Mit første køb via denne online butik, er yderst tilfreds med både pris og kvalitet. Hurtige levering fra jeg bestilte. Glæder mig til at komme til fødselsdag med vores families hund Charlie og give h... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestilte nogle hundeprutteposer og nettet. Blev kort tid efter kontaktet på sms at de var udsolgte men de kunne sende mig andre til samme pris. Rigtig god service. Levering var dagen efter. Varm anbe... Se mer
Jeg bestilte en sele til min kat, og blev ringet op af én af ejerne, som bedre kunne guide mig med mit køb. Han hjalp mig med størrelser, og grundet prisforskellen, smed han ekstra legetøj med i købet... Se mer
Företaget har svarat
Da jeg desperat ringede til Alt til Hund & Kat fordi jeg var brændt af af Hundenavneskilt.dk, var det den sødeste ansatte der gav sig tid til at forklare og til den halve pris havde vi hundetegn aller... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er 'Alt til Hund & Kat'; og vi bestræber os på at ha' alt til hund & kat. Derudover finder du også tilbehør til f.eks. kanin, gnaver, fisk, fugle og krybdyr. Vi elsker at rådgive og vejlede og selvfølgelig at hjælpe med lidt af hvert! Vi står klar; og alle poter, fødder og hænder er altid velkomne her hos os! Kom og besøg os i vores fysiske butik i Nykøbing sj. eller på vores webshop, som altid har åbent. Vi ses! :-)
Kontaktuppgifter
Marsvej 9, 4500, Nykøbing. Sj., Danmark
- info@alttilhundogkat.dk
- www.alttilhundogkat.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bedre end Maxizoo
Ville normalt ikke skrive nogen anmeldelse, men vores kat er simpelthen så glad for de ting vi køber fra denne hjemmeside. Maxizoo bliver bragt til skamme, iforhold til Alttilhund&kat.dk. Legetøjet er i rigtig, rigtig god kvalitet og er samtidigt noget katten er rigtig interesseret i, modsat legetøj fra fx Maxizoo.
100% et bedre alternativ.
De er rigtig søde, og hjælper når man ringer for at få deres hjælp. En privat virksomhed går bare lidt mere op i deres arbejde. Så tak! Vi har os en rigtig glad missekat.

Svar från Alt til Hund & Kat
Jeg har handlede der ,og altid været…
Jeg har handlede der ,og altid været godt tilfreds.
Super service og kan varmt anbefales
Super service og kan varmt anbefales
Rigtig godt udvalg
Gode priser, rigtig godt udvalg med god beskrivelse til og hurtig levering. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestilte en broche med motiv
Bestilte en broche med motiv, den var super fin pakket ind og helt fint beskyttet.
Bestilte også 1 kg laks/fisk i pakkestrimler til katten, og de er super nemme at håndtere og smagen passer damen 😄
Levering tog kun 1.5 dag, så alt i alt super godt!
God hjemmeside
God hjemmeside, god kvalitet af det leverede, hurtig ekspedition.
Super hurtig levering
Rigtig god oplevelse. Super hurtig levering. Godt udvalg, hundene er meget begejstrede for de lækre kødben og det fantastiske legetøj
Dejlig butik med alt hvad hjertet kan…
Dejlig butik med alt hvad hjertet kan begære af udstyr lækkerier m.m. til vovsen(m.fl.)
Venlig hjælpsomt personale med styr på tingene.
Super god service ☺️☺️
Produkterne jeg købte ankom hurtigt. De var god kvalitet.
Har du kæledyr så er det Alt til Hund og Kat!
Stort udvalg af god kvalitet. God service og hurtig levering. Gode priser
Kan anbefales!
Velassorteret butik med superfin…
Velassorteret butik med superfin service. Personalet er venlige og har stor viden, og deres vejledning er i top. Jeg har både handlet online og i deres IRL-butik gennem flere år.
Godt produkt og hurtig levering.
Vi har indekatte, så de går på bakker.
Vores ene, ellers ekstremt sunde kat, har desværre nogle udfordringer med territorie, og daglig tis forskellige steder er efterhånden hverdag.
NATUR-ligt RENT Biologisk Universal Rengøringsmiddel tager lugten.
Det er vores anden ordre, så vi taler af erfaring.
Bestilling og forsendes gik hurtigt og…
Bestilling og forsendes gik hurtigt og nemt samt super kundeservice
Bestilt nogle ting til min hund, en ting var ikke på lager. De ringede med det samme og nu har vi modtaget pakken.
Foderskåle i samme farve
Vi bestilte tre foderskåle i tre forskellige farver. Vi modtog tre foderskåle, men tog af dem var i samme farve. Det var lidt skuffende.

Svar från Alt til Hund & Kat
God service og gode produkter rart at…
God service og gode produkter rart at kunne handle lokalt.
Alt er fint 👍
Lidt langsomme
Jeg bestilte en lørdag, men pakken blev først sendt onsdag, så det var ikke specielt hurtigt. Fint udvalg og venlige.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.