Banner for 77 Diamonds

77 Diamonds Omdömen

5 958
TrustScore 5 av 5

4,9

Jag är väldigt nöjd med 77 Diamonds. Det var enkelt att beställa och man fick uppdateringar samt meddelanden om vart i processen ringen befann sig. Det levererades sedan direkt till dörren med FedEx o... Se mer

Jag hade en del strul till en början pga fel storlek på ring. Hamna hos en rätt ohjälpsam medarbetare och kände jag får helt enkelt fixa ringen på egen hand via nån guldsmed. Tillslut fick jag vä... Se mer

Är så otroligt nöjd med den servicen vi fick av Lola. Hon var med oss från start till slut. Hon såg till att min ring kom fram till ett viktigt datum vi hade och hon var alltid tillgänglig och hjälps... Se mer

1. Smyckesbutik
  2. Diamanthandlare
  3. Juvelerare
  4. Smyckesdesigner
  5. Smyckestillverkare
  6. Smyckesreparation

We are a leading diamond e-tailor with the world’s largest selection of certificated diamonds. Taking our name from the year 1477 when the modern Western practice of giving engagement rings first arose, we are a new breed of jeweller specialising in engagement rings and diamond jewellery. Our passion for diamonds and jewellery spans more than 20 years, drawing on a heritage that goes back four generations.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

6 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(5 958)

1 542 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra information och snabba svar först…

Bra information och snabba svar först via chatten. När det sedan blev köp så fick jag personlig service som stöttade under hela processen från tillverkning till leverans. Leveranstiden över förväntad. Att köpa diamant hos er var enkelt utan att vara en expert på området. Tack Cecilia R & Fanni E

13 november 2025

Great service

Great service, support and experiences. Got what i expected.

29 juli 2025

Hello,

We are pleased to hear you received great service and support. Thank you for choosing 77 Diamonds.

Kind regards,
Team 77D

Exceptionell service och ett magiskt resultat

Att välja en ring till min partner var en betydelsefull och personlig resa. Företaget har bistått mig med enastående stöd genom hela processen – med genuin omtanke, stort tålamod och expertis som verkligen gör skillnad.

Jag vill särskilt framhäva den fantastiska medarbetaren som var min kontaktperson. Hennes professionalism, förståelse för mina önskemål och känsla för detaljer gjorde hela upplevelsen både trygg och inspirerande.

Resultatet överträffade alla förväntningar – ringen var inte bara vacker, den var magisk. Den fångade exakt det jag hoppades kunna uttrycka till min partner.

Jag är djupt tacksam för det engagemang och den service jag fått, och rekommenderar varmt detta företag till alla som söker något personligt, elegant och genuint.

9 april 2025

Hallo Azjm,

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung.

Wir fühlen uns sehr geehrt, Sie bei der Wahl Ihres Rings für Ihren Partner auf diesem bedeutungsvollen und persönlichen Weg begleitet zu haben. Es ist schön zu hören, dass Sie sich während des gesamten Prozesses unterstützt gefühlt haben und dass unser Team Ihnen ein inspirierendes und beruhigendes Erlebnis geboten hat.

Ihre Worte zum Ring

Wir sind Ihnen sehr dankbar für Ihr Vertrauen und Ihre freundliche Empfehlung und wünschen Ihnen und Ihrem Partner alles Gute für die Zukunft.

Bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren, wenn wir Ihnen in Zukunft weiterhelfen können.

Mit freundlichen Grüßen,

Bristfälliga i kommunikationen

Bokade en personlig konsultation som var jättetrevlig och fick se på många väldigt fina ringar. Problemet var dock att kommunikationen efter mötet höll låg kvalitet. Mina mejl blev besvarade till en början och sedan slutade de besvaras, möjligtvis på grund av något tekniskt fel hos deras mejl. Deras kundtjänst på hemsidan var oftast obemannad eller förstod inte frågorna som blev ställda. Jag fick vänta över tre veckor från första mötet till att jag tillslut fick ett användbart svar av personalen. Även då var det motstridig information från vad jag fått tidigare, men största problemet låg i hur lång tid det tog att få kontakt över huvud taget och hur jag som kund var tvungen att höra av mig vid väldigt många olika tillfällen för att få någon hjälp.

11 juni 2025

Hej Felicia,

Tack så mycket för din feedback och för att du tog dig tid att besöka oss för en personlig konsultation. Vi är glada att höra att du trivdes under besöket och uppskattade ringarna, men vi beklagar verkligen att du fick kommunikationsproblemen.

