Amac | Apple Premium Reseller Omdömen

35 448
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm goed geholpen door het Amac-team Wick en Jules in de vestiging The Mall of the Netherlands. Een hardnekkige storing op de huidige iPad is met veel geduld door hen verholpen! Complimenten. Mocht... Se mer

Företagsinformation

1. Datorbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Datortillbehörsaffär
  4. Mobiltelefonreparatör
  5. Utbildning inom programvara

Skrivet av företaget

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(35 448)

4 104 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het lef dat Amac vervolgens heeft om te…

Het lef dat Amac vervolgens heeft om te reageren, dat je tekent voor extra kosten is absurd. Te meer omdat je een teken vlake voor je krijgt. “Wil je even tekenen voor overdracht”. Maar het veld waarin die kosten vernoemd zouden staan krijg je niet te zien. Vervolgens klinkt de amac medewerker overigens op sign. Wetende dat het een verliezende strijd is om hiertegen in te gaan, die 40 euro maar betaald om vervolgens een compleet defecte telefoon terug te krijgen. Ik ging met een batterij probleem, ben nu 40 euro lichter zonder oplossing en een kapotte telefoon. Zij gewaarschuwd voordat je je telefoon hierheen brengt!

5 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed geholpen in de winkel

Heel goed geholpen in de winkel. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

4 september 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de winkel.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kreeg een gebruikt product…

Ik kreeg een gebruikt product toegestuurd. Niet netjes, hadden ze kunnen zeggen en eventueel met korting kunnen aanbieden.

27 augusti 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je een product hebt ontvangen dat de indruk gaf gebruikt te zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor.

Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan kijken we graag samen met je naar een passende oplossing. Je kunt contact met ons opnemen via care@amac.nl, t.a.v. Trustpilot.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is niet mijn eerste aankoop bij…

Dit is niet mijn eerste aankoop bij amac het is altijd goed geweest en het fijne is dat als je een probleem hebt dat je altijd bij hun terecht kunt

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je al vaker bij Amac hebt gekocht en dat je onze service als prettig ervaart. Goed om te horen dat je weet dat je ook bij ons terechtkunt wanneer je ergens tegenaan loopt. We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

2 Native Union powerbanken

Twee artikelen besteld, levertijd zou volgelde dag zijn.
Werd omgezet naar 14 dagen levertijd, na 10 dagen mail ontvangen dat er geen twee artikelen met mijn bestelde kleur op voorraad waren. Dus kies voor 1 artikel een andere kleur. Zou de volgende dag (dinsdag) afgeleverd worden door Postnl, tussen 14 en 16:30.
Thuis gebleven en 13:30 mail van Postnl met tekst wordt vandaag niet afgeleverd. Kies een andere mogelijkheid. Koos voor Postnl afleverpunt en dat werd donderdag!!! Kortom zeer teleurstellend

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen en dat je meerdere keren met een gewijzigde levertijd te maken kreeg.

We begrijpen dat het erg teleurstellend is als je hiervoor thuisblijft en de bezorging vervolgens op het laatste moment wordt uitgesteld.

Onze excuses voor het ongemak en de gebrekkige communicatie rondom je bestelling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ervaring zowel levering als kwaliteit product

Ik heb een hoesje voor mijn iPhone 17 Pro besteld en alles was als omschreven en de verzending was snel (op voorraad dus snel verzonden en als brievenbuspakketje geleverd). Niks op aan te merken!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles goed,behalve ontbrak er een…

Alles goed,behalve ontbrak er een simkaartpin om de simkaart te plaatsen.

28 augusti 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat verder alles goed is gegaan. Jammer dat de simkaartpin ontbrak. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback mee.

Prettige werkwijze van medewerkers

Prettige werkwijze. Fijne medewerkers die uitgebreid tijd nemen voor uitleg zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik enigszins geforceerd werd tot iets. Kreeg zelfs het advies na uitgebreide uitleg over ipad on eerst na te kijken wat voor exemplaar ik thuis had. Vanzelfsprekend uiteindelijk bij filiaal in Leidschendam mijn nieuwe aankoop gedaan.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze werkwijze en de persoonlijke aandacht van onze medewerkers zo hebt gewaardeerd. Goed om te horen dat je het advies als prettig en eerlijk hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop en natuurlijk veel plezier bij het gebruik van je iPad!

Snelle attentie

Snelle attentie, behulpzaam, kundig en vriendelijk. In de huidige tijd blijkt dat meer en meer een zeldzaamheid geworden, maar gelukkig niet bij Amac! Voor mij in elk geval een adres, waar het op die manier prettig winkelen is. Bovendien nodigt het daardoor uit om er vaker te komen neuzen naar de laatste nieuwe artikelen. Chapeau!

iNg punten

Aangeschaft via mijn ING punten. Was iets goedkoper dan overige winkela

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je via je ING-punten een mooie deal hebt kunnen krijgen. Veel plezier met je aankoop!

Data kabeltje besteld

Data kabeltje besteld, werd gelijk verzonden. Snel geregeld.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service je moet voor je retour…

Slechte service je moet voor je retour zelf betalen terwijl ze zeggen gratis retourneren

20 augusti 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review. Vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over de retourkosten.

Bij retourneren per post vanwege de 14 dagen bedenktijd zijn de retourkosten voor eigen rekening. Bij een verkeerd of defect product nemen wij deze kosten uiteraard voor onze rekening.

Tevreden met mijn aankoop

Het bestelde product werd de volgende dag al geleverd, goed verpakt en stevig beschermd. Het product doet precies wat het moet doen en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

24 augusti 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede info.Behalve de maten van de…

Goede info.Behalve de maten van de whats Apps horloges worden slecht aangegeven, dat zie je pas als je zgn een aankoop doet, blijkt eenvoudig te zijn, small, medium en large - zijn de maten

2 september 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review en de feedback. Fijn om te horen dat de informatie verder duidelijk was. Jammer dat de maten van de Apple Watches niet duidelijk genoeg worden weergegeven.

We begrijpen dat het verwarrend is als pas tijdens het bestelproces duidelijk wordt dat de maten worden aangeduid als small, medium en large. We nemen je feedback hierover mee.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.