Het koppelen tussen toetsenbord LMP Wireless Aluminium Keyboard - Mac Layout NUM NL - Black met Mac 4 Mini ging pas na veel prutsen. Uiteindelijk is de Bluetooth wel gelukt. Helaas bleek de koppeling... Se mer
Det här tycker kunderna
goede ontvangst met duidelijkheid over de wachttijd, en vraag naar wat je zoekt. Goede verkoopster! En bij problemen altijd iemand die er is om de collega te helpen met oplossen. Gezien onze woonplaat... Se mer
Företaget har svarat
'Open Box' product gekocht. Om dat ik tevoren wat extra info wilde, via chat functie 'gepraat'. Snel volgde er heldere uitleg - en ook verzending even zo snel. Nu genieten van een perfecte MacBook A... Se mer
Företaget har svarat
Gemak van bestellen en de prijs. Helaas (hier kan Amac niets aan doen overigens, maar wil het wel meegeven) heeft de levering door PostNL wel voor de nodige frustraties gezorgd. Meerdere dagen uitgest... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Over Amac
Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter
Proostwetering 13, 3543 AB, Utrecht, Nederländerna
- 088 - 77 06000
- care@amac.nl
- www.amac.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
My order arrived quickly and the…
My order arrived quickly and the quality is superb! Thank you very much.
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd, goed verpakt en met een code om aan de bezorger te geven, die het zonder code niet mag afgeven
Ik zou meestal 5 sterren geven
Ik zou meestal 5 sterren geven, maar het was nu erg druk, daarom 4.
Ik had een verloopkabel van usb c naar koptelefoon nodig. De hulp was snel en perfect, toen ik eenmaal aan de beurt was. Ik bel nooit, is dicht bij, dus geen last van lange wachttijden aan de lijn.
Succes, blijf maar lekker, 1 Apple zaak moet kunnen.
Groet, Jan Heezen, Enschede.
Snelle levering zoals altijd
Koppeling tussen LMP Wireless Aluminium Keyboard - Mac Layout NUM NL - Black met Mac prolematisch
met Mac 4 Mini ging pas na veel prutsen. Uiteindelijk is de Bluetooth wel gelukt. Helaas bleek de koppeling de volgende dag niet te werken waardoor ik niet kan inloggen. Omdat ik niet kan typen zonder BT verbinding. Wat kan ik doen. Bij de winkel langsgaan?
Goede IPhone tegen redelijke prijs en…
Goede IPhone tegen redelijke prijs en snel geleverd
Fijne winkel voor Apple
2 weken geleden een nieuwe Iphone gekocht
Direct besteld en was op voorraad en binnen 2 uur ophalen
Erg fijn en mooie aanbiedingen
Enige nadeel : Ze helpen niet met installeren
Rustige en vriendelijke verkopers…
Rustige en vriendelijke verkopers ondanks het feit dat het tegen zat bij de verkoop omdat een deurtje van een kastje niet open ging door een haperend slot. Hierdoor geen extra opslagmedium kunnen kopen. Later online gedaan.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Ik wilde een IPad Air 11 inch en 128GB…
Ik wilde een IPad Air 11 inch en 128GB kopen. Heb een paar keer op jullie site gekeken en kreeg tot 3 keer toe een mail of ik al een beslissing had genomen voor deze IPad. Er stond steeds een prijs bij vermeld van €549,= !! Heb een mail gestuurd dat ik graag hiervan gebruik wilde maken voor die prijs. Via de site kreeg ik steeds de oorspronkelijke prijs van €629,= te zien.
Reactie: de prijzen waren intussen gewijzigd en op de site stonden de huidige prijzen, maar hij werd mij wel tot 3 keer toe voor €549,= aangeboden!
Dit heet toch misleiding? Na een boze mail kreeg ik als pleister op de wond een cadeaubon van €50,= die ik online mocht besteden. Uiteindelijk toch de IPad maar gekocht voor €579,=

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Na bestelling geen orderbevestiging…
Na bestelling geen orderbevestiging ontvangen en dus geen idee hoe het met de bestelling gesteld was.
Zelf gebeld hoe het zat, bleek de bestelling niet op voorraad, levertijd 4 weken. Als ik zelf niet had gebeld had ik dus niet geweten hoe het zat.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Ik koop sinds 2012 mijn appel computers…
Ik koop sinds 2012 mijn appel computers bij jullie zeer klant vriendelijk en hele goede service

Erg tevreden
Werd super netjes verpakt en snel bezorgd. Een refurbished macbook besteld. Deze zag er super netjes uit.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Vandaag erg goed geholpen met mijn ipad…
Vandaag erg goed geholpen met mijn ipad klaar te maken om hem voor werk te gaan gebruiken. Ook uitleg gekregen welke programma’s ik hier het beste voor kon gebruiken.
Top service

Amac Leeuwarden
Ik had een product online besteld om af te halen bij het filiaal in Leeuwarden. Bij aankomst bleek het product helaas niet aanwezig te zijn. Waarschijnlijk klopte de voorraad niet of was er iets misgegaan.
De medewerkster in het filiaal heeft dit echter uitstekend opgelost. Ze nam direct actie, belde met de juiste afdeling en regelde dat mijn afhaalbestelling werd omgezet naar een online bestelling met thuisbezorging. Hierdoor werd mijn bestelling de volgende dag alsnog keurig bij mij thuis afgeleverd.
Een erg fijne, snelle en klantgerichte afhandeling, precies zoals je van Apple/Amac mag verwachten.
Ik weet helaas niet hoe de medewerkster van het filiaal in Leeuwarden heet, maar dat is ongetwijfeld terug te vinden aan de hand van mijn bestelling. Zij verdient absoluut een compliment. Op zulke medewerkers mogen jullie trots zijn!
Groet, 🖖 en tot de volgende aankoop!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.