Leuk dat er promoties zijn. Lidmaatschap gemakkelijk op te zeggen via instellingen. Verder niet te ingewikkeld om mee te werken. Leden zijn zoals op de meeste datingsites dus niet altijd met de b... Se mer
Företaget har svarat
Er werd door mij een betaling gedaan die voor Nederland bestemd was,maar naar België is gegaan,waar ik nog 7 dagen lid was. Ik heb toen gevraagd dat terug te betalen,dat is gebeurd met een boete v... Se mer
Geïnteresseerde leden worden via mijn e-mail aangekondigd, zodoende kunnen ze meteen aangeschreven worden. Ik heb geen berichten gekregen van personen met een verdacht profiel, dus ik denk dat derg... Se mer
Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.be is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!
Dorsvloerweg 393, 2661 MN , Bergschenhoek, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet te duur. Overzichtelijk. Goede service. Veel leden.
De site is veel te duur voor wat het is en brengt...velen willen geen lidmaatschap omdat het duur is..en er dan ook geen interactie ontstaat..geen geinterresseerden en geen kennismakingen ontstaan...dus een afknapper en af te raden!!

Svar från 50plusmatch.be
Ik heb geen berichten gekregen van personen met een verdacht profiel, dus ik denk dat dergelijke kandidaten al door de organisatie waren gescreend, hetgeen positief is. Soms worden er wel personen voorgesteld met wie het eigenlijk niet echt kan matchen; de organisatie kan dat ook niet voorspellen. De leden moeten uiteraard onder elkaar de voorgestelde matches zelf beoordelen.
Deze site is perfect

Svar från 50plusmatch.be
Geeft correcte profielen. Kan zelf mensen blokkeren.
De slechtste beoordeelde datingapp
Dieven, ze maken winst op je rug
Profielen zijn stilgebleven en niet up to date.Veel NEPPROFIELEN

Svar från 50plusmatch.be
Duidelijke site, goed te gebruiken. Profielen overzichtelijk. Makkelijk op te zeggen. Foto’s mogen wat groter zijn
Ik denk dat er weinig nepprofielen zijn. Wel jammer dat mensen die geen volledig lid zijn, niet op berichten kunnen antwoorden. Dit zou mogelijk moeten zijn als 1 van de 2 personen volledig lid is.

Svar från 50plusmatch.be
menu opstelling is oké , jammer dat je steeds dezelfde profielen te zien krijgt en de afstanden verder zijn dan opgegeven , als je een volledig lid hebt betaald is het wel veel als er u keuze niet tussen zit ofwel de afstand te er weg
Ik ben juist lid, en je vraagt reeds naar mijn ervaringen. Hoe kan ik,de ervaringen mededelen als ik nog maar enkele uren lid ben !

Svar från 50plusmatch.be
Verder niet te ingewikkeld om mee te werken.
Leden zijn zoals op de meeste datingsites dus niet altijd met de beste bedoelingen.
Als je vriendschappen zoekt met zowel mannen als vrouwen kan dat niet met 1 account. Je kan maar ofwel een man ofwel een vrouw zoeken.
2 accounts aanmaken, is een oplossing, maar wel jammer.

Svar från 50plusmatch.be
Goed dat gratis leden kunnen antwoorden op zelf geschreven berichten van betalende leden.
Duidelijke, grote afbeeldingen van de personen, en meestal een duidelijke info er bij. Ik zoek echter vrij dicht bij huis (Antwerpen-Deurne) iemand, en dat blijkt moeilijker. Zoeken via steden of kleinere regio's zou een sterk pluspunt zijn.
Tot nu toe een goede ervaring, wel nog geen match gevonden...maar geef het ook nog wat tijd. Laten echt wel personen zien die een match kunnen zijn. Ze houden rekening met je vraag en wens.
Onmiddellijk feedback op een vraag via het contactformulier

Svar från 50plusmatch.be
Ik heb al met een paar toffe mensen leuke babbels gehad. We zien wel wat er verder van komt.
De kandidaten geven een eerlijk beschrijving van hoe ze zijn . Ook geven ze goede informatie over een eventuele partner die ze zoeken . Preciseren ook goed wat ze echt zoeken , vriendschap, langdurige relatie …
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.