Wood’s Geneva HSW90 Jag är imponerad över den kvalitet och funktionalitet som Wood’s produkter har. Beställning och leverans fungerade smidigt utan några konstigheter allt kom som förväntat. Mycke... Se mer

Har haft att göra med Wood’s i samband med köp av deras produkter och upplever dem som ett seriöst företag. Beställning och leverans fungerade smidigt utan några konstigheter, och allt kom som f... Se mer

1. Vitvaror och hushållsapparater

Wood’s – For a better indoor climate. Wood’s has all the products and solutions you need for a better indoor climate. We believe that the air you breathe should be as clean as the water you drink. Our mission is to create a safe and healthy indoor environment while respecting our planet with sustainable solutions. With our knowledge, we want to help you create the best possible indoor environment – to protect you, everyone around you, your home and your workplace.

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Testare för smartson

Väldigt tyst och trevlig luftfuktare som gör skillnad. Dock så blir ett litet minus att det ständigt kräver att man ska "städa" den. Efter två veckor så har jag fått rengöringalampan på 4 gånger och då använder jag funtaren enkom på natten. Men jag vaknar inte lika uttorkad i halsen eller näsan. Bra maskin verkligen

30 mars 2026

Lita på Wood’s

Jag är otroligt nöjd med Wood’s luftfuktare. Wood’s som företag är pålitligt, bra produkter o håller va som sägs till bra kvalité. Jag deltar som testpilot hos Smartson och har fått köpa Wood’s luftfuktare till reducerat pris.

Wood’s Geneva HSW90
Jag är imponerad över den kvalitet och funktionalitet som Wood’s produkter har.
Mycket bra med lång garanti vilket tyder på god kvalitet.
Jag kan varmt rekommendera företaget

29 mars 2026

Vi är supernöjda med denna…

Vi är supernöjda med denna luftfuktare!! Hade mindre än 30% luftfuktighet i sovrummet när vi fick hem denna. När vi fått upp luftfuktigheten till 50% märkte vi stor skillnad. Inte lika torr i ansiktet på morgonen och bara mycket behagligare klimat. Den säger till när den vill bli rengjord och den är lätt att rengöra och fylla på.
Det som är minus med denna är att det var jättesvårt att se nivån på vattnet i tanken när man fyller på.

Woods som testpilot

Imponerad över den kvalitet o funktionalitet som Woods produkter har. I mitt hem finns nu tre olika typer av produkter som alla fungerar otroligt väl. Jag kan varmt rekommendera alla de produkter jag själv använder som fungerat utmärkt sedan inköp. Woods står för kvalitet o stabilitet o sedan gör det naturligtvis inget att produkterna passar väl i hemmiljö

28 mars 2026

Jag är mycket nöjd med Wood’s Geneva…

Jag är mycket nöjd med Wood’s Geneva HSW90. Den gör verkligen sitt jobb – den fuktar luften snabbt och effektivt, och man märker tydligt skillnad i rummet efter kort tid.

En sak jag reagerade på är att vattentanken, trots att den är relativt stor, tar slut ganska snabbt. Men det ser jag snarare som ett tecken på att den faktiskt arbetar effektivt och gör det den ska, särskilt i torra miljöer.

Den är också väldigt tyst, vilket gör att den passar bra även i sovrum utan att störa.

Det enda jag saknar är smarta funktioner, som till exempel en app eller möjlighet att styra den på distans. Det hade gjort användningen ännu smidigare.

Sammanfattning: En mycket effektiv och tyst luftfuktare som levererar bra resultat, men som hade kunnat bli ännu bättre med smart styrning.

27 mars 2026

Mycket bra och kvalitativa produkter

Woods är ett mycket bra företag men en uppsjö av bra produkter. Jag har använt både Luftfuktare och luftavfuktare från företaget och samtliga har varit lättanvända och av bra kvalitet. Jag har inte varit med om några problem med deras produkter och rekommenderar företaget skarpt.

Luftfuktaren som jag köpte senast var både lättinstallerad och lättanvänd och där den står i sovrummet så gör det min miljö och sömn mycket bättre. Att den startade utan att gör mer än att tryck ON var otroligt skönt och även om jag lusläste manualen så fanns det inte någon anledning då den inte behövde mycket för att fungera optimalt.

26 mars 2026

Wood’s Geneva HSW90 har gjort tydlig…

Wood’s Geneva HSW90 har gjort tydlig skillnad för vårt inomhusklimat – luftfuktigheten blev snabbt mer balanserad och luften känns betydligt behagligare. Den är enkel att använda och känns pålitlig i drift.

Ett minus är att den är något i minsta laget för vår lägenhet, vilket gör att vattentanken behöver fyllas relativt ofta. Trots det rekommenderar vi den varmt, särskilt för mindre ytor eller som komplement i större hem.

25 mars 2026

Har haft att göra med Wood’s i samband…

Har haft att göra med Wood’s i samband med köp av deras produkter och upplever dem som ett seriöst företag. Beställning och leverans fungerade smidigt utan några konstigheter, och allt kom som förväntat.

