Reste till Kroatien och allt ifrån bokning till hemresa var väldigt enkelt. Vi fick ett sjukt barn på resan och fick snabbt kontakt med närmaste läkare via personalen på plats. Boendet överträffade v... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!
Ynglingagatan 2, 11347, Stockholm, Sverige
- 0771-373737
- www.apollo.se
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 10 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Hotellet var fantastisk och Apollos…
Hotellet var fantastisk och Apollos personal var synliga på orten vilket är ovanligt. Kommer resa med Apollo framöver
Allt gick smidigt och flöt på utan…
Allt gick smidigt och flöt på utan problem. Det enda som var lite negativt var tiden för ditresan, men det glömmer man snabbt när man väl är på plats.
Mycket fint hotell med ett bra pool…
Mycket fint hotell med ett bra pool område vilket jag uppskattade när det var nästan 1 km till stranden.
Jag var på Zakynthos veckan efter mkidsommar.
Bodde på hotell Amaryllis i Tssivli.
Första resan med Apollo
Första resan med Apollo. Allt fungerade som förväntat och vi fick precis den semesterresa vi förväntade oss. Tveka inte att boka med Apollo!
Resa med barn till Kreta
Vi reste med två barn till Kreta och hade en mycket bra vecka! Hotellet levde verkligen upp till alla förväntningar och resan gick bra!
Apollo - ett bra val från start till mål
Brukar välja att åka med Apollo när jag åker på charterresa. Återkommer p g av att det alltid har fungerat bra. Förväntningarna på resmålet brukar infrias.Flyget fungerade också mkt bra. Inga förseningar och bra service. Apollos personal är tillmötesgående och man får snabbt svar via sms eller mail om man undrar något. Brukar inte åka på så många utflykter men i år gjorde vi en mycket trevlig båttur.
Samtliga i resesällskapet var väldigt nöjda med allt.
Karpathos var en fantastisk ö med…
Karpathos var en fantastisk ö med härliga små stränder
Hyra bil är att rekommendera för att få ut så mycket som möjligt
Karpathos stad var jätte mysig

Underbart boende
Underbart boende, resan fungerade som den skulle, liksom transfern till boendet. Detta var det fjärde året i följd som vi åker med Apollo till Plomari på Lesbos, och det är ganska sannolikt att det snart blir en femte.

Fantastisk resa
Fantastisk resa! Allt fungerade bra från början till slut. Underbart hotell med stort utbud av mat, dryck, bad och träning!
Enda minus var långa köer på flygplatsen på Rhodos.

Smidigt resebolag
Enkelt och smidigt att boka. Bra service på plats. Har åkt med apollo många gånger och alltid varit nöjd. Trevlig och tillmötesgående personal.

Bra hotell
Bra hotell, god mat och bra serie. Tyvärr framgick det inte att det var stenstrand, vilket jag har svårt att klara, då jag har balansproblem

Världens bästa rep!
Reser med Apollo minst 3 gånger om året. Vi hade en resa till Madeira planerad nyår 2026, men fick en bonus på jobbet så vi tog en spontan resa till Madeira i oktober. Då träffade vi Apollos rep Alma. Mer genuin, glad och positiv människa får man leta efter! Eftersom vi återkom i december så fick vi träffa henne igen :-) Vi har detta år en inplanerad resa till Santorini i september, men nu i juni bar det av på en spontanresa till Lesvos. Och vad möttes oss på flygplatsen? Alma! Hon sa: "Skulle inte ni till Santorini??" :-) Jo, liksom...hahaha! Så SNÄLLA: i december ska vi till Madeira igen (denna gång två veckor) så kan ni inte se till att Alma blir placerad där igen? Det ser ut att ha blivit så här: Lyckad semester = ALMA!

Svar från Apollo Sverige
Vi har rest med Apollo i 20 år och…
Vi har rest med Apollo i 20 år och varit alltid nöjda! Så var det även i år när vi bokade en vecka på Lefkas. Hotellet stämmer helt med beskrivningen på Apollos sida. Vi hade en underbar semestervecka!

Svar från Apollo Sverige
Vi hade en mycket bra upplevelse av Lefkada
Vi hade en mycket bra upplevelse av personal på plats, då vi hade hela familjen med barnbarn och barn med olika viljor blev de bemötta av kunnig personal. En fantastisk upplevelse.

Perfekt hotell och flygtider
Perfekt hotell och flygtider. Inget krångel.

Allt fungerade smidigt
Allt fungerade smidigt, bra hotell perfekt arrangerad utflykt.

Svar från Apollo Sverige
Vi har åkt till samma hotell i många år…
Vi har åkt till samma hotell i många år och vi återkommer varje år. Hotellet är helt fantastiskt