Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... Se mer
Det här tycker kunderna
Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij All Safe Tilburg Opslagruimte! Alles was goed geregeld en de service was echt top. Ik wil in het bijzonder Gijs en Bernard ontzettend bedanken voor hun... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte
Skrivet av företaget

- De beste service voor de laagste prijs
- Uniek alarm per unit
- Gratis transport
Kontaktuppgifter
Chocoladeweg 8, 1381 DA, Weesp, Nederländerna
- 0800 2557233
- webcare@allsafe.nl
- www.allsafe.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vreemde marketing
15 minuten nadat ik via de website een prijsindicatie vroeg, wordt ik gebelt door een medewerkster. Deze kan telefonisch geen informatie geven, zij wil graag dat ik langskom op het filiaal. Beetje vreemde manier van handelen, voor mij stopt het contact hier.

Svar från ALLSAFE
Jarno is de beste van allsafe Dordrecht…
Jarno is de beste van allsafe Dordrecht vriendelijke behulpzame man aanrader

Svar från ALLSAFE
Alles ziet er netjes uit en top service
Alles ziet er netjes uit, climaat controle, alarm,mooie ruimtes gewoon goed.
Goede uitleg van medewerker op locatie.

Svar från ALLSAFE
Ik heb een factuur ontvangen
Ik heb een factuur ontvangen, terwijl ik een contract heb, dat ik pas na 6 maanden hoef te betalen.

Topper
Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed te zijn. Afspraak is niet doorgevoerd, en de prijzen corresponderen niet.
Op locatie Capelle aan den IJssel ben ik wel formidabel geholpen door de manager. Wat een topper. Onwijs duidelijk en erg correct. Dus superblij dat ik hier een box heb, maar datkomt voornamelijk door de manager!

Svar från ALLSAFE
Vriendelijk geholpen schoon gebouw…
Vriendelijk geholpen schoon gebouw keuze uit verschillende boxen makkelijk bereikbaar

Wat je ervan verwacht
Prima, wat je ervan kan verwachten! Vriendelijk personeel en goed toegankelijk.

Goede
Goede, snelle, prettige service! Keurige locatie, werkt goed met de app. Geen 5 sterren omdat we de ruimte binnen waar alle auto's staan in en uit te laden, als krap ervaren.

Alles goed voor elkaar …
Alles goed voor elkaar alleen de prijs is absurd. Maar ja als mensen wel moeten dan betalen ze wel.

Hele vriendelijke afhandeling
Hele vriendelijke afhandeling, duidelijke informatie en keurig nette locatie. Mohammed was vriendelijk en duudelijk. Prettig mens.

Hele mooie opslagruimtes
Hele mooie opslagruimtes, goed bereikbaar, vriendelijk personeel, alle afspraken zijn nagekomen en heel handig toegangssysteem. Kreeg op de koop toe 2 uur gratis bushuur. Ik ben zeer tevreden over Allsafe Zoetermeer. Ik kan het iedereen aanraden.

Svar från ALLSAFE
De service vd medewerker was…
De service vd medewerker was uitstekend: duidelijk, accuraat, vriendelijk

Svar från ALLSAFE
Locatie is netjes en schoon
Locatie is netjes en schoon. De werknemers zijn vriendelijk em helpen je graag om het beste keuze te maken voor je opslagruimte. En de welkomst korting helpt ook zeker aan mee om dd stap te nemen om te beginnen met huren. Ik ben zeer tevreden tot nu toe met mijn keuze.

Svar från ALLSAFE
De box is heel gemakkelijk in gebruik…
De box is heel gemakkelijk in gebruik en de voorzieningen in het gebouw zijn top.
We waren alleen verrast door de prijs: die zou hoger zijn dan de actieprijs waar voor we de box een tijd eerder hadden gereserveerd, want die stond niet meer in het systeem. Gelukkig kon ik aantonen dat deze tijdens de reservering was bevestigd en is het opgelost. Dat is het enige verbeterpunt voor Allsafe; zorgen dat actieprijzen op de site ten tijden van reservering goed worden genoteerd en later zonder gedoe worden toegepast, zodat je als klant niet voor verrassingen komt te staan.

Waardeloos!!
Ik huur hier een opslagruimte en eigenlijk was alles in orde, totdat ik mijn opslag bezocht na een lange, vermoeiende dag. Een andere meneer opende de poort, waarna ik uit automatisme achter hem aan liep en mijn opslagruimte opende. Ik werd meteen gebeld, omdat de sensor van mijn opslag afging. Ik heb direct doorgegeven dat ik het zelf was en dat er geen reden tot paniek was. Tot mijn verbazing werd er de volgende dag meteen een boete van 90 euro uitgeschreven. Ik ben naar het kantoor gegaan om de situatie uit te leggen, maar er werd absoluut niet geluisterd. Bij het eerste het beste misverstand kiezen ze er direct voor om hun klant keihard te benadelen. Dit voelt als pure diefstal.

Erg tevreden
Erg tevreden! Onze gehele inboedel heeft hier meer dan een jaar opgeslagen gestaan. Alles is nog goed. Personeel is altijd vriendelijk en denken goed mee.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.