Det jag uppskattar är att de erbjuder bra garantier, vilket ger ett tryggt intryck och visar att de står bakom sina produkter.

Enda reflektion är att deras sortiment till stor del består av säsongsprodukter, vilket gör att kontakten med företaget blir ganska begränsad över året.

Sammantaget en bra och problemfri upplevelse, även om jag inte haft så mycket löpande kontakt med dem.

23 mars 2026

Wood’s Geneva HSW90
Det märks direkt att Wood’s har expertis inom luftvård. Redan efter ett par timmar blev luften hemma betydligt bättre. För mig som djurägare (hundar/fåglar) är den inbyggda uppvärmningen (80°C) en avgörande trygghet, då den steriliserar vattnet innan ångan sprids till fåglarnas känsliga lungor.

Manualen är lättläst. En praktisk detalj är de fyra olika lägena för ångutsläpp samt timern (2–8 timmar), vilket gör användningen mycket smidig. En mindre nackdel är dock att vattennivån i tanken är svår att se. Trots det levererar maskinen högsta kvalitet med tyst drift och stor tank. Rekommenderas varmt för den som söker en märkbar förbättring av inomhusmiljön.

22 mars 2026

Jag fick möjligheten att kunna testa…

Jag fick möjligheten att testa via Smartson en Woods Geneva HSW90 luftfuktare.
Den kom väldigt fort endast 2 dagar efter jag hade lagt beställningen.
Det positiva med den är att det redan efter första dagen kändes att luften var klarare och friskare.
Displayen är enkel.
Önskar dock lite större och fetare stil på bokstäverna så de syns bättre.
Den har flera olika inställningar .
Enkel att använda
4;5 liters vatten behållare.
4 fläkt lägen
Reglerar snabbt rummets luft till optimala 50.
Alla lägen har en grön lampa som syns tydligt.
Den har även en märkning för att visa om tanken fyllts på för mycket eller om den är tom. Den piper även till för att varna.
Det som jag kan anmärka på är att markeringen för vatten nivån på kortsidan kanske skulle behöva märkas ut lite tydligare då den är lite otydlig eftersom den är i samma färg som plasten så den är svår att se. Den skulle behöva bli mera tydlig.
Den har även pipt och varnat ett flertal gånger och markerat att tanken skulle vara överfylld med vatten några gånger fast vattennivån är betydligt lägre och detta blir lite jobbigt i längden.
Företaget verkar bra och seriöst.
Har varmt rekommenderat denna luftfuktare till andra.

22 mars 2026

Baserat på mina erfarenheter verkar…

Baserat på mina erfarenheter verkar Woods vara ett företag som bryr sig om sina kunder genom att tillverka produkter som fungerar på avsett vis. Detta tillsammans med en väl fungerande logistikkedja med snabba leveranser gör att jag kan rekommendera dem.

Enkelt och snabbt

Fick genom Smartson testa en av Woods luftfuktare. Det var enkelt att beställa och varan kom snabbt till mitt postombud. Paketet var bra paketerat från Woods så det var bara att ta med det hem och packa upp.
Har inte haft mer kontakt med företaget än detta och att det inte varit några som helst problem så blir mitt betyg 5.

3 mars 2026

Säsongprodukter

Tänke är rätt att få rätt fuktighet till rummet. Företaget känns seriös med långa garantier om man registrerar produkten. Tyvärr är produkter mer säsongprodukter är året runt vilket gör att det är hållbart på längre sikt.

21 mars 2026

Bra service

En smidig beställning och snabb leverans, jag beställde på en fredag och min luftfuktare kom hem till dörren på måndagen! Litet minus att budet lämnade paketet på fel ställe bara - hade meddelat att jag önskade den på altanen (mindre synlig från gatan) men den stod rätt synlig på ett annat ställe när jag kom hem.

Beställde en Geneva HSW90, lite för tidigt att säga något om långtidseffekten men upplevelsen av både produkten och Wood's som företag är att det är tillförlitlig kvalité

9 mars 2026

Wood's

Det var så enkelt att välja ut och handla min produkt. Fanns bra information och jag hittade allt jag letade efter. Jag hade en rabattkod och rabatten drogs av direkt. Jag valde att betala med faktura via Klarna och det var inga problem där.

Det gick så otroligt snabbt. Beställde på onsdagen, fick bekräftelse av Wood's på torsdagen dagen och den kom till postombud på lördagen! Det gick även att spåra försändelsen via Postnord.

Jag kommer definitivt att handla hos Wood's i framtiden när jag behöver köpa tillbehör. Otroligt snabb service!

12 mars 2026

Horribel kundtjänst & Service

Horribel kundtjänst & Service
Jag är nu inne på mitt sjätte samtal i dag. Jag blir hänvisad till att ringa nya anknytningar där ingen svarar, ringer upp igen och får ett annat besked—och samma mönster upprepar sig.

3 november 2025