Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dem i mere end 1 uge - det virker ikke som et firma der ønsker at tjene penge....
Det här tycker kunderna
vores andelsbolig-forening har købt og bestilt 93 døre, 28 er forkerte og der skal laves nogle nye, vores dør er nu 3 måneder forsinket. det ER amatør-opmåling når det er værst. skynd jer at vælge en... Se mer
Företaget har svarat
Fra vores allerførste møde med Adlos sælger, frem til døren blev installeret, har vi været fuldt ud tilfredse med Adlos service. Adlos to montører var flinke, arbejdede præcist og efterlod arbejdsar... Se mer
Jeg har fået en hoveddør samt køkkendør. Ligefra besøget og selve bestillingen samt opsætning er fuldt ud tilfredsstillende. Intet er gået galt. Håndværket det drejer sig både om selve dørene, og d... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De sikreste og smukkeste døre på markedet
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.adlo.dk
Andra tittade också på
Godt håndværk men støvet
Super flot finish, godt håndværk - Blanding af beton skal foregå udendørs, og ikke på arbejdsstedet. Da de forlod stedet var ALT støvet.
God ny dør
Der var lidt bøvl i starten med at få en dør i den rigtige højde.
Men da den endelig kom og blev sat op, har det været en stor fornøjelse. Der er mindre støj fra trappen, kuldebroen er væk, og naturligvis er man nu langt mere tryg ved at forlade sit hjem.
flot finish og god service på et godt produkt.
havde to effektive og hurtige håndværkere som lavede et flot stykke arbejde til en meget fornuftig pris. Vil aldrig fortryde mit køb, og den følelse den har bragt med sig ud over diverse besparelse på varme, el, forsikring, fradrag og ikke mindst viden om, at ingen har været inde, når man kommer hjem, uanset hvor og hvor længe man har været væk.
En af Verdens bedste sikkerhedsdøre
Inden jeg bestilte min Adlo sikkerhedsdør, undersøgte jeg marked ret nøje. Jeg fandt ingen der i design, kvalitetsmæssig og prismæssig kunne matche Adlo. Al service omkring køb og isætning af dør var tip top. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Adlo.
Gode produkter god service
Jeg kan kun anbefale adlo, vi har fået lækre døre og rigtig god service hele vejen igennem
Kompetent behandling af individuelle ønsker som afveg fra standarden
Super betjening og imødekommenhed af vores ønsker til detaljer og ekstraudstyr til en sikkerhedsdør, som på flere punkter afveg fra det normale. - God kommunikation og hurtige svar på vores spørgsmål. - Problemløs montering af sikkerhedsdøren af kompetente montører til den aftalte tid. - Alt i alt en flot dør, som opfylder alle vores funktionskrav.
Perfekt arbejde - og ingen ubudne gæster
ADLO kom som aftalt og monterede sikkerhedsdør med meget fint resultat. Godt håndværk inderst som yderst - og heldigvis ryddede håndværkerne meget fint op efter sig. Døren giver udover den ekstra sikkerhed en virkelig god lydisolering. ADLO kan varmt anbefales.
100 % pålidelig!
Alt klappede som aftalt, og fungerer som det skal efter opsætning.
Med ADLO bestemmer du hvem der er velkommen i dit hjem.
Det er rart, at ingen bare kan sparke døren ind og spadsere lige ind i dit hjem. Det har givet os tryghed de sidste mange år at have en sikkerhedsdør fra ADLO. Vi kan varmt anbefale at få lavet en sikkerhedsdør i dit hjem også.
God kvalitet og service til den meget konkurrencedygtig pris
Vi har hos Ejendomsselskabet Kartago gode erfaringer med ADLO og de har sat et større antal sikkerhedsdøre op i en række af vores ejendomme. De har altid ydet en god service og til konkurrencedygtig pris. De overholder deres aftaler og tidsplaner og har et virkelig godt produkt, som vi trygt vil anbefale til andre.
ÆRLIGT FIRMA
Kompentent rådgivning om selve produkterne & ærlighed vejrer tung i Adlo, jeg blev ikke solgt mere end jeg havde brug for. Super service & leveret som aftalt, opsætning udført på ingen tid & pænt rengjort efter udført arbejde
Kompetent firma som leverer som aftalt
Kan varmt anbefales
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.