Ik had tijdelijk een opslag nodig voor een bepaalde duur. Deze werd in 10 minuten voor mij in orde gemaakt, ik was al bekend met allsafe hun diensten dus voor mij is niets nieuw. Na contract onderteke... Se mer
Företaget har svarat
Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... Se mer
Företaget har svarat
Wat een fantastische ervaring bij deze vestiging van Allsafe . Sander en zijn collega’s staan altijd klaar om te helpen en zijn vrolijk en communicatief. Veel dank voor de laatste 4 jaar👌🙏
Företaget har svarat
Fijne ervaring. Vrolijk personeel en ze kunnen je overal bij helpen. Ruimte is altijd beschikbaar en loopt vlot met de karretjes. Vriendelijke geholpen door mindy
Företaget har svarat
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Skrivet av företaget

Chocoladeweg 8, 1381 DA, Weesp, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altijd prettig werken met de mannen van ALLSAFE. Reageren snel.

Svar från ALLSAFE
Locatie dichtbij mijn huis en zeer goede opslagfacikiteit. Ziet er heel netjes uit.

Svar från ALLSAFE
Alles werd heel goed en vriendelijk uitgelegd. Ook dat er af en toe iets fout kon gaan met de code kastjes. Manier om die te resetten werd ook verteld.
Verder goed onderhouden en schoongemaakt.

Svar från ALLSAFE
Stefan bij AllSafe Weesp heeft mij meerder malen geholpen met zaken die niet "standard" waren omdat ik net terug verhuisd ben uit het buitenland en de NL app nog niet kan installeren op mijn telefoon. Hij heeft geregeld dat ik mijn 2 storage boxen zonder problemen kan gebruiken.

Svar från ALLSAFE
Heel tevreden over personeel. Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

Svar från ALLSAFE
Veel onduidelijke kosten, veel info in 10 minuten.
Waarvan het personeel dan gelooft dat je alles in je geheugen stampt.
Beetje jammer.

Svar från ALLSAFE
Nette medewerker,legte alles goed uit.
Nette ruimtes.

Svar från ALLSAFE
Goede ervaring! Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt.

Svar från ALLSAFE
Top bedrijf in SIttard met een fatsoenlijke opslag accomodatie en beveiliging.

REDOUAN TOPPER!
Ik ben zelf geen klant geweest, maar ik stond met pech op hun terrein omdat ik mijn elektrische auto niet meer kon opladen door een storing aan het laadpunt. Hierdoor zat ik bijna vier uur vast, terwijl ik op de ANWB en de berger wachtte.
In de tussentijd heeft Redouan mij ontzettend vriendelijk geholpen. Hij heeft zelfs geprobeerd mijn auto mee te duwen, al bleek dat helaas niet mogelijk. Omdat ik daar zo lang in de hitte stond, kwam hij ook uit zichzelf water brengen. Dat waardeerde ik enorm.
Redouan was vriendelijk, behulpzaam en dacht echt met me mee, ondanks dat ik geen klant was. Van zulke medewerkers zouden er veel meer moeten zijn. Nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp!
Ps. Dit is mijn eerste review ooit en dat zegt genoeg over hoe ik dit erg waardeer

Svar från ALLSAFE
Alles netjes vriendelijke ervaring (dhr. Stegeman) behulpzaam, helemaal top!!

Svar från ALLSAFE
Aardige mensen, top service en echt kwalitatief product. Super blij mee.

Svar från ALLSAFE
Ik ben al zes jaar klant bij ALLSAFE West, en ik schrijf dit omdat de ervaring echt is veranderd — en niet ten goede. Wat deze plek bijzonder maakte, waren de mensen: vriendelijk, flexibel, echt behulpzaam. Dat maakt veel uit, want een opslaglocatie is op zichzelf geen warme ervaring, en de medewerkers maakten dat goed.
Die menselijke kant verdwijnt. Alles is geautomatiseerd rondom auto's — je kunt niet meer op hetzelfde punt naar binnen en naar buiten, dus als je met de fiets of te voet komt, loop je de hele route om, zonder enige rekening te houden met mensen zonder auto. De afvalplek die er vroeger was, is ook weg, waardoor iets heel gewoons aan het gebruik van opslag onnodig onvriendelijk aanvoelt. En mijn laatste contact met een medewerker was bot en defensief — het tegenovergestelde van wat me hier jarenlang heeft gehouden.
Ik verwacht niet dat er veel verandert, maar ik wilde eerlijk zijn: het voelt nu als een machine die zich niets aantrekt van de mensen die er gebruik van maken. Dat is echt jammer, want deze plek was vroeger echt goed.

Svar från ALLSAFE
Persoonlijke begeleiding advies en klantgerichte houding

Svar från ALLSAFE
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.