Reste till Kroatien och allt ifrån bokning till hemresa var väldigt enkelt. Vi fick ett sjukt barn på resan och fick snabbt kontakt med närmaste läkare via personalen på plats. Boendet överträffade v... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!
Ynglingagatan 2, 11347, Stockholm, Sverige
- 0771-373737
- www.apollo.se
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 10 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad

En total katastrof
En total katastrof, befinner mig utan mitt baggage och får ingen som helst hjälp - personalen på plats tycker inte det är nödvändigt man heller skaffar nya plagg utan säger att man ”kanske” får ersättning

Allt var perfekt
Allt var perfekt , hotellet , maten och stranden , jag och min man var jätte nöjda om allt . Personalen var mycket vänlig , rummet städades varje dag , vi fick nytvättade strandhanddukar varje dag , så det finns ingenting att klaga , kan rekommendera stark . Vi tänker resa igen .

Santorini - Santo Miramare Resort
Så fint hotell som verkligen levde upp till bilderna Apollo hade på sin hemsida.

Svar från Apollo Sverige
Nöjd med hotell och plats.
Nöjd med hotell och plats.
Hotellpersonal är mycket hjälpsamma och trevliga, maten varierande och god.
Poolområdet är fint. Stadskärnan mysig dock en bit att gå till centrum.

Över förväntan,Parga
Parga,resmålet var precis som det var beskrivet i annonsen.
Hotellet var jättefint!
Trevlig personal och fina stora rum med egen pool.
Två utflykter via Apollo,så bra dagar med turkost hav (båtresa)och kajak i floden.
Över förväntan.
Lugnt och skönt,5 min prom till havet.

‼️ÅK INTE MED APOLLO
‼️ÅK. INTE. MED. APOLLO. Jag var alltid stressad. Jag kunde inte slappna av. De var jätte dåliga på att svara och otydliga. Mitt flyg blev inställt och de hade inte en rutin för det och var alltid otydliga. När man ringde de svarade de inte även om de sa att de alltid skulle det. När de väl svarade var det som att prata med en vägg. Vi skulle fått 15 euro att få betala mat för när det blev framflyttat som det blev men den betalningen funkade inte ens.ÅK INTE MED APOLLO‼️

Lätt att boka med Apollo
Resan med Apollo till Zakynthos var perfekt. Snabb resa, bra hotell och lätta att boka i deras app.

Rhodos
Fantastiskt vecka,go mat, fint hotell, bra info fr Apollo .
Vi åker gärna med Apollo igen. Det enda negativa va flyget, SAS lite halvspydig personal och inga kalla drycker på resan till Rhodos. Men som plus - planet va ingen tid !!
Flygresan blev alldeles för lång pga…
Flygresan blev alldeles för lång pga mellanlandning i Köpenhamn.
Vi har varit på Fuerteventura förut, det här var tionde gången och alltid flygigt direkt.
Även väntetid på en ganska sliten hyrbil (Topcar) vid flygplatsen. Bilen var inte klar när vi anlände.
I övrigt var allt bra.
Resan jag genomförde med Apollo var jag…
Resan jag genomförde med Apollo var jag väldigt nöjd med. Allt funkade, flyg, transfer, hotell osv.
Stället
Stället, personalen, maten, allt är helt fantastiskt🤩 Om jag skulle verka fram något, så är flygtiderna förbättringsbara.
Det var vårt andra besök på Apollos…
Det var vårt andra besök på Apollos playitas hotel på Limnos. Jättebra träningsutbud, bra instruktörer. Gymmet är bra. Stor pool med många solstolar. Sandstranden är dock inte så fin ( tråkig) Rent och fräscht hotell. Jättetrevlig personal i receptionen.
Nära att gå in till lilla byn samt en mindre finare strand med många solbadar som är gratis mot att man tar något att dricka/äta. 1 km till stranden och 2 km till byn. Det är enkelt att promenera in för det finns en gångväg intill bilvägen, dock det är inte många bilar som passerar där. Att ta taxi hem från byn kostar 7 euro. Skippa maten på flyget för det var i stort sett oätligt. Vi kommer tillbaka.
Väldigt fin service från Apollos personal
Väldigt fin service från Apollos personal på Niños hotell. Särskilt sportinstruktören var trevlig och entusiasmerande!
Kombinationsresa Tilos och Rhodos
Kombinationsresa Tilos och Rhodos. Allt flöt smidigt med transporter och särskilt plus för att vi fick tillbringa väntan på båt till Tilos på ett trevligt hotellområde istället för i den lilla hamnen Kamiros. Hotellen på resp destination var också mycket bra och motsvarade förväntningarna.
Väldigt bra hotell
Hotellet och servicen var över förväntat. Däremot var poolen liten och inte alls som på bilderna men vi gick till havet istället. Wifi var lite svagt och tv funkade inte. Bodde på Ringo Apartments
Åkte till Kreta med Apollo och bodde på Sonio beach hotell
Åkte till Kreta med Apollo och bodde på Sonio hotell i 2 veckor.
Först var planet försenat 1,5 timme innan vi kunde starta från Norrköping, inga problem med det. Apollos flygvärdinnor underhåll oss med god service och ett glatt bemötande 🥰.
Hotellet stänger normalt 23:00 vi kom fram 01:30 och dem satt och väntade in mej på övertid 👍
Det var ett toppen Hotell, bra rum och sköna sängar,
en extra eloge till Sofia och hennes personal som skötte all till belåtenhet.
Resturangen (Sonio) som ligger precis vid stranden har allt man kan önska sig och bra priser.
Apollos har utmärkt service till alla gäster på plats 👍
Kommer alltid att åka utomlands med Apollo.
Rest med Apollo många gånger
Rest med Apollo många gånger. Allt fungerar till fullo. Är helnöjd som vanligt
Smidig högkvalitativ och prisvärd semester
Plus: sporthotell, gott om aktiviteter (även om tennisbanan undermålig), varierade, högkvalitativa och hälsosamma (och dessutom supergoda) måltider, rent och välskött, extra trevlig och hjälpsam personal både på plats och kundservice.
Minus: måltiden på flyget var inte värt att ta, det ingick inte ens vatten som måltidsdryck..