vi er to par som tager på "KRO HOP"en gang om måneden hvor vi spiser frokost på udvalgte kroer. I dag kom turen til Agerskov kro og hotel. To bestilte jægergryde og to Kroplatte = så deler vi ma... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Hovedret var super Dessert under al kritik Der var rådne hindbær på samtlige desserter Kroværts kommentar “ Ja det kan jo ske” Vi fik de samme tallerkner retur blot med udskiftet frugt ! In... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
En hyggelig kro i midten af Sønderjylland
Kontaktuppgifter
Hovedgaden 3, 6534, Agerskov, Danmark
- Otte@agerskov-kro.dk
- www.agerskov-kro.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig dejlig oplevelse
Virkelig dejlig oplevelse. Meget rent og fint værelse, fantastisk aftensmad i restauranten med rigtig god betjening og imponerende lækker morgenmad.
Kan virkelig anbefales😀
Vi har lige været på et ophold på…
Vi har lige været på et ophold på Agerskov kro, jeg havde et gavekort på 2500 kr. og havde bestilt ophold til kr. 2545kr. da vi ankom fik vi af vide at de havde jubilæum så vi fik det 1000 kr. billigere, det er service. Det er dejlige værelser og super god betjening, og lækker mad vi valgt at spise for pengene på kroen, det er vi glade for. Jeg er ryger, men jeg må sige de har sørget for at rygerne også kan være der, det er et stort plus. Vi kommer helt sikkert igen. Hilsen Tine
Igen en fantastisk ophold
Vi var hos Agerskov Kro den 10,-12. marts, og det var igen et fantastisk ophold! Dejligt værelse, lækker og rigelig mad, smilende og venligt personale, 'hele vejen rundt'!
Vi glæder os allerede til næste ophold!
Er lige ankommet til Agerskov kro - en ren fornøjelse
Er lige ankommet til Agerskov kro. Det er det reneste værelse jeg har været på. Glæder mig til aftensmaden, det kan kun blive godt
vi er to par som tager på "KRO HOP"en…
I dag kom turen til Agerskov kro og hotel.
To bestilte jægergryde og to Kroplatte = så deler vi maden os imellem, vi fik smil og venlighed fra den venlige servitrice og ekstra tallerkner til vores SHARE.
For SADDAN maden var bare himmelsk velsmagende og det bedste var RIGELIGT RIGELIGT til alle!
Prisen var også super god:mad incl. vin og fadbamser/kaffe og kage Kr. 1444,00 så både kulinarisk og prismæssigt en kæmpe overraskelse.
Tusind tak for mad.
Hilsen John Thy
Alt fungerer bare på denne kro.
Alt fungerer bare på denne kro.
Elsker at komme der.
Glæder os bare til næste besøg der i det dejlige Sønderjylland.
Skal helt sikkert anbefales til andre som ikke har prøvet kroen endnu.

Fødselsdag
Har holdt min 70 års fødselsdag der , der var alt hvad hjerte begær. Personalet var helt i top , så kun vores bedste anbefalinger herfra

Lige til et 10 tal🏆
Vi er kommet på Agerskov kro i flere år og er lige kommet hjem fra en mini ferie og kan kun anbefale stedet 🤩Værelse mad betjening var bare til et flot 10 tal🏆 og vi kommer igen❤️🤩❤️

Svar från Agerskov Kro
Ved flere lejligheder har vi benyttet…
Ved flere lejligheder har vi benyttet Agerskov Kro som samlingspunkt for vores Mærkedage, har altid benyttet deres utrolig lækre brunch.
Vi er en familie som er udfordret med gluten allergi, på intet tidspunkt har det været en hindring, for at dem som er udfordret ville blive overset, tværtimod, de har fået den mest hjertevarme opmærksomhed fra personalet, det vil vi hermed gerne vise vores taknemmelighed for, tusind tak.
Vil gerne at kroen overbringer vores tak til personalet, som betjente os, det hver og en, også køkkenpersonalet for en fantastisk Brunsh.

En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse - igen - pæne rene værelser, imødekommende personale, og mad i topklasse 😋 Flot morgenmadsbuffet. Tak. I gør det fremragende 👍

Svar från Agerskov Kro
Dejligt ophold med god mad
Dejligt ophold med god mad, men kunne godt tænke mig at der blevet serveret bedre sovse, mit indtryk at det var sovs fra spand. Vi fik kalvemørbrad med beanaice sauce, en god skysauce ville have gjort underværker.

Rådne hindbær
Hovedret var super
Dessert under al kritik
Der var rådne hindbær på samtlige desserter
Kroværts kommentar “ Ja det kan jo ske”
Vi fik de samme tallerkner retur blot med udskiftet frugt !
Ingen undskyldning eller nedslag i pris.
Havde nok forventet mere når Agerskov Kro er kåret som Danmarks bedste kro :-(

Svar från Agerskov Kro
Alt var i skønneste orden
Alt var i skønneste orden, bortset fra min mave var for lille, kunne slet ikke rumme de mange fristelser
PS. Jeg er en stor mand

Høj kvalitet for pengene
Vi havde booket en miniferie - hvor alt levede op til forventningerne.
Godt stort værelse - rolige omgivelser - super mad - behagelig betjening, og prisen var bestemt i orden.
Agerskov kro og hotel kan absolut anbefales.

Svar från Agerskov Kro
Besøgte igen Agerskov Kro, fuld tilfredshed!!
Besøgte igen Agerskov Kro: Flot, charmerende og hyggelig kro. Pæne og rene værelser, i en god størrelse. Dejlig morgenmad, der manglede ikke noget. Vel tilberedt aftensmad. Og alt imens der blev "puslet" om os to pensionister, havde kroen stort bryllup, i et lokale, stor fødselsdag i et andet lokale + de sædvanlige 1, 2, 3 eller 4-dages gæster, de også skulle sørge for, men det hele gik op i en højere enhed

Svar från Agerskov Kro
Her er du gæst ikke bare en 'kunde'
Fantastisk weekendophold. Enestående mad både aften og morgenmadsbuffet (fx. med mulighed for at lave madpakke u/b). Meget venligt, nærværende og hyggeligt personale. Fine værelser og omgivelser ... alt i alt en overtruffen oplevelse.

Hyggelig gårdhave
Hyggelig gårdhave. Super hurtig og venlig betjening. Lækker lækker stor frisk pankopaneret rødspætter til frokost.
Kan anbefales.

Agerskov kro dårlig service
Vi havde bestilt plads til vores camping vogn aften s mad morgen mad men ak der var ikke plads til camping vognen ingen borde og mega dårlig betjening vi har været der mange gange uden problemer vi kommer ikke igen højest 1 stjerne herfra

Svar från Agerskov Kro
Super service - dejlig atmosfære - lækker mad - og nok af det :-)

Endnu en positiv oplevelse
Efter endnu nogle dejlige dage på Agerskov Kro -er vi kommet godt hjem - mættet af endnu nogle dejlige oplevelser..
Betjening - 5
Maden - 5
Lejligheden - 5
Service - 5
Hygge - 5
Og var der en højere skala - så var vi der … glæder os til at komme igen …

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.