AEDwinkel | Medisol Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Onze gemeenschap heeft enige maanden geleden, na een reanimatie, besloten om als burgerinitiatief met elkaar een AED aan te schaffen en openbaar in een buitenkast centraal op te hangen. De AED is ook... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Behulpzaam bij je keuze zodat je voort kunt. Romed doekjes in het begin wat problematisch bij afscheuren, hopelijk gaat het in de tijd wat beter. De Mini Anne's zijn goed ontvangen en in de praktijk... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bij de bestelling van een AED is levertijd van essentieel belang denk ik. Bij mijn bestelling stond niks over levertijd dus ik ging ervan uit dat de AED op voorraad was en dus de dag erna of eventue... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klantenservice gebeld met een vraag over onze kantoor-AED die over de datum was. Ik kreeg de eigenaar zelf aan de lijn. Die controleerde nav het serienummer of ik het juiste ging bestellen waarna ik e... Se mer

Företagsinformation

1. Första hjälpen-station
  2. Sjukhus
  3. Butik med säkerhetsutrustning

Skrivet av företaget

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Accu ervaring

Hier in Reeuwijk hangt een AED, waarvan ik de beheerder ben, die aangaf dat er onderhoud nodig was. AED opgestuurd naar Medisol voor herstel. De service was goed en snel. Probleem alleen is dat ook de accu door Medisol is vervangen terwijl die volgens de sticker pas twee jaar later vervangen zou moeten worden. Ik heb de accu gevraagd terug te sturen voor een second opinion. Dat is gebeurd maar dan blijkt dat niet dezelfde accu te zijn. Er zit een andere sticker op als de sticker van onze eigen accu waarvan ik een foto had genomen.
Na diverse mailwisselingen over dit gebeuren blijft dit punt onopgelost en zit ik hier met een negatieve ervaring over deze manier van werken door Medisol

1 mars 2025
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn snel en prettig geholpen de AED…

We zijn snel en prettig geholpen de AED is snel gestuurd alles is prima verlopen ook de prettige gesprekken met de medewerkers

12 juli 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Wat een mooie review! Wij hopen dat onze prettige werksfeer uitstraalt naar onze klanten en voorzien het personeel van goede product training om deze kennis met de klant te delen. Graag tot ziens bij AEDwinkel.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De service en de producten zijn prima

De service en de producten zijn prima, alleen vind ik het zelf heel storend dat er op de site geen voorraad word getoond bij de producten.

5 juli 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service en assortiment! Helaas is het voor ons technisch nog niet mogelijk om de actuele voorraad status op onze website bij de producten te vermelden. We onderzoeken deze mogelijkheden. Indien uw bestelling niet voorradig is wordt u hiervan zo spoedig mogelijk via email op de hoogte gebracht.

Graag tot ziens bij AEDwinkel.nl.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht door de sales medewerkers bij de oplossing van een vraagstuk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

29 juni 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij streven ernaar om elke klant te voorzien van een goed, onpartijdig en deskundig advies. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zit inmiddels al meer dan 2 weken te…

Zit inmiddels al meer dan 2 weken te wachten op mijn bestelling van 2 AMBU man jasjes.....????Ben niet tevreden hoe het e.e.a. behandeld wordt ook door UPS

16 juni 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over de afwikkeling van uw bestelling. Wij begrijpen dat een langere levertijd erg vervelend kan zijn. Onze standaard vervoerspartner UPS laat geen pakketten op postbus adressen achter en de wijziging van het afleveradres heeft langer in beslag genomen door mis communicatie. Onze excuses hiervoor. Gelukkig heeft u de bestelling inmiddels ontvangen op een huisadres. Hopelijk zien wij u weer bij een volgende bestelling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en snelle levering

15 juni 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Bedankt voor de mooie review.

Kennis van zaken

Goed geholpen bij het maken van een keuze uit de verschillende AED's.
Ook de afspraken over prijzen en levering zijn uitstekend.

7 juni 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service.

Svar från AEDwinkel | Medisol

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Medisol,

Goeie en fijne levering

Goeie en fijne levering. Geen opmerkingen.

30 maj 2022

Svar från AEDwinkel | Medisol

Bedankt voor uw positieve review.

Goed en snel

Goed en snel.

25 maj 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.