WoodUpp - Netherlands Omdömen 187

4,5

Wittevrouwen 14, 1358 CD Almere, Almere Haven, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eerst moet je wel door zo'n suffe chatbot heen die natuurlijk niks kan met creatieve ideeën of op maat gemaakte oplossingen. Als je daarna via de mail terecht komt met de echte mensen van Woodupp, wor... Se mer

Företagsinformation

1. Möbeltillverkare

Om WoodUpp - Netherlands

Skrivet av företaget

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Skrivet av företaget

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

De panelen zijn prachtig

De panelen zijn prachtig. De levering was top. Wij zijn heel blij

20 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de panelen én de levering. We wensen u veel plezier met het eindresultaat! 😊

Hartelijk dank voor uw mooie review, Annelies! 🙏

Team WoodUpp NL

Goede beschrijvingen

Goede beschrijvingen, makkelijk te plaatsen, erg blij mee

17 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je mooie review, Joyce! 😊 Fijn om te horen dat de beschrijvingen duidelijk waren en dat het plaatsen makkelijk ging. Heel veel plezier ermee! ✨

WoodUpp Customer Experience Team

Mooi fotoplankje

Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten.
Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren.
Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwijl het plankje wel past.
Zwarte schroeven bij Ali besteld 15mm lang, deze kan je wel vast draaien.
Misschien een idee dat u ook langere schroeven kan leveren.

20 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw feedback, Simone, en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat het plankje perfect past 😊

Omdat onze schroeven zijn afgestemd op WoodUpp-panelen, kan de benodigde lengte verschillen bij panelen van andere leveranciers. Onze CREATE-producten zijn speciaal ontwikkeld om perfect aan te sluiten op de exacte afmetingen van WoodUpp-panelen. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en stabiliteit. Daarom kunnen wij alleen garanderen dat onze accessoires compatibel zijn met WoodUpp-panelen. Wij waarderen uw suggestie enorm.

Fijn dat u uiteindelijk een goede oplossing heeft gevonden met langere schroeven. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen! Hartelijk dank voor uw aankoop, Simone!

WoodUpp Customer Experience Team

Goede kwaliteit

Veel keus, goede levering en ontzettend mooi materiaal.

15 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Het betekent veel voor ons om te horen dat je een fijne ervaring met ons hebt gehad. We hopen dat je volop geniet van de producten in je interieur ✨

Bedankt voor je mooie review 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kost wat maar dan heb je ook wat

Snelle levering, goede kwaliteit

13 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je review, Hans! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de levering als de kwaliteit van het product. 🤩

Team WoodUpp NL

Natuurlijke akoestische wandpanelen

Hele mooie akoestische wandpanelen. De panelen zien er heel natuurlijk uit met een echte houtnerf. Onze keus viel op Engels eiken en deze kleur was elders nergens te vergkrijgen. Bijvoorbeeld bouwmarkten hadden licht eiken of een hele donkere kleur maar niets daar tussen in.... De panelen van woodupp zijn prijzig, maar daar krijg je wel unieke panelen voor terug.

7 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je mooie review, Michelle 😊 Wat geweldig om te horen dat jullie precies de uitstraling hebben gevonden waar jullie naar op zoek waren. Engels eiken is ook echt een prachtige keuze! ✨

We waarderen het enorm dat je de kwaliteit en het unieke design van onze panelen benoemt — dat betekent veel voor ons.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het gaat niet goed nee

Het gaat niet goed nee, we hadden een frame / omkasting gemaakt en een aantal latten gemonteerd, maar mijn vrouw wordt er helemaal duizelig van, dus kunnen we dit helaas niet doorzetten, behalve een heleboel verloren tijd, ook nog ca 1000 euro weggegooid geld aan omkasting en latten.

8 april 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Het spijt ons enorm om te horen dat de panelen deze ervaring voor jullie hebben veroorzaakt.
We begrijpen goed hoe frustrerend dit moet zijn — vooral efter al den tid og indsats, I allerede har lagt i projektet.

We willen heel graag samen met jullie kijken naar een goede oplossing. In sommige gevallen kan het helpen om de panelen op een andere plek te gebruiken of we kunnen samen kijken naar andere mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op via sona@woodupp.nl — we helpen jullie graag verder 🤍

Stine, WoodUpp

Goede promotie

We kregen snel het gevraagde pakket met test materiaal. Gaan er mee aan de slag.

