Företaget har svarat
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Skrivet av företaget

Catharinastraat 13, -, 7001 BZ, Doetinchem, Gelderland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Super service in Doetinchem. Gebeld en net voor sluitingstijd telefoon opgehaald. Heel attente verkoopster!

⸻
Vanmiddag ging ik vooruit om een iPad te halen voor mijn 94-jarige moeder. Haar e-mailaccount en Apple ID moesten worden overgezet. Bij de balie werd aangegeven dat mijn moeder eerst moest betalen voordat er iets gedaan kon worden. Dat begrijp ik op zich.
Omdat mijn moeder 94 jaar is en met een rollator loopt, wilde ik haar graag ontzorgen en het bedrag voorschieten zodat zij niet onnodig heen en weer hoefde. Helaas weigerde de baliemedewerkster om op dit aanbod in te gaan. Er werd strikt vastgehouden aan het feit dat mijn moeder zelf eerst moest betalen.
Uiteindelijk heb ik mijn moeder onder protest laten afrekenen en heb ik aangegeven dat ik de rest zelf wel zou oplossen. Jammer dat er in zo’n situatie geen ruimte is voor meedenken of service. Met alleen het volgen van regels en marges schuiven we dozen, maar echte klantgerichtheid lijkt dan te ontbreken.
We zijn er nog niet , de oude Ipath kon worden gerepareerd voor een bedrag van ca 800 euro . Schandalig!! Hij is nu gerepareerd door een echte Apple reparateur deze heeft een factuur gestuurd van nog geen 75 euro .
Het vertrouwen in een Apple is er nog steeds , alleen amac zijn het echt niet waardig

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Superrr fijn en goed geholpen door Denise en Rick ook nog erbij moeten helpen , ondanks de drukte van een zaterdagmiddag, geweldig , en erg blij met m’n nieuwe aankoop. Een prettige winkel waar je graag naar binnen loop

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Het team was ontzettend attent en deed er alles aan om mijn klacht goed te begrijpen en op te lossen. Ze hebben echt hun best gedaan en mijn humeur volledig omgedraaid (van slecht naar geweldig). Wat een geweldige service – ze hebben mijn dag echt gemaakt!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Super vriendelijk geholpen door Rick (Amac Doetinchem) en neemt alle tijd voor je. Uitstekende uitleg tussen IPhone 16 en 17, maar eerst vragen waar je IPhone het meeste voor gebruikt. Zeker aanrader Amac Doetinchem.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Iets meer dan een week geleden mijn ruim zes jaar oude 27 inch iMac 5K ingeruild voor een 27 inch BenQ 5K monitor. Hoewel ik verwachtte dat geprobeerd zou worden mij over te halen te kiezen voor een Apple Studio Display die voorradig was, kreeg ik alle medewerking voor de BenQ. Toen ik vroeg wanneer deze geleverd zou kunnen worden, werd mij verteld dat er leveringsproblemen waren vanwege de sneeuw. Vanmiddag toch nog onverwacht een mailtje gekregen dat de monitor kon worden opgehaald. Dat duurde langer dan verwacht o.a. vanwege problemen met de nota's, maar de medewerker putte zich uit in verontschuldigingen en deed er alles aan om de zaak netjes af te ronden.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Goed en heel vriendelijk geholpen bij Amac in Doetinchem door de verkoopster; met het kopen van AirPods Pro. Dit mag echt wel eens vermeld worden omdat dat tegenwoordig bijna een bijzonderheid is.
5 sterren dus !!!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Alles ging over een periode van 3 weken mis. Op 5 december brachten we onze Macbook bij Amac Doetinchem met een technisch probleem. Amac boodt aan dit op te lossen, kosten ongeveer €70, duur 1 week. Telefoontje zodra het klaar is.
Op 13, 15 en 18 december hebben we herhaaldelijk gebeld om de status te krijgen. Veruit de meeste keren werd de telefoon niet opgenomen. Als de telefoon wel werd opgenomen kon men niets melden over de voortgang. Belofte dat we teruggebeld zouden worden. Dat is niet gebeurd. Als excuus verwees men naar “personeelsgebrek”. Uiteindelijk ben ik op zaterdag 27 december weer naar Doetinchem gereden om de Macbook terug te halen. Klanten in de winkel werden nauwelijks geholpen. Dame stond me vriendelijk te woord en is vervolgens ruim 35 minuten bezig geweest om eerst de laptop en daarna de bijbehorende oplader terug te vinden achter. In die tijd verlieten een stuk of vier potentiële klanten de winkel zonder te zijn geholpen. Genoeg ruimte voor verbetering bij Amac Doetinchem.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Vandaag een aankoop gedaan bij Amac Doetinchem en zeer tevreden. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen. De medewerkster nam de tijd, gaf duidelijk advies en dacht echt mee. Fijne service en een prettige winkelervaring. Zeker een aanrader

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Vanmiddag ben ik met een vriend in Doetinchem geweest om een iPhone 17 Pro max (orange) te kopen.
Deze iPhone had de zaak niet, maar verder werd ik uitstekend en deskundig behandeld.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Bestelling prima te plaatsen en keurige bezorging zoals weergegeven door PostNL.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Deze bestelling heb ik online gedaan is goed bevallen.
Normaal gaan wij naar Amac in Doetinchem. Aanrader!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
De goederen werden niet binnen de aangegeven termijn geleverd. Bovendien reageert de technische ondersteuning slechts om de paar dagen vaag en helpt niet bij het vinden van een oplossing. In plaats van mijn bestelling binnen een paar dagen op de bezorgdag te ontvangen, kreeg ik te horen dat ik tot vier weken zou moeten wachten.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Zeer vriendelijk, klantgericht en professioneel geholpen.
Goede service bij huur telefoon in verband reparatie.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Mensen met verstand van alles wat met Apple te maken heeft en eerlijk advies en tips
Alleen liefhebbers worden en zijn kenners :)
Mooi aangeklede winkel met ( natuurlijk ) mooi spullen en toebehoren

Alles verliep volgens afspraak
live tracking was geweldig Top.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.