Detta är inte den servicenivå vi strävar efter att erbjuda, och vi ber uppriktigt om ursäkt för besväret. Vi tar din feedback på allvar. Vår eftervårdschef har redan kontaktat dig för att följa upp och erbjuda en lösning, och vi kommer att granska våra interna processer för att förhindra att detta händer igen.

Tack igen för att du uppmärksammar oss på detta – det hjälper oss att bli bättre.

Jättefin diamantring

Jättefin ring med snabb och smidig leverans. Det är den andra ringen jag köpt från 77 diamonds och det har gått perfekt båda gångarna.

13 april 2025

Hej Petra,

Stort tack för din fina återkoppling!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din diamantring och att leveransen fungerade smidigt. Att du valt att handla hos oss två gånger – och varit nöjd båda gångerna – betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid framtida tillfällen!

Kundservice – 77 Diamonds

Underbar ring!

Bra information på vägen och under tillverkning. Snabba svar på mejl och snabbare leverans än utlovat. Ringen är helt fantastisk!!

6 maj 2025

Väldigt fina produkter och otroligt…

Väldigt fina produkter och otroligt serviceinriktad personal. Gick snabbt att få svar på sina frågor när sådana uppstod.

2 februari 2025

Svar från 77 Diamonds

Det är underbart att veta att du tyckte att våra produkter var väldigt vackra och att vår personal var otroligt serviceinriktad. Vi är också glada över att du fick snabba svar på dina frågor när de dök upp. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback, Christoffer!

Bra service

24 december 2024

Svar från 77 Diamonds

Thank you, Fredrik, for your review. We are glad to hear you had a positive experience with our service at 77 Diamonds.

Köpte ring

Tillslut fick jag väldigt bra hjälp från Sarah från 77, väldigt tillmötesgående och förstående. Hon tog kontakt med mig för att lösa situationen och var väldigt mån om en. Hon löste så ringen kom iväg
För rezising tillslut. Nu väntar jag på att ringen ska komma tillbaka! :)

20 november 2024

Hej Tina,

Vi beklagar att din upplevelse efter köpet inte alls motsvarade dina förväntningar och vår höga standard. Det här är verkligen inte den servicenivå vi strävar efter att tillhandahålla, särskilt inte för ett så speciellt köp.

Du ska veta att vi har full förståelse för din situation och förstår hur tråkigt det här måste vara för dig. Du kan vara säker på att vår kundtjänstchef nu personligen övervakar detta ärende och kommer att kontakta dig inom kort för att erbjuda ytterligare försäkringar och arbeta för en snabb lösning.

Fin ring

Min beställda ring är jag mycket nöjd med och är extra nöjd med hur jag fick hjälp med att få min beställning tidigare än förväntat

27 oktober 2024

5av5

Väldigt nöjd med utfallet på både ring samt sten/diamant.
Fick bra hjälp i showroom innan beställning samt flertalet förslag mailade till mig av Lola.
5av5.
Dessutom väldigt snabba med en korrigering av size.

15 oktober 2024

Fantastisk ring och bra service!

Fantastiskt bra utbud, bra hjälp av supporten och en snabb leverans.
Ringen levererade högt över förväntningarna när den kom fram och mitt frieri blev jättefint!

4 augusti 2024

Hej Pontus

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att vårt utbud, support och leverans har mött dina förväntningar.

Det gläder oss verkligen att ringen överträffade dina förväntningar och att ditt frieri blev så fint. Om du behöver hjälp med något framöver är du alltid välkommen att höra av dig.

Allt gott,

Hej Milad

Tack så mycket för din fantastiska feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och din ring. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig.

Toppen!

Ringen var superfin och servicen är hög!

14 juli 2024

Hej Daniel

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både ringen och vår service. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Tack
Team 77

Mycket bra och flexibel service!

Snabb och bra service som hjälpte mig med mina frågor

29 juni 2024

Hej

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och hjälpsam. Om du har fler frågor eller behov i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Tack så mycket

Mycket bra service

Mycket bra service

3 juni 2024

Hej

Tack för ditt feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Din tillfredsställelse är viktig för oss, och om det är något mer vi kan hjälpa dig med eller om du har ytterligare frågor, tveka inte att höra av dig. Tack för att du valde 77 Diamonds!

Med vänliga hälsningar.