Helemaal goed,had een beetje haast met het energielabel maar heeft gewoon tijd nodig ze hebben het druk,ongeveer 2 weken,dus begin op tijd met aanvragen. De communicatie is prima goed te bereiken v... Se mer
Företaget har svarat
Woninglabel.nl heeft alles uitstekend geregeld. Er werd razendsnel een energie‑expert ingepland en ik ontving dezelfde dag nog een duidelijke afspraakbevestiging per mail. De expert werkte zeer profes... Se mer
Företaget har svarat
Dhr Bergs heeft het uitstekend gedaan! Het huis heeft diverse niet standaard aspecten, en is in verschillende fases verbouwd. Hij nam overal goed de tijd voor en gaf mij de gelegenheid sommige factu... Se mer
Företaget har svarat
Het bedrijf kwam afspraken goed na.Er kwam een zakelijk deskundige die goede informatie gaf. Ik had alles voorbereid en de deskundige had geen extra informatie nodig. Was klaar na een uurtje. Een wee... Se mer
Företaget har svarat
Woninglabel.nl is een initiatief van adviseurs met ruim 20 jaar ervaring in de energieprestatiemarkt. Het Woninglabel.nl Team staat voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel (en optioneel maatwerkadvies) te helpen. Dit doen we door alle adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen te verzamelen op één overzichtelijke plek. We staan voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 uit 5 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!
Van Elmptstraat 8, 9723ZL, Groningen, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele goede ervaring gehad, van afspraak maken tot het inmeten en beoordelen, echt super goed!

Svar från Woninglabel.nl
Een topbedrijf! Binnen één week was alles geregeld! Van het plannen van de afspraak t/m de ontvangst van het energielabel. Prijs is ook prima.
Nathan is deskundig, secuur, betrouwbaar en ook nog de vriendelijkheid zelf.
Wij kunnen Epapro van harte aanbevelen!

Svar från Woninglabel.nl
Snelle service, prettig contact en het energielabel snel geleverd.

Svar från Woninglabel.nl
Duidelijke uitleg, neemt je mee in zijn werk. Weet waar hij over praat.

Svar från Woninglabel.nl
De website van woninglabel.nl geeft een goed overzicht van aanbieders met prijzen.
Verder was het een snelle bemiddeling met een partij waar wij erg tevreden mee waren qua kundigheid en tarief.
Dus ja, woninglabel.nl is een aanrader voordat je met een partij in zee gaat.

Svar från Woninglabel.nl
Zeer kundig met duidelijke uitleg over hoe een label tot stand komt
Prettige communicatie rondom de afspraak
Label binnen 2 dagen geleverd

Svar från Woninglabel.nl
De persoon was er keurig optijd.
Stelde zich netjes voor. Werkte netjes en nauwkeurig. Vragen werden goed en duidelijk uitgrlegd.

Snel afspraak kunnen maken
Meneer was professioneel
Energielabel de volgende ochtend beschikbaar en hoger dan ik had verwacht

Svar från Woninglabel.nl
Goed overzicht van prijzen en dienstverleners. Prijs is zelfs lager dan direct bij de dienstverlener!

Svar från Woninglabel.nl
Netjes personeel. Waren zeer snel in de opname en uitwerking! Prettige ervaring

Svar från Woninglabel.nl
Zeer vlotte reactie op aanvraag en afspraak binnen enkele dagen
Dag erna energielabel al binnen

Svar från Woninglabel.nl
De handeling werd snel opgepakt en is inmiddels ( 2/3 dagen later ) geheel afgerond. Er wordt een professioneel iemand aan de zaak gezet, ook die man was snel en eerlijk.

Svar från Woninglabel.nl
Nam de tijd. Was serieus bezig met zijn bevindingen. Legde goed uit hoe hij tot zijn conclusies kwam. Gaf ook advies hoe energielabel nog te verbeteren.

Svar från Woninglabel.nl
Vriendelijk, bekwaam, geduldig, en super snel geleverd.

Svar från Woninglabel.nl
Alles snel en duidelijk geregeld, in contact gebracht met een betrouwbare en vakkundige adviseur voor een scherpe prijs. Helemaal tevreden!

Svar från Woninglabel.nl
Snel gereageerd en snel en netjes afgewerkt. Toppie!

Svar från Woninglabel.nl
De communicatie met woninglabel verliep snel en prettig. Ik was niet op tijd om bepaalde gegevens over de warmtepomp ter plaatse te hebben tijdens de keuring, nagestuurd per mail en dit is keurig verwerkt in het rapport

Svar från Woninglabel.nl
Via Woninglabel.nl heel gemakkelijk bedrijven kunnen vergelijken op prijs en reviews. Alles erg snel geregeld, goed geholpen via de gekozen partij dus heel blij mee!

Svar från Woninglabel.nl
Een afspraak kon snel gemaakt worden. Vriendelijke en kundige medewerker doet de opname. 2 dagen later het label al binnen. Dit alles voor de beste prijs vergeleken met andere aanbieders.

Svar från Woninglabel.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.