Het is een mooi schoon pand en toegankelijk met de app op je telefoon. Misschien wel een beetje omslachtig maar wel superveilig. Ik vind het wel een nadeel dat je alleen in het pand zelf kan parkeren,... Se mer
Företaget har svarat
Ruim 4 jaar verschillende opslag ruimtes te hebben gehuurd ben ik elke keer weer goed geholpen. De service en vriendelijkheid vooral van: ab en eva waren meer dan je kan verwachten.
Företaget har svarat
Nette opslag voor een redelijke prijs. Makkelijk gelegen, vlak aan de A12, bij Utrecht/Nieuwegein. Makkelijk en 24/7 toegankelijk, goed begeleid indien nodig. Vriendelijk personeel.
Företaget har svarat
Al jarenlang een fijn adres voor inschrijving van mijn bedrijf,met postbus en opslag, altijd correct met afhandeling van post en pakketjes! Maar vooral vriendelijk en gastvrij!!
Företaget har svarat
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Skrivet av företaget

Laagraven 3, 3439 LG, Nieuwegein, Utrecht, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Fijne begeleiding bij Allsafe Nieuwegein. Eva heeft ons prima geholpen. Locatie is perfect.

Professioneel en goede communicatie
vriendelijk personeel en meedenkend
locatie goed bereikbaar

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Vanuit het buitenland de verlenging geregeld. Het goed heel soepel en was snel geregeld.

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Ik wil het team hierbij oprecht bedanken voor de buitengewone klantvriendelijkheid, menselijkheid en de oplossingsgerichte manier waarop zij altijd hebben gehandeld. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Mijn ervaring met deze vestiging laat voor mij duidelijk zien hoe groot het verschil kan zijn in management en benadering tussen verschillende locaties. Deze vestiging is daarin absoluut een positief voorbeeld.

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Na zoektochtje op internet bij All Safe uitgekomen en een afspraak gemaakt. Welkom geheten door een vriendelijke medewerker en vervolgens een rondleiding gekregen, Duidelijke uitleg gekregen over de "spelregels". Vervolgens gebruik mogen maken van de verhuisbus en de inboedel in een mooie ruimte opgeslagen.
Alles snel en eenvoudig geregeld !!!
Alles op een prettige manier

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Goede informatie en uitleg vriendelijk en behulpzaam personeel

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Behulpzaam personeel, schone en ruime opbergruimte, zeer uitgebreide toegangstijden en onbeperkt toegang tot de gehuurde ruimte.

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Heel vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, behulpzaam.
Nette en goed bereikbare opslag.
Erg tevreden.

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Na opzegging moet je maar liefst 6 weken wachten voordat je de borg terugkrijgt.
In mijn geval gebeurde er helemaal niets na 6 weken en moest ik er zelf achteraan bellen. "We doen 1x in de 2 weken een borgenronde" was de stelling. Wat betekent dat ik er nog eens 2 weken (of langer?) op moet wachten.

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Ik ben nu voor de tweede keer bij ALLSAFE.
En weer ben ik door die vriendelijke man Ab zo goed geholpen.
Hij luisterde weer heel goed naar wat ik zocht.
En hebben we ook gevonden.
Nu weer voor 1 jaar een box.
Is voor mij een super goede uitkomst
Als ik hier weg zou gaan.
En weer ruimte nodig hebben keam ik weer hierheen.
Mazzzzel Coentje Moolenbeek

Svar från ALLSAFE - Nieuwegein
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.