Medarbejderne i Anima kĂŠmper hver dag for dyrene â mod grov mishandling, vanrĂžgt, indespĂŠrring og sult. Deres indsats flytter grĂŠnser i butikker og restauranter, sĂ„ dyrevelfĂŠrden forbedres. HjĂŠlp dem... Se mer
Företaget har svarat
Anima er Danmarks mest ambitiÞse dyrevÊrnsforening og deres flotte arbejde lever op til de store ambitioner! De har bl.a. medvirket til at fÄ foie gras og burÊg ud af alle danske supermarkeder, fÄ... Se mer
Nok den vigtigste forening du finder i Danmark. De kÊmper for dyrenes rettigheder, og vinder stort igennem med mange af de sager de kÊmper. Selv smÄ belÞb bliver til store belÞb, jeg kan desvÊrre kun... Se mer
Företaget har svarat
Anima er en dansk dyrevĂŠrnsforening, som blev stiftet i 2000. Vi arbejder for, at dyr skal respekteres, ikke mishandles. Dette gĂŠlder uanset om det handler om kĂŠledyr, landbrugsdyr, pelsdyr, forsĂžgsdyr eller dyr i underholdning.
Tornebuskegade 7, 1131, KĂžbenhavn K, Danmark
Jeg giver min stÞtte til dyrevelfÊrd gennem andre pÄ dette omrÄde, da jeg er noget sÄ trÊt af Anima, og den mÄde de anmasende ringer op i tide og utide.
Uanset hvor mange gange man forsÞger at forklare dem, at man ikke er interesseret i deres opringninger, sÄ fÄr man bare en ny person i rÞret nÊste gang.
Nu er de blokeret, sÄ er der da en smule fred, for der er stadig beskeder om, at der er mistet opkald fra dem.
Ufatteligt ... at de kan vÊre sÄ dumme ... og sÄ stadig vil udgive sig for at vÊre omsorgsfulde dyrevenner !!
Jeg tvivler sĂ„dan set ikke pĂ„ at I gĂžr et godt stykke arbejde. Det er jeg da sikker pĂ„ I gĂžrđ
Det der irriterer mig utroligt meget er at I konstant forsĂžger at ringe mig op. Jeg er ikke interesseret i at blive ringet op af jer - eller nogen som helst andre!! Jeg er pĂ„ Robinsonlisten af samme Ă„rsag. Jeg ved sĂ„ ogsĂ„ godt at Robinsonlisten ikke omfatter velgĂžrenhedsorganisationer som jeres. Men hvis jeg vil stĂžtte en organisation skal jeg nok selv opsĂžge den!! Opringninger - og antastninger pĂ„ gaden opfatter jeg som tiggeri - udover det er meget forstyrrende. Jeres telefonnummer er blokeret og alligevel fĂ„r jeg besked om at I har ringet. Har kun en sĂŠtning mere: SĂ
LAD DA VĂRE!!! (NĂ„r opkaldet gentagne gange ikke besvares kan I vel sige jer selv at folk ikke vil ringes op - og sĂ„ sletter I nummeret!!)

Svar frÄn Anima
Snakkede med den sÞdeste mand, som forklarede mig en masse om de nuvÊrende sager som der er stor fokus pÄ. Det var rigtig fedt at hÞre om og kunne mÊrke at det virkelig er noget de kÊmper for!
Jeg elsker dyr overalt og er meget glad for mit nye medlemsskab!
Jeg havde nok ikke tÊnkt over at tage skridtet videre fra at skrive under pÄ mange af sagerne til at donere penge hver mÄned, hvis ikke han havde ringet.
SĂ„ tak for det :)
Det ville vÊre mere trovÊrdigt, hvis Anima holdte sig til sandheden og fakta. DesvÊrre ser man gang pÄ gang at de selv finder pÄ tal, viser billeder fra udlandet og pÄstÄr at det er fra Danmark osv.
Det er fint at de kĂŠmper for dyrs rettigheder og gerne vil vise en pointe, men det retfĂŠrdiggĂžr ikke at bruge fiktive tal og billeder.

