2 monteurs melden zich keurig binnen het tijdvenster, nette gasten...eentje was net begonnen maar deed het prima. De ander duidelijk ervaren sprong bij wanneer nodig. Goed team. En alles netjes achter... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik had een nieuwe koelkast nodig die in een keukenkastje geplaatst moest worden en een deur die opnieuw opgehangen moest worden. Alles werd professioneel en snel uitgevoerd. Jim, de monteur, is een ec... Se mer
Aardige installateur, belde netjes of hij eerder kon komen. Fantastisch, want meestal komt men juist te laat is of aan het einde van het tijdslot. Snelle installatie met korte uitleg. En alle rotzooi... Se mer
Levering bij Bemmel & Kroon was vertraagd (besteld 8/3). Van de Quooker was de hendel koud/warm afgebroken dus geen water meer in de keuken. In eerste instantie kon AJ Tec pas op 3 april komen maar ge... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
AJ Tec BV montage en reparatie service is een veelzijdig, gecertificeerd bedrijf dat over heel Nederland en België inbouwapparatuur en witgoed installeert en repareert
Kontaktuppgifter
Industrieweg 38, 2651BD, Berkel en Rodenrijs, Nederländerna
- 010-5121073
- info@ajtec.nl
- www.ajtec.nl
Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel tevreden
Goed advies na het bekijken of de nieuwe afzuigkap gemonteerd kan worden op de plek van de oude afzuigkap.
Nette en vlotte montage.
Zeer goed werk afgeleverd. Deskundig en keurig personeel. Top!!!
Keurig en beleefd personeel.
Zeer deskundig en keurig werk geleverd.
Top!!
Volgende klus schakel ik AJ Tec bv zeker in.
Alle afspraken na gekomen
Alle afspraken na gekomen
Alles precies op tijd
Installatie afzuigkap perfect gemonteerd
betrouwbaar in tijd en montage
bedrijf heeft netjes het tijdsblok aangegeven en 20 minuten van te voren gebeld dat de monteur eraan kwam. monteur heel vriendelijk, werkte goed, netjes en stil. had van tevoren doos er al afgehaald en in auto gelaten, scheelde weer in rommel en tijd.
geen enkel minpuntje te bedenken. dit was de eerste keer dat ik had besteld bij B&K en zal zeker weer bij hen bestellen.
Installatie kookplaat
Installatie volgens planning, Tijdige informatie over moment van installatie. Netjes gewerkt met een functioneringstest. Kortom zeer tevreden.
Kwamen op de afgesproken tojd
Kwamen op de afgesproken tojd, en van te voren ook netjes een belletje hoe laat ze verwachten te komen. Nette montage en duidelijke uitleg vh apparaat.
Installatie was ok
Installatie was ok, maar de communicatie minder. De installateur was ervaren en ging stil te werk. Maar hij leverde uiteindelijk wel de kookplaat zo af dat ie ietsjes scheef in het keukenblad zit, wat volgens hem niet te voorkomen was. Op het eerste oog niet heel erg zichtbaar, maar toch: had hij me tussendoor geïnformeerd ipv achteraf, dan had ik graag andere mogelijkheden met hem besproken. Verder geen klachten.
Aardige en behulpzame monteur
Aardige en behulpzame monteur. Goede communicatie en sneller geholpen nog dan initieel gepland.
Vriendelijke vakbekwame installateur
Vriendelijke installateur, snel en netjes vakkundig geïnstalleerd en getest. Oude oven, kookplaat en alle verpakkingsmateriaal weer meegenomen.
Prima en netjes gewerkt
Het contact per telefoon en mail voor de plaatsing was prettig. De plaatsing van mijn inbouw koelvriescombinatie is netjes gedaan. De monteur was vriendelijk en duidelijk wat betreft eventuele extra kosten.
Deskundigheid van monteur
Deskundigheid van monteur. Vriendelijk en geeft goede adviezen .
Jim is een zeer correcte man
Jim is een zeer correcte man. Heeft ons goed te woord gestaan en is een nette werker.wij zijn zeer tevreden.
Keurige montage
Vriendelijke monteur, netjes gewerkt, had alles bij zich wat hij nodig had, voorzichtig met mijn spullen, vaatwasser staat keurig op zijn plaats!
Betrouwbaar en komt alle afspraken na
Betrouwbaar en komt alle afspraken na. Zorgvuldige communicatie en aardige mannen!
AJtec is een kundig bedrijf waar je…
AJtec is een kundig bedrijf waar je niet hoeft om te kijken.
Vriendelijk personeel met tijdige…
Vriendelijk personeel met tijdige genuanceerde en gedetailleerde communicatie vooraf en tijdens uitvoering. Lastige installatie met te krappe kast voor vaatwasser in hoek. Werknemer ging door met continue telefonisch overleg met team tot het gelukt was. Heel redelijke en onderbouwde rekening. Ik zie ze graag komen
Nette service
Netjes van te voren gebeld en goede service. Oude koelkast verwijderd en nieuwe netjes geplaatst
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.