Ambanature Omdömen

Företagsinformation

1. Örtterapeut
  2. Försäljare av kryddväxter

Skrivet av företaget

Amba Nature – Surinaamse natuurlijke kruidenwijsheid voor balans in je leven Amba Nature is ontstaan vanuit mijn eigen levensverhaal en de eeuwenoude kennis die in mijn familie wordt doorgegeven. Mijn vader, André Kendo, werkt al meer dan vijftig jaar met Surinaamse natuurlijke medicinale kruiden en heeft zijn wijsheid van mijn grootvader meegekregen. Deze kennis en ervaring zet ik met trots voort binnen Amba Nature. Wat ons uniek maakt, is dat wij de kracht van de Amazone en Surinaamse natuur verbinden met moderne inzichten rondom de vrouwelijke cyclus, gezondheid en welzijn. De producten van Amba Nature van kruidenmengsels zoals MenstruThee en Brudu Wiri thee tot zuivere oliën zoals Batana en Hoepelolie – zijn puur, eerlijk en met zorg samengesteld. Alles draait om balans: in je lichaam, in je cyclus en in je dagelijks leven. Mijn missie is om vrouwen (en mannen) te ondersteunen met natuurlijke producten die dichtbij de natuur en dichtbij henzelf staan. Ik geloof dat echte heling begint bij bewustwording, luisteren naar je lichaam en het koesteren van je roots. Daarom deel ik naast onze producten ook kennis via workshops, blogs en persoonlijke begeleiding. Bij Amba Nature koop je niet alleen kruiden, thee of olie je krijgt ook een stukje Surinaamse cultuur, liefde voor de natuur en eeuwenoude wijsheid die nog altijd springlevend is.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Libi Watra

Eliance is een pure vrouw die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.
Wij waren in Suriname en onze dochter had ondragelijke jeuk.
Zelfs tijdens haar eigen vakantie heeft Eliance haar kennis & kunde ingezet om onze dochter te helpen. Een korte kuur met Libi Watra heeft ervoor gezorgd dat de jeuk verdween.
Ik ben heel dankbaar voor haar hulp, kennis en adequaat handelen. Ik beveel Ambanature zeker aan!

18 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundig advies en fijne producten

Eliance heeft me heel fijn advies gegeven toen ik last had van aanhoudend jeukende bulten na verblijf in de Amazone. Ik ben toen de Menstru thee gaan gebruiken omdat deze een ingrediënt heeft dat hierbij helpt, voor de inwendige reiniging. En daarnaast hoepelolie tegen de jeuk. Ik liep al wekenlang met klachten en eindelijk hielp er iets echt! Ik ben blij en opgelucht dat ik er met natuurlijke middelen af kwam.
Dankbaar voor het advies en de aandacht van Eliance!

25 januari 2025

Marva thee

Corinne
Het pakketje met Marva thee werd mooi snel geleverd (en leuk verpakt, daar word ik altijd blij van).
De thee is heerlijk zacht van smaak. Ik gebruik een zakje de hele dag door en schenk elke keer weer nieuw kokend water bij als de theepot leeg is. Ik ben fan!

9 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben een tijd geleden terecht gekomen…

Ik ben een tijd geleden terecht gekomen bij Eliance omdat ik heel veel last had van mijn menstruatie. Na een aantal gesprekken en het nemen van de kruiden en theeën voel ik mij verlost en zoveel beter. Ook had ik last van bloedarmoede maar ook dat is helemaal goed nu. Dus het is zeker een aanrader. Bedankt nogmaals ❤️ Liefs Cleo

10 juli 2025

Geweldige natuurproducten

Als orthomoleculair therapeut werk ik al lange tijd samen met dit mooie bedrijf. Ik heb de producten geïntegreerd in mijn behandelplannen. En verwijs ook met liefde mijn cliënten door. En wat nog belangrijker is .... ik heb als persoon ook heel veel baat bij de kruiden en theeën. Ze werken snel en effectief. Ook ben ik erg tevreden over ds klantenservice en de kennis en kunde achter dit bedrijf. Ik hoop op een langdurige samenwerking de komende periode dankjewel Eliance 🙏🏼❤️

9 juli 2025

Eliance van Ambanature

Eliance van Ambanature, heeft uitgebreide kennis van de kruiden die zij voorschrijft. Deze kennis zet ze in bij het ondersteunen van klachten rondom de cyclus van de vrouw. Maar niet alleen dat, ze draagt ook zorg voor het voorkomen van klachten omdat ze op holistische wijze kijkt naar de vrouw, haar cyclus en gezondheid. Mij heeft ze heel goed geholpen met Libi Watra, Brudu wiri en marva thee. Heilzaam en krachtig.

Sembèna Jeroe

8 juli 2025

Meer dan tevreden!

Begin mei kreeg ik symptomen van blaasontsteking. Ik heb toen geprobeerd de blaasontsteking te lijf te gaan door veel te drinken (met name zure dingen zoals cranberrysap). Helaas mocht het niet baten en zat er op een bepaald moment zelfs bloed in mijn urine. Omdat ik in de overgang zit, had ik een half jaar daarvoor ook al blaasontsteking gehad waar ik een antibiotica kuurtje voor had gekregen van de huisarts dus ik was niet van plan wederom aan de anti biotica te gaan. Ik heb contact opgenomen met Eliance en zij adviseerde mij direct om te beginnen met het drinken van de Reliëf Pasi thee als een kuur van een week en aansluitend de Libi Watra als pre en probiotica te gebruiken.
Ik heb direct besteld en af laten halen. Eliance heeft mij goed begeleid in hoe de thee te trekken en we hadden dagelijks even kort contact over de stand van zaken. Na 1 dag drinken van de thee icm water merkte ik al verschil: geen pijn meer bij het plassen, minder aandrang om te plassen en geen bloed meer in mijn urine zichtbaar. Ik was gestart met het drinken van een liter thee per dag maar merkte dat ik last kreeg van obstipatie. Eliance adviseerde mij om dan al te starten met de Libi Watra en het drinken van de thee terug te brengen naar 2 kopjes per dag en het daarna weer langzaam op te bouwen. Na slechts 5 dagen gebruik van de thee (ik heb de thee 7 dgn gedronken als een kuurtje) was mijn blaasontsteking helemaal weg!
Eliance is zeer professioneel en heeft veel kennis van de inheemse kruiden.
Ik ben zeer tevreden over de kruiden en de begeleiding van Eliance en raad het een ieder aan.

8 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.