Superblij met mijn nieuwe werkplek. Werkblad op maat laten maken en helemaal naar verwachting. Geleverd volgens afspraak.
Det här tycker kunderna
I initially purchased one Small Electric Sit-Stand StudyDesk desks. But it has proven to be extremely versatile and high quality, so I ended up buying a second one. Since owning the desk's I've... Se mer
Dank voor jullie hulp bij de keuze en aanschaf van mijn in hoogte verstelbare bureau YDesk en Aeris Swopper. Het advies was deskundig, persoonlijk en eerlijk, waardoor ik precies vond wat bij mij past... Se mer
My order was a small single-leg height-adjustable table. The table top turns out to be a cheap-looking melamine-faced chipboard. With no montage holes or even markings for them. Also, it didn't incl... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Worktrainer maken we het mogelijk om werk en beweging te combineren. Ontdek onze zit-sta bureaus, deskbikes, verstelbare krukken en ergonomische bureaustoelen voor de ideale werkplek. Of je nu thuis werkt of op kantoor, wij helpen je gezonder, productiever en met meer plezier te werken. Kom langs in het Work Happy Center en test onze producten zelf. Je wilt nooit meer anders!
Kontaktuppgifter
Techniekweg 1a, 3481 MK, Harmelen, Nederländerna
- 088 045 0880
- info@worktrainer.nl
- worktrainer.nl
Goede Winkel!
Op 1 onderdeel na alles ontvangen. Werd netjes gebeld toen ik de bestelling geplaatst had over dat sommige onderdelen wat later binnen zouden komen. Na het wachten op de 2 onderdelen voor 1 week toch maar even een mailtje gestuurd en ze gingen er meteen mee aan de slag, 1 onderdeel kon niet meer geleverd worden (dit was jammer genoeg niet vermeld op de website). Dit onderdeel was wel te bestellen bij een concurrent en dit hebben ze dan ook geadviseerd. Zelf met dit probleem hebben ze het zeer netjes afgewerkt, terug storneren van het bedrag was op de volgende dag geregeld. Al om al een aanrader om je spullen te bestellen.
Tot nu toe een soepele ervaring
Gewoon goed, zoals je het verwacht. Het product nog niet in gebruik, maar op de webwinkel niks aan te merken.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.