Writecellar Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Buongiorno mi è arrivata la vostra mail di risarcimento,mi avete contattato in breve tempo,siete stati molto gentili e affidabili,venendomi incontro con il mio problema.Devo dire che sono rimasta molt... Se mer

This is a scam company, I got redirected from a Facebook Link pretending to be Currys website and offering cheap headphones. I initially paid 10 EURO then they started emptying my bank account. I requ... Se mer

Bin durch eine Fake hier gelandet, konnte aber zügig stornieren. Ich bin aber zufrieden mit der Lösung seitens der Website Anbieter. Sehr entgegenkommend und Kundenservice gut erreichbar. Kenny hat mi... Se mer

Je ne sais pas comment un compte a était créé sur ce site, mais Jeremy du service client a été à mon écoute pour la résolution de ce problème et tout est revenue dans l’ordre

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

139 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

SCAMMERS

I am still waiting for my refund and a cancelation of a subscription I DID NOT sign up for, 5 days later these scammers are sending me emails everyday requesting that I update or delete my reviews which I will not do till I receive my money first..... what a waste of good data for this nonsense fly by night

2 mars 2026

Unauthorized funds deducted multiple times

I filled out a survey and pay agreed to pay R200 for Samsung A15 And were charged multiple times more than the total of R800 and did not agreed to any of these deductions or membership. Now I'm waiting to be refund for my money been deducted for 3 days. Please refund me back my money to my account am not willing to lie and say that you helped me while I am still waiting for my money. It's been 3 months now they still steeling my money they are scamers please don't trust I have prove ,and will report them to fraud department if I don't get my money back today.

21 februari 2026

Kevin esta siguiendo mi caso

Kevin me esta ayudando a mi caso ya que habia solicitado desde un inicio la aclaración de la suscripcion ya que no fue a conciencia sino por medio de el pago de unos productos los cuales nunca llegaron y se cobró la suscripcion a esta pagina, solicité el reembolso y sigo en espera , solicité la cancelación de la suscripción y sigue en proceso, quedp en espera de una pronta resolución

3 mars 2026

mejoramiento continuo

La calidad del servicio en general es buena y operan en tiempos lógicos favorables al consumidor final, su atención al cliente la califico excelente, su reputación en las plataformas es óptima ya que genera confianza y solidez en sus entregas.

22 februari 2026

No tuve ningún tipo de experiencia

No tuve ningún tipo de experiencia, quizá hubo una confusión, ya que no sabía que estaba inscrito a esta plataforma, pero al momento de aclararlo el equipo de escalamiento me ha ayuda do a resolverlo de la mejor forma.

21 februari 2026