Svar frÄn Anima
Stor respekt for jeres mod til at gÄ forrest for dyrene. Tak!
Propagandistisk fĂžlelses porno, agitere for en Disney verden!
Har intet at gĂžre med dyrevelfĂŠrd!
Jeg elsker jer for det i gĂžrđđ
SĂ„ tusind tak for det i gĂžr.
Lidt ris
Jeg har kune fĂ„et tilsendt et blad fra jer. Det er lidt trĂŠls da jeg rigtig gerne vil fĂžlge med i hvad i laver og hvad mine penge gĂ„r til â€ïžâ€ïžâ€ïž

Svar frÄn Anima
En skam i smadrer jeres orgination, med jeres pÄtrÊngenhed. Jeg tager af den grund afstand fra jer, og stÞtter dyr i nÞd andre steder. I kimer os ned i tide og utide, ogsÄ selvom vi ikke er interesseret i at i ringer. Har skrevet mail til jer om at lade vÊre med at ringe, og det svarede i pÊnt tilbage at i ikke vil gÞre mere. Trods det kimer i stadig videre. Har blokeret alle jeres numre, og mÄ tage hatten af for at i stadig gider ringe rundt trods ingen respons.
Det arbejde I gÞr er garanteret fantastisk, men jeres opringninger er nok til at jeg ikke vil stÞtte. For det fÞrste ringer I med skjult nummer, sÄ man har ingen mulighed for at blokere jer og I kan ikke forstÄ det, nÄr man siger at man ikke er interesseret og at I skal stoppe med at ringe. Hvis man sÄ bare ligger pÄ, sÄ kommer der to-tre opkald direkte efter.
For det andet, sÄ er det fint, at I vil samle penge ind til et godt formÄl, men nÄr man snakker med en af jeres sÊlgere, sÄ gÄr der sjovt nok 5-6 minutter, hvor der ellers er blevet sagt "det er helt gratis, alt sammen, jeg skal bare have dit navn og din adresse", fÞr han siger at sÄ skal han bare lige have et konto- og registreringsnummer. NÄr man sÄ siger at man er pÄ arbejde og ikke kan komme til sine informationer, sÄ kan de komme op med 100 andre muligheder for hvordan man kan skaffe dem, for et "nej" er ikke acceptabelt. Derudover, sÄ donerer man altsÄ ikke mere, bare fordi sÊlgeren sidder og brokker sig over at han har vÊret pÄ arbejde fra 8-17.
Elsker det de gÞr. Det er dog en smule irriterende, at jeg ingen har ide har om hvad pengene gÄr til. Dertil er det en smule foruroligende, at de bruger sÄ mange penge pÄ at lÞnne telefon- og gadesÊlgere, som skal skaffe penge til formÄlet. Det fÞles mere som om de driver en virksomhed end en velgÞrende organisation.

Svar frÄn Anima
I gÞr sikkert et rigtigt godt stykke arbejde, men jeres pÄtrÊngende metoder for at skaffe penge er efterhÄnden kvalmende.
Jeg er lige blevet ringet op igen for 4. gang, selv om jeg hver gang siger nej tak.
Det klĂŠder ikke en velgĂžrende organisation at bruge samme forretningsmetoder som sĂŠlgere af mobilabonnementer og lignende.

Svar frÄn Anima
Alle der gĂžr noget for andre, har min dybeste respekt.
SelvfÞlgelig gÄr der penge til omkostninger, og hvis blot at et tilstrÊkkelig del at bidragene gÄr til dyrene, sÄ er det ogsÄ helt fint at Anima ogsÄ forsÞger at "sÊlge" dem selv, det forstÄr jeg slet ikke folk kan have et problem med, sÄ mÄ de sige fra.
Godt arbejde.

