Købte en Hvalp i 8/10 2023 og…dårlig oplevelse ved Køb af Schæfer Hvalp hos Kennel ALMEBO
Købte en Hvalp i 8/10 2023 hos Almebo og simpelthen skøn , trods Hænge Øre .
Efter 10 mdr gik Vi til Dyrlæge ( anbefalet af Bo ) kørte til Jylland og fik Vores Hund Røntgen , billederne var taknemmelige , og vi gjorde det pga at Vi kunne se at der var noget galt med Bagben og , Ryggen var Buet , fik så at vide på Dyrehospitalet Ringsted at det er intet værd da det er for tidligt at bedømme Hunden da den stadig vokser .
I Sep mdr 2025 bliver Vi så henvist til Dyrehospitalet af vor egen Dyrlæge , pga , mistanke om at det er helt galt med Vores Hund ,
Får Hende så udredt på Ortoved Ringsted hvor der konstateres , SLIDGIGT i Ryggen OG HD , GRAD D , Spesialisten , sagde Vi skulle Skåne Hende , og det har vi gjort til dd , Vi havde tænkt at skulle Træne med Hende , men det er blevet til en StueHund pga Smerter , Spesialisten ville meget gerne tale med Bo i ALMEBO , men Bo havde absolut intet at tale med Ham om , sagde Bo , hmmm 🤬
Nu har Hunden så levet på smerstillende til dd men Vi kan se at det ikke bliver bedre
Hendes Bagben rammer imod hinanden når Hun går og Hun har svært ved at rejse sig , det har så resulteret i at vi tog til Dyrlægen hvor Hun foreslog stærkere smertestillende medicin , men Dyrlægen ville gennemgå journal fra Dyrehospitalet og se hvad Hun kommer frem til , Det har Hun så gjort og Vi skal komme til Hende om 14 dg, så vil Hun komme med en konklusion om hvad Hun mener er bedst for Vores Hund så får vi at se hvad der skal ske , med Hende 🥲
Forfærdeligt at skulle tænke på at VORES SKØNNE HUND skal leve på Piller resten af sit liv er ikke til at bære
Ups glemte at tilføje da Vi konfronterede Bo med Røntgen Resultatet , tilbød Bo Os en Ny Hvalp , , men som Bo sagde , så kunne Vi SAGTENS AVLE PÅ HENDE , det betyder ikke noget , Vi sagde NEJ , VI VIL IKKE LØBE SAMME RISIKO IGEN ,
Så uanset hvor flink BO er så PAS PÅ NÅR I SKAL KØBE HVALP ,
Vi vil af erfaring råde Folk til at købe Schæferhund et andet sted ,
Har givet en stjerne , det skal man åbenbart , men stjerne så jeg gerne slettet , ingen stjerne her fra .
Håber ikke der er Andre der får samme problemer mht Hund 🤬🤬🤬🤬