag i munden efter burgeren.....?

24 januari 2016

Overholder ikke facebook regler

I har vist ikke helt styr på facebook reglerne... det er ulovligt at bede folk om at dele opslag for deltagelse i konkurrencer.

7 januari 2016
Logotyp för Apollon Struer

Svar från Apollon Struer

Det er ikke "ulovligt". Det er nogle regler, som et privat amerikansk firma har sat op i forhold til amerikansk lovgivning, men det har ingenting med dansk lovgivning at gøre.

Arrogant kundebetjening

vi har nu igen oplevet arrogant kundebetjening i Appolon og Limone Struer. man kan vel sige at opstår der problemer, misforståelser el. Lign. Mellem en virksomhed og dets kunder, så oplever man hvad virksomheden holdning eller politik til sine kunder er. Det burde være muligt at lade tvivlen komme kunden til gode men nej vi blev afvist da vi i god tro ville betale middag og biografbillet med et gavekort vi havde fået i julegave. Gavekortet er fra nordisk film og den unge mand i baren kendte ikke noget til det....vi forklarede at der stod det kunne bruges hos dem....efter mindre diskussion viser det sig at vi har ret og for lov at betale biografbilleterne med gavekortet men maden kan vi godt glemme alt om fordi Limone og Apollon er 2 forskellige virksomheder.....så vi står tilbage med en lang næse og bliver nødtil at betale fuldpris for 2x mad og ikke nedsat pris som er normalt når man både køber biograf og mad. Så ja tak for det ;-( Vi snakkede endda med ejeren og ja nu ved vi da hvor arrogance kommer fra. Jeg er selv erhvervsdrivende og ved også at kunden ikke altid har ret men de fleste ønsker nok bare at blive mødt med respekt og en smule forståelse.....vi var i hvert fald i god tro med et gavekort fra nordisk film...som de jo selv har indgået et samarbejde med måske burde man tage ansvar for.

27 december 2015
Logotyp för Apollon Struer

Svar från Apollon Struer

Apollon og Limone er ikke to forskellige virksomheder, men i det mylder af forskellige firmaer, som sælger gavekort til andre firmaers produkter, tager vi imod de fleste gavekort til biografbilletter (og derfor står vi på deres hjemmeside), mens det kun er cafe-gavekort fra Good Times vi tager imod. Se iøvrigt vores hjemmeside.

Fup og svindel

Jeg kan kun fra vælge apollon-struer. Jeg har for et stykke tid siden reserveret mine billetter til The Maze Runner til 455 kr. Hvor på jeg tror det hele bare er super fint, men da jeg så idag kommer for at se filmen og betale, er prisen så 505 kr. Jeg siger så til manden, at der må været sket en fejl, fordi jeg har fået en mail på at det kun er 455 kr. Og viser ham den. Han siger så til mig at sådan er det bare, vi ændre bare prisen hvis det er det vi vil, ellers kan i bare smutte.

Jeg vælger så at gå, efter at have snakket med ham, hvor han bare står og taler ned til en, som om man bare er dum og ikke har andet at lave. Og det er ikke første gang, jeg har prøvet bøvl med Apollen-struer. Det er sidste gang jeg sætter mine fødder, i sådan en biograf, hvor man bare gør som det passer sig med prisen, og bare får at vide man er dum.

12 september 2015
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

For lidt 2D!!

Dårlig formidling omkring salget til Hobitten i 2d. Der stod på deres side, at salget startede den d. 2/12/2012, men det viste sig så først, at det slet ikke var muligt at bestille til Hobitten i 2D før et indlæg på facebook, hvorefter der så blev åbnet for 2 forestillinger. Jeg havde planlagt sammen med nogle venner, at vi skulle bestille til d. 22/12, men de afventer først salget til de 2 første forestillinger (SUK!). Jeg hører desværre til de 10 pct af verdens befolkning, der ikke kan se 3D og derfor er det trist, at den lokale bio som teknisk er den bedste jeg har været i, ikke giver mulighed for at støtte op om den.

Update: De har siden fået mere 2D, så mangler vi bare, at de får mere end en person til både at udlevere billetter og håndtere sliksalg - så er der 5 stjerner hjemme.

3 december 2012

Dårligt informationsniveau

Jeg og bekendte har en del dårlige oplevelser efterhånden.
- lange køer til billetter og forplejning.
- utrolig dårlig og arrogant kundepleje
Senest havde de skrevet under Hobitten 2D, at forsalget begyndte 2/12-2012. Forsalget begynder ikke, hvorefter biografen kontaktes på facebook. Her får man hurtigt svar (ros for det), at filmen kun vises i 2d 3 gange. Det bliver man skuffet over, og jeg påpeger, at det burde de ha skrevet andetsteds da vi er en del, som har bestilt bord på en restaurant, bestilt barnepiger etc., men de planer ryger så grundet jeres ringe informationsniveau, men ved eftertanke så er det vel, hvad man efterhånden kan forvente....

Dette svar sletter Apollon og svarer de for øvrigt ikke på.

2 december 2012

Danmarks bedste biograf

Jeg synes med god grund Apollon kan kalde sig dette, for som de skriver på deres hjemmeside:

"Apollon er den eneste danske biograf, hvor alle sale er certificeret af THX Lucasfilm.
Samtidig har vi fuld restaurant, god plads i en charmerende foyer og et afvekslende filmudbud.

Apollon er Nordvestjyllands største biograf, men i stedet for at lave 5 sale efter gammel standard, har vi lavet 3 store sale med optimale forhold."

Helt korrekt. Og deres hjemmeside vil jeg også give 5 stjerner, fordi den er bygget godt op, på en simpel måde der er nem at betjene. Når du kommer ind på forsiden, kan du tydeligt se hvad de spiller i dag, og hvis du vil vide mere om filmen (trailer, spilletider osv.) så klikker du bare på den, så kommer der et vindue op med dette, på samme måde som når du vil bestille. Jeg har tit bestilt billetterne online og har aldrig haft problemer med det. Hvis der er noget de mangler, så skulle det da være en nem måde at bestille via mobilen (sms eller en mobilhjemmeside).
Derudover er det et meget godt koncept med restaurant i biografen, så man kan kombinere bio og spisning samme sted.

26 december 2010

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.