Svar frÄn Anima
Selve virksomhedens vÊrdier og resultater har jeg stor respekt for. Bare ikke deres markedsfÞringsstrategi! Selvom det er mere end 3-4 Är siden jeg var medlem, ringer de mig stadig op i tide og utide. Og det er lidt ligesom at blive ringet op af en telefonsÊlger - de tager ikke et nej for et nej. Pas pÄ med at give dem dit telefonnummer, de kan forfÞlge dig mange, mange Är fremover.

Svar frÄn Anima
Anima er ikke kompetente til at udtale sig om ret meget , for deres sÄkaldte dyrlÊge pÄstÄr at nÄr men rider pÄ en hest og den skummer om munden er det for at blive kvalt !
De blÊser alle deres historier ud af alle proportioner for at fÄ damer og unge piger til at stÞtte dem ,men hvad disse ikke ved er at ANIMA kun er en forretningside som skaber arbejde til sÊrligt udvalgte for de er fuldstÊndigt ligeglade med dyr , det sÄ man ikke mindst sidste Är var det vist da over 90 vanrÞgtede hunde behÞvede akut hjÊlp , ,men skrev man ikke 1 ord om , for det var ikke deres bord , man tjente ikke noget pÄ det og deres brÞdnid var sÄ stor at man end ikke tilbÞd nogen form fór hjÊlp !
De reagerede fÞrst da jeg beskyldte dem for fÞlelsesonani og det ved at blokere mig , men det er en pris jeg gerne betaler for at gÞre opmÊrksom pÄ deres lÞgne og bedrag , som de nu kÞrer med trofÊjagt hvor en stor del af de dyrearter som ANIMA pÄstÄr er truet er ikke med pÄ nogle lister og det er et et STORT blufnummer , igen , for at skabe sympati for deres egne aktiviterer , som igen giver flere indtÊgter , sidst men ikke mindst sÄ har de ikke den mindste kontrol over deres callcenter som dagligt overtrÊder dansk lovgivning !!
Man kan danne sig et billede af det hele vad at lytte til deres fnattede kampagnechef som tror at Walt Disney er far til alle dyr og kommer med fuldstĂŠndigt utopiske ideer !
Ville ANIMA fremstÄ som seriÞse sÄ gjorde med noget ved det fakta at ca 3000 sunde og raske hunde aflives hvert Är ,men det giver ikke penge/medlemmer , sÄ det er ikke interessant !

Svar frÄn Anima
De har blandt andet med video kampagner Äbnet mange menneskers Þjne op for de groteske forhold mange dyr lever under i landbruget.
OgsÄ fokus pÄ den vanvittige pelsindustri er en beklagelig nÞdvendighed.
SÄ herfra en opfordring til alle om at stÞtte Anima, sÄ alle dyr kan fÄ det de har ret til, et anstÊndigt liv.
Og en gang for alle at fÄ stoppet enhver form for pelsindustri.
SĂ„ fortsĂŠt det fremragende arbejde
Anima gÞr et seriÞst og konkret synligt arbejde for mange dyr bla. i konventionelt landbrug, pelsindustrien, i underholdningsbranchen m.v. Jeg har stÞttet dem i mange Är og glÊdes ofte over, at mit bidrag giver synlige konkrete resultater.
Jeg kan kun anbefale at stĂžtte dem som forening, hvis man Ăžnsker at hjĂŠlpe dyr generelt.
Anima er den mest aktive og seriĂžse dyreforening i Danmark. De gĂžr utroligt meget for dyrene, og jeg er stolt og glad for at stĂžtte dem.
Min oplevelse med Anima, nu gennem mange Är, har altid vÊret positiv. Det er et pÄlideligt og seriÞst team som altid har taget god hÄnd om mine mange spÞrgsmÄl og behandlet mig for den jeg er.
Alt i alt er jeg fuldt tilfreds med hvad Anima har gjort og hvordan de har behandlet mig som person.
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.