Jag är väldigt nöjd med 77 Diamonds. Det var enkelt att beställa och man fick uppdateringar samt meddelanden om vart i processen ringen befann sig. Det levererades sedan direkt till dörren med FedEx o... Se mer

Jag hade en del strul till en början pga fel storlek på ring. Hamna hos en rätt ohjälpsam medarbetare och kände jag får helt enkelt fixa ringen på egen hand via nån guldsmed. Tillslut fick jag vä... Se mer
Är så otroligt nöjd med den servicen vi fick av Lola. Hon var med oss från start till slut. Hon såg till att min ring kom fram till ett viktigt datum vi hade och hon var alltid tillgänglig och hjälps... Se mer
We are a leading diamond e-tailor with the world’s largest selection of certificated diamonds. Taking our name from the year 1477 when the modern Western practice of giving engagement rings first arose, we are a new breed of jeweller specialising in engagement rings and diamond jewellery. Our passion for diamonds and jewellery spans more than 20 years, drawing on a heritage that goes back four generations.
3 Hanover Square, W1S 1HD, London, Storbritannien
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Bra service och kommunikation. Möjligheter att dela upp betalningen och väldigt fins produkter. Köpt förlovningsringar och vigselring.
Bra information och snabba svar först via chatten. När det sedan blev köp så fick jag personlig service som stöttade under hela processen från tillverkning till leverans. Leveranstiden över förväntad. Att köpa diamant hos er var enkelt utan att vara en expert på området. Tack Cecilia R & Fanni E
Great service, support and experiences. Got what i expected.

Svar från 77 Diamonds
Att välja en ring till min partner var en betydelsefull och personlig resa. Företaget har bistått mig med enastående stöd genom hela processen – med genuin omtanke, stort tålamod och expertis som verkligen gör skillnad.
Jag vill särskilt framhäva den fantastiska medarbetaren som var min kontaktperson. Hennes professionalism, förståelse för mina önskemål och känsla för detaljer gjorde hela upplevelsen både trygg och inspirerande.
Resultatet överträffade alla förväntningar – ringen var inte bara vacker, den var magisk. Den fångade exakt det jag hoppades kunna uttrycka till min partner.
Jag är djupt tacksam för det engagemang och den service jag fått, och rekommenderar varmt detta företag till alla som söker något personligt, elegant och genuint.

Svar från 77 Diamonds
Bokade en personlig konsultation som var jättetrevlig och fick se på många väldigt fina ringar. Problemet var dock att kommunikationen efter mötet höll låg kvalitet. Mina mejl blev besvarade till en början och sedan slutade de besvaras, möjligtvis på grund av något tekniskt fel hos deras mejl. Deras kundtjänst på hemsidan var oftast obemannad eller förstod inte frågorna som blev ställda. Jag fick vänta över tre veckor från första mötet till att jag tillslut fick ett användbart svar av personalen. Även då var det motstridig information från vad jag fått tidigare, men största problemet låg i hur lång tid det tog att få kontakt över huvud taget och hur jag som kund var tvungen att höra av mig vid väldigt många olika tillfällen för att få någon hjälp.

Svar från 77 Diamonds
Jättefin ring med snabb och smidig leverans. Det är den andra ringen jag köpt från 77 diamonds och det har gått perfekt båda gångarna.

Svar från 77 Diamonds
Bra information på vägen och under tillverkning. Snabba svar på mejl och snabbare leverans än utlovat. Ringen är helt fantastisk!!
Väldigt fina produkter och otroligt serviceinriktad personal. Gick snabbt att få svar på sina frågor när sådana uppstod.

Svar från 77 Diamonds
Tillslut fick jag väldigt bra hjälp från Sarah från 77, väldigt tillmötesgående och förstående. Hon tog kontakt med mig för att lösa situationen och var väldigt mån om en. Hon löste så ringen kom iväg
För rezising tillslut. Nu väntar jag på att ringen ska komma tillbaka! :)

Svar från 77 Diamonds
Min beställda ring är jag mycket nöjd med och är extra nöjd med hur jag fick hjälp med att få min beställning tidigare än förväntat
Väldigt nöjd med utfallet på både ring samt sten/diamant.
Fick bra hjälp i showroom innan beställning samt flertalet förslag mailade till mig av Lola.
5av5.
Dessutom väldigt snabba med en korrigering av size.
Fantastiskt bra utbud, bra hjälp av supporten och en snabb leverans.
Ringen levererade högt över förväntningarna när den kom fram och mitt frieri blev jättefint!