7 april 2026

Fijn om te horen! 👍

Goed dat het pakket snel is aangekomen. Succes met het testen en laat het gerust weten als er nog vragen zijn of als we ergens bij kunnen helpen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb meerdere keren besteld en de…

Ik heb meerdere keren besteld en de Akupanels zijn echt mooi en van goede kwaliteit. Ik heb ook de ledstrips een aantal keer besteld maar de afstandsbediening is waardeloos. Elke twee dagen batterij vervangen en dat van twee afstandsbedieningen. Het enige dat ze voor me konden doen was nieuwe sturen. Maar die doen hetzelfde. Ik heb inmiddels 50 batterijen op voorraad. Dat is mijn probleem. Waarom dit probleem niet oplossen? Anders zou het perfect zijn

30 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw uitgebreide feedback

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de Akupanels en de kwaliteit daarvan. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat de ervaring met de afstandsbedieningen van de ledstrips erg frustrerend is, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het probleem dat u beschrijft met het snel leeglopen van de batterijen zou kunnen duiden op een productiefout. We willen dit daarom graag verder voor u onderzoeken en samen met u naar een passende oplossing kijken, zodat u ook van de ledstrips een goede ervaring heeft.

Zou u contact met ons willen opnemen met uw bestelgegevens en eventueel een korte toelichting (of video) van het probleem? Dan kunnen wij dit gericht oppakken en kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen.

We helpen u hier graag verder mee.

Super mooi kwaliteit

Super mooi kwaliteit makkelijk te zagen en monteren. Super mooie schroefjes.

25 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat het zagen en monteren goed is verlopen. Ook leuk dat de schroefjes in de smaak vallen!

Veel plezier met het eindresultaat :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi materiaal

Mooi materiaal. Prima levering en contact. Wel jammer dat er geen afdeklat voor de langste maat is. Dan heb je er al twee nodig. Ook merkten we dat je toch wel gauw handtasten ziet of waar je met een doek hebt schoongemaakt.

19 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het materiaal, de levering en het contact.

We begrijpen uw punt over de afdeklat voor de langere maat dat is waardevolle feedback die we zeker meenemen.

Wat betreft de zichtbare handafdrukken of schoonmaaksporen: dat kan inderdaad voorkomen bij bepaalde afwerkingen. We adviseren om een zachte, licht vochtige doek te gebruiken en het oppervlak voorzichtig na te drogen om strepen te minimaliseren.

Excellent Service

The quality of the panels is truly excellent. The team's service, their help in choosing the right products, and their almost immediate response, greatly enhance the company's value. And also, the delivery: it always happens on the scheduled day and time. It makes all the difference.

23 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

We put so much passion into not only creating high-quality products, but also making sure the entire experience feels smooth, personal, and reliable from start to finish. So hearing that you noticed everything from the support and guidance to the delivery timing honestly makes our whole team proud!

Thank you so much for taking the time to share this — feedback like yours is exactly what motivates us every single day 🙌

All the best,

Goede kwaliteit

Zeer tevreden. De panelen zien er supermooi uit, goede kwaliteit. Ook de lichtstrips zien er geweldig uit. Heel blij met alles. De prijs is misschien iets hoger maar daar is de kwaliteit ook naar.

18 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de panelen en de lichtstrips, en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor.

We waarderen ook uw opmerking over de prijs – we streven ernaar om altijd de beste kwaliteit te leveren die dit rechtvaardigt.

Perfecte service

Perfecte service, keurig verpakt en snelle levering

19 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw mooie woorden!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de verpakking en de snelle levering. Daar doen we het voor.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Beschadigde panelen

Van de 7 geleverde wandpanelen waren er 5 beschadigd. Deze werden (kostenloos) vervangen, maar het heeft lang geduurd, na heel veel mailtjes, voordat dit uiteindelijk uitgevoerd werd.
Daarna hadden we in de vervangende levering weer wat beschadigingen, kregen toen terug dat dit hoorde en we het alleen in de winkel nog konden vervangen (wat niet echt realistisch is met zulke grote panelen).
Uiteindelijk wel blij met de panelen aan de muur, maar voor deze prijsklasse had ik meer verwacht dus qua prijs/kwaliteit verhouding zou ik het niet aanraden

22 november 2025

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Wat vervelend om te horen dat een groot deel van de panelen beschadigd is aangekomen en dat het vervangingsproces langer heeft geduurd dan je mocht verwachten. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet in deze prijsklasse.

Fijn om te horen dat je uiteindelijk wel blij bent met het eindresultaat aan de muur. Tegelijk nemen we je opmerkingen over de levering, communicatie en afhandeling zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben of als we toch nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten – we denken graag met je mee.

Team Woodupp NL.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima spullen en de aftersales was…

Prima spullen en de aftersales was goed, snel en punctueel

17 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én onze aftersales :).

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen, fijn dat ik mijn product kon afhalen.

13 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Bedankt!😊 Fijn dat alles goed is verlopen en dat het afhalen prettig was. Graag tot de volgende keer!

Mooie lichte kleur vilt

Prachtig afgewerkt materiaal .grotere afmetingen. Licht vilt

16 mars 2026

Svar från WoodUpp - Netherlands

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de afwerking en het materiaal 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.