Goed inhoudelijk advies gebaseerd op productkennis en technische kant van de keukenapparatuur.De adviseur nam de tijd, er was collegiaal overleg om meerdere keukenopstellingen te tekenen en te bespr... Se mer

Företaget har svarat
Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Se mer
Företaget har svarat
Prettig geholpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en er was ruime keuze met een advies op maat voor zowel de keuken als de badkamer. Daarnaast hebben we een mooie combideal gekregen.
Skrivet av företaget
Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.
Skrivet av företaget

Gragtmansstraat 3, 5145RA, Waalwijk, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Planning was een puntje maar is met een door Wooning, samen met Kookblok, prima opgelost. Aflevering en plaatsing geheel volgens planning. Zowel de bezorgers als de monteur waren deskundig en ervaren. Gingen voorzichtig met de nieuwe keuken en omgeving om.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Prachtige zaak, verstand van zaken, aardig personeel, en ze nemen de tijd voor je.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Uitgebreide collectie voor een goede prijs. Behulpzaam, professioneel, zeer vriendelijk personeel.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Een keuken gekocht in het filiaal ROTTERDAM. Geholpen door Richard van der Hoek: zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam. De bezorgers van de keuken idem dito.
Bij de montage bleek dat er 2 probleempjes waren. aantal zaken niet goed waren. Via service weer opgelost.
Zeer tevreden!

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Met heel veel plezier schrijf ik deze review om onze positieve ervaring bij Wooning Vlaardingen te delen. We zijn ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. Graag wil ik de klantvriendelijkheid van Rudi benadrukken. Zijn betrokkenheid tijdens het hele proces was echt uniek, dat kom je niet vaak meer tegen.
Hij heeft ons inzichten gegeven waar we zelf niet snel aan zouden denken. Niets was hem te veel: zelfs mailen om half acht ’s ochtends of laat in de avond om mee te denken over kleuren en alternatieven. Altijd met een leuk praatje en humor, waardoor we ons welkom voelden. Rudi werkt secuur en heeft oog voor detail, waardoor je echt wordt ontzorgd.
Voor de aankoop van onze eerste keuken in ons eerste huis zijn medewerkers zoals Rudi goud waard: mensen die net dat stapje extra zetten en écht met je meedenken.
Daarnaast hebben we ook heel fijn contact gehad met Dennis en Mourad. Het is een fijne zaak met betrokken medewerkers. Wij kunnen niet wachten op de levering van onze prachtige keuken.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
In juni 2023 een nieuwe badkamer laten aanleggen door Wooning. Na meer dan 2 jaar probleem met de ingebouwde stortbak. Snel en vakkundig verholpen, geen gedoe, gewoon onder de garantie.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Vanwege lekkage hadden we schade en deze is in fijn overleg keurig opgelost.
Zijn hierover heel tevreden.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Ook vele jaren na installatie van de badkamer waren alle gegevens nog aanwezig in hun administratie. Zo konden de juiste vervangingsonderdelen correct besteld worden. De volgende dag had ik ze in huis. Blij mee.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Alles is tot in de puntjes verzorgd. Vanaf de offerte tot aan de oplevering wordt er duidelijk gecommuniceerd en worden afspraken stipt nagekomen. Het eindresultaat is prima.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Vandaag langs geweest bij Wooning in Rotterdam, daarbij eigenlijk langsgeweest om meer te orienteren en uiteraard een prijs mee te krijgen. Vanwege het hartelijk ontvangst, maar daarnaast ook deskundig werk vanuit eerst Stefan, maar daarna ook Jaouad voelde het goed om toch ook direct mijn akkoord te geven voor een superkeuken! Nogmaals dank en mijn verwachtingen zullen uiteindelijk vast worden waargemaakt!

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Alles prima verlopen. Alleen jammer dat de tegels niet naar boven gebracht worden. Ik ben een vrouw alleen en heb niet veel mensen die kunnen helpen.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Goede begeleiding voor de aanschaf van de nieuwe keuken. Geen verrassingen en geen verkooppraatjes.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Goede en duidelijke uitleg over onze wensen van de keuken. Uitgebreid op details ingegaan en uiteindelijk tot een aankoop gekomen.

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Vandaag 4.5 uur doorgebracht in de winkel. Duurde veeeeel langer dan ik verwacht had, een keuken uitkiezen, maar de tijd ging snel voorbij: Koffietje, broodje, prima verzorging.
Jaouad deed zijn best, kwam met goede tips en was een goede sparringspartner in het hele proces.
Schroom niet om eerlijk en duidelijk te zijn, dan krijg je ook een duidelijker beeld van wat wel- en niet haalbaar is!

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
De voortgang werd goed bewaakt en op vrijwel dagelijkse basis met ons doorgenomen. Er zijn door SBS-klusbedrijf aanpassingen in het oorspronkelijke plan voorgesteld die beter waren en door ons ook overgenomen zijn. Positieve inbreng dus!
Er werd keurig gewerkt en elke dag zoveel mogelijk opgeruimd en schoongemaakt.

Goede informatie.
Duidelijk ontwerp.
Enthousiaste verkoper Patrick.
Bij 2e bezoek werd GEEN koffie aangeboden????

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Wij hebben vandaag een adviesgesprek gehad voor een keuken in het Filiaal in Rotterdam (Stadionweg) bij verkoper Jaouad. Jauoad was heel vriendelijk en dacht goed mee. Hij nam de tijd voor ons, ondanks dat we geen afspraak hadden gepland. Hij liet ons duidelijk alle mogelijkheden zien en kwam met leuke oplossingen die binnen ons budget pasten.
Ook werd ons naast koffie en een drankje ook een lunch aangeboden, heel gastvrij.
We voelden ons zo goed bij de hulp, het meedenken en de offerte dat we ook direct een order voor onze nieuwe keuken hebben geplaatst. We zien er naar uit!

Svar från Wooning Keukens & Badkamers
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.