Meestal koop ik in de fysieke winkel gewoon omdat ik dat prettig vind. Artikel was niet lokaal verkrijgbaar maar via de webshop de volgende dag àlles keurig op tijd afgeleverd. Chapeau!
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Uitleg over de diverse artikelen , in mijn geval betreft het een Apple Watch Ultra 2 49 mm . De uitleg door de medewerker was duidelijk , Watch moest besteld worden . Watch opgehaald , vroeg de bet... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Over Amac
Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter
Diezerstraat 59, 8011 RC, Zwolle, Overijssel, Nederländerna
- 088 - 027 16 20
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meestal koop ik in de fysieke winkel…
Voorlichting was prima
Voorlichting was prima, afspraken werden nagekomen en er werd met de klant meegedacht
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Reparatie IPhone 13
Ik heb een batterij in mijn IPhone 13 laten vervangen bij Amac Zwolle. Vanaf het begin een zeer vriendelijke en professionele ervaring. Amac kreeg bij mij de voorkeur boven een prijsvechter, originele onderdelen en een monteur die weet wat hij aan het doen is, conform de hoge Apple standaard. De reparatie is goed en netjes uitgevoerd. Ik zou hier zeker terugkomen voor reparatie of aanschaf Apple product!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Goede deal en belangrijk, heel goede service!
Onlangs iPad en iPad mini tegen scherpe prijs aangeschaft bij Amac. Beiden waren uit voorraad leverbaar. Aangeboden training wegens ziekte afgezegd. Was jammer, maar dat kan gebeuren. Inmiddels heel goede individuele training met deskundige over diverse onderwerpen: iCloud, backup (gedeelde) albums etc. Heel goed!!!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Eerst bij de concurrent geweest die had…
Eerst bij de concurrent geweest die had niks op voorraad
Bij amac super geholpen

Blijven goed communiceren
Blijven goed communiceren, maar gaven aan dat ze het voldoende op voorraad hadden. Maar uiteindelijk moest ik 3 weken wachten totdat ik het kreeg.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Moesten weken wachten op een bestelling…
Moesten weken wachten op een bestelling om dan te horen dat hij niet geleverd kon worden. Tweede bestelling uiteindelijk wel gekomen, maar ook pas nadat ik erachteraan zat en weken moest wachten. Heeft

Apple Pencil 1ste generatie
Ik belde of ik nu wel of niet de juiste Apple Pencil pen had besteld voor mijn IPAD 9e generatie. Medewerker was vlot en duidelijk in zijn antwoord. Gaf nog een aanvulling op het koppelen van de pen met mijn IPAD. De Pencil pen 1ste generatie werkt fantastisch!

Vriendelijk en deskundig
Vriendelijk en deskundig, kreeg een advies waar ik nog kosten mee bespaarde. Dat overkomt me niet vaak.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Helaas was het product niet voorradig
Helaas was het product niet voorradig. En moest online besteld worden.
Wat ik bijzonder vond was dat ze de screenprotector niet wilden plaatsen want we hebben een oud model iPad .
Die kan niet onder een bepaalde machine.
Hoe deden ze dat toen ze deze machine nog niet hadden dan?

goeie service
goeie service en een geduldige medewerker die me hielp met keuze maken

Een bijzonder goede service verleend Amac Zwolle
Een bijzonder goede service verleend door de winkelmedewerker Louis! Het betrof een verkeerd bestelde en ontvangen Belkin screen protector welke zonder gedoe gratis werd vervangen en gemonteerd. Het verkeerd bestelde exemplaar mocht ik meenemen om iemand in familie of vriendenkring blij mee te maken.

Prima service
Prima service, zoals ik gewend ben in deze winkel! Vakkundig geholpen, zonder haast. De klant is hier duidelijk koning.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.