Företaget har svarat
Enorm goed geholpen door het Amac-team Wick en Jules in de vestiging The Mall of the Netherlands. Een hardnekkige storing op de huidige iPad is met veel geduld door hen verholpen! Complimenten. Mocht... Se mer
Företaget har svarat
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Skrivet av företaget

Proostwetering 13, 3543 AB, Utrecht, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfect service, repaired my broken screen in a couple of hours.
Het lef dat Amac vervolgens heeft om te reageren, dat je tekent voor extra kosten is absurd. Te meer omdat je een teken vlake voor je krijgt. “Wil je even tekenen voor overdracht”. Maar het veld waarin die kosten vernoemd zouden staan krijg je niet te zien. Vervolgens klinkt de amac medewerker overigens op sign. Wetende dat het een verliezende strijd is om hiertegen in te gaan, die 40 euro maar betaald om vervolgens een compleet defecte telefoon terug te krijgen. Ik ging met een batterij probleem, ben nu 40 euro lichter zonder oplossing en een kapotte telefoon. Zij gewaarschuwd voordat je je telefoon hierheen brengt!
Heel goed geholpen in de winkel. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Ik kreeg een gebruikt product toegestuurd. Niet netjes, hadden ze kunnen zeggen en eventueel met korting kunnen aanbieden.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Dit is niet mijn eerste aankoop bij amac het is altijd goed geweest en het fijne is dat als je een probleem hebt dat je altijd bij hun terecht kunt

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Levering conform afspraak en goede producten. gedaan wat ze beloofde

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Twee artikelen besteld, levertijd zou volgelde dag zijn.
Werd omgezet naar 14 dagen levertijd, na 10 dagen mail ontvangen dat er geen twee artikelen met mijn bestelde kleur op voorraad waren. Dus kies voor 1 artikel een andere kleur. Zou de volgende dag (dinsdag) afgeleverd worden door Postnl, tussen 14 en 16:30.
Thuis gebleven en 13:30 mail van Postnl met tekst wordt vandaag niet afgeleverd. Kies een andere mogelijkheid. Koos voor Postnl afleverpunt en dat werd donderdag!!! Kortom zeer teleurstellend

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Ik heb een hoesje voor mijn iPhone 17 Pro besteld en alles was als omschreven en de verzending was snel (op voorraad dus snel verzonden en als brievenbuspakketje geleverd). Niks op aan te merken!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Alles goed,behalve ontbrak er een simkaartpin om de simkaart te plaatsen.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Prettige werkwijze. Fijne medewerkers die uitgebreid tijd nemen voor uitleg zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik enigszins geforceerd werd tot iets. Kreeg zelfs het advies na uitgebreide uitleg over ipad on eerst na te kijken wat voor exemplaar ik thuis had. Vanzelfsprekend uiteindelijk bij filiaal in Leidschendam mijn nieuwe aankoop gedaan.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Snelle attentie, behulpzaam, kundig en vriendelijk. In de huidige tijd blijkt dat meer en meer een zeldzaamheid geworden, maar gelukkig niet bij Amac! Voor mij in elk geval een adres, waar het op die manier prettig winkelen is. Bovendien nodigt het daardoor uit om er vaker te komen neuzen naar de laatste nieuwe artikelen. Chapeau!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Aangeschaft via mijn ING punten. Was iets goedkoper dan overige winkela

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Slechte service je moet voor je retour zelf betalen terwijl ze zeggen gratis retourneren

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Het bestelde product werd de volgende dag al geleverd, goed verpakt en stevig beschermd. Het product doet precies wat het moet doen en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Goede info.Behalve de maten van de whats Apps horloges worden slecht aangegeven, dat zie je pas als je zgn een aankoop doet, blijkt eenvoudig te zijn, small, medium en large - zijn de maten

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.