Företaget har svarat
Ich empfehle annadiva gerne weiter Normalerweise schreibe ich keine Bewertungen aber in diesem Fall bei überwiegend schlechter Kritik über das Unternehmen schon. Habe am 3.8. meine Bestellung aufg... Se mer
Företaget har svarat
Versand zügig, Ware qualitativ hochwertig. In der Beschreibung hatte ich allerdings überlesen, dass die Bikinihose kleiner als angegeben ausfällt und musste diese somit neu bestellen. Rückversand... Se mer
Företaget har svarat
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Australiëlaan 8, 5232 BB, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel fijn aanbod, voor iemand met een niet-courante BH-maat, en ontzettend vriendelijke klantenservice!
J’avais commandé 2 bikini freya taille 85e. J’ai reçu 2 bikini freya taille 85f.
Dommage. ”

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Mijn eerste bestelling van bh's was niet de juiste maat. Ik had me verward met de UK maat en belde mét de hulplijn, Tamara. Zij was ontzettend vriendelijk en geduldig. Gaf me de juiste maat zodat ik snel kon retourneren en opnieuw bestellen.
Dit ging zo vlot dat ik 2 dagen later al mijn nieuwe bestelling had en paste perfect!

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Het was snel en goed geleverd alleen jammer dat de felinea pantyletten niet in alle maten meer zijn want ik kan met geen ander

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Correct en zoals vermeld op de site

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Bikini top komt exact overeen met BH maat van Prima Donna, zit perfect. Mooie kwaliteit en design met een subtiele glinster. Snel en netjes geleverd. Zeer tevreden met aankoop.

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Super snelle service en kei mooi materiaal .. ik bedoel zowel kwaliteit als look

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
De maat is ook effectief de maat dat er opstaat hele mooie kwaliteit en met veel liefde verpakt ik ben super fan!

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Snel geleverd, correct product, zorgvuldig verpakt. Top aankoop.

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Goederen werden heel snel geleverd. Van een artikel werd me wel een andere maat gestuurd dan oorspronkelijk besteld. Ik heb meerdere bestellingen mét betaling gedaan. De oorzaak was dat bestelde artikelen me niet pasten en ik wist niet hoe ik een reeds betaald artikel kon ruilen. Dus heb ook een 2 tal retouren gedaan. Wat dit laatste betreft, alles verliep ook correct. Ik kreeg een mail met bevestiging dat ze de retour ontvangen hadden en het geld werd onmiddellijk teruggestort. Dus voor mij heel betrouwbare handelaar.

Angenehme Bestellung.
Ware wie beschrieben.
Über die Lieferung war ich jederzeit informiert.

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Zeer snelle levering, duidelijke info wanneer je contact neemt met Annadiva.

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Snelle levering, heb artikelen teruggestuurd die niet paste en binnen enkele dagen was alles afgehandeld

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Ich habe bis jetzt nur gute Erfahrungen gemacht, außer das der Versand teils etwas zu lange dauert.
Retouren hatte ich auch schon, aber auch damit gab es keine wesentlichen Probleme, außer das es zeitlich auch etwas dauern kann.
Sie haben eine gute Auswahl zu kompatiblen Preisen und häufig auch Angebote. Ich brauchte auch schon mal Rat per Telefon, was auch sehr freundlich war.
Die negativen Bewertungen kann ich nicht verstehen. Man kann nicht davon ausgehen, dass kleinere Unternehmen immer den Rückversand wie Amazon & Co übernehmen. Das ist für solche Unternehmen nicht darstellbar. Ich konnte auch immer den Kundenservice erreichen, wenn auch nicht sofort, aber rief auch auch an.
Man sollte aber natürlich die Bestimmungen lesen und da steht, dass es eine niederländische Firma ist und auch, dass man als Kunde den Rückversand zahlen muß. Auch kann man nicht erwarten, dass eine niederländische Firma auf deutsch antwortet. Es ist auf keinen Fall ein betrügerischer online shop.

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Stipte levering, bestelling met veel zorg ingepakt, mooi aanbod

Svar från Annadiva Lingerie & Badmode
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.