Woeffie Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuke webshop voor je hond! Prachtige tuigjes en zitten (denk ik) haha ook heel fijn. Ze vullen altijd genoeg aan en komen iedere keer prachtig nieuwe tuigjes binnen. Ze is ook n hele lieve meid... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn helemaal Woeffie! 🐾 Mijn honden hebben meerdere tuigjes en bandana's van Woeffie en de kwaliteit blijft ons telkens weer verrassen. Alles zit mooi, is stevig afgewerkt en blijft ook n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn erg tevreden met het woeffie tuigje! Ik heb het tuigje via een live op TikTok gekocht en was nog niet bekend met de tuigjes van Woeffie. Maar ze zitten super mooi en het fijne is dat ik dire... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze Fransebulldog draagt met veel plezier de de Adjustable Tuig - Tweed Taupe van Woeffie! Super fijn en mooi tuigje, mooie pasvorm en stevig. Wij kopen het liefst onze tuigjes bij Woeffie, naa... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

91 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Woeffie is super fijn!

Woeffie is super fijn!! Ik bestel hier van alles voor mijn hond. Van speeltjes tot tuigjes. Super fijne levering.

17 januari 2025

2 slow feeders ❤️

Had 2 slow feeders besteld voor mn kleine hondjes ze gaf me in de live goed aan voor welke maat ik moest gaan en ze zijn er heel blij mee er wordt goed uit gesmult haha daarnaast nog een super leuk cadeautje gekregen ❤️

9 januari 2025

Super tevreden!

Ik ben enorm tevreden over Woeffie! De klantenservice is geweldig en ze reageren altijd snel op mijn vragen. Tijdens de livestreams kun je direct vragen stellen, en Jade helpt je persoonlijk met het vinden van de juiste maat tuig voor je hond. Als er ooit iets misgaat, zorgt ze ervoor dat het meteen opgelost wordt.

De tuigen zijn door haar zelf ontworpen, en elke nieuwe collectie heeft prachtige printjes – echt uniek! Bovendien is het handig dat ze in de livestreams verschillende knuffels en speeltjes kan laten zien, zodat je weet wat je koopt. Al met al een fantastische ervaring bij Woeffie en ik kan het iedereen aanraden!
Ga zo door topper!

14 januari 2025

Enorm tevreden!!

Ik heb al meerdere bestellingen bij Woeffie geplaatst en ben altijd enorm tevreden. Wij doen ook vaker mee met de tiktok live acties en breiden onze speeltjes en tuigjes collectie steeds verder uit. Verzending is altijd snel en maatadvies en andere vragen worden snel beantwoord. Kort om top bedrijf!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bestelling & snel bezorgd!

Eerste keer besteld! Perfect!
De hond vind de badjas heel fijn! En wij hoeven niet meer hem volledig te drogen.
Super leuke tasjes actie! Waardoor we lekker snoepjes erbij hadden.
Echt een aanrader! 💗

Zeer tevreden

Fijn, stevig tuig. Het design vind ik leuk, stoer en toch vrouwelijk. Bezorging fijn op tijd.

Alleen maar positief

Alleen maar positief! Je wordt altijd goed geholpen met de juiste producten en maat kiezen! De producten zijn van goede kwaliteit. Naast de goede service doen ze ook altijd bijv leuke winacties en livestreams via tiktok. Echt een top bedrijf! Ik bestel hier eigenlijk alleen nog maar mijn spullen voor mijn knappe Nova 🤍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn bestelling is nooit bezorgd en ik…

Mijn bestelling is nooit bezorgd en ik heb meerdere malen de klantenservice gemaild, maar krijg nergens reactie op. Nu moet ik betalen voor iets wat ik niet eens ontvangen heb.

14 januari 2025
Logotyp för Woeffie

Svar från Woeffie

Beste Az,

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens is verlopen. We begrijpen hoe frustrerend het is als je bestelling niet bezorgd wordt en je geen reactie hebt ontvangen van onze klantenservice.

Op basis van de informatie die we van PostNL hebben, lijkt het erop dat je bestelling (order 24258) wel is afgeleverd, namelijk in de brievenbus. We hebben echter geen e-mail van jou ontvangen met betrekking tot deze bestelling, en daardoor hebben we niet kunnen reageren op je vraag. We vinden het ontzettend jammer dat er blijkbaar iets mis is gegaan in de communicatie.

Zou je alsjeblieft opnieuw contact met ons willen opnemen door direct te mailen naar woeffie.com@hotmail.com? We willen graag samen naar een oplossing kijken en ervoor zorgen dat je probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

We horen graag van je!

Liefs,
Jade van Woeffie

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg blij met de levering

Erg blij met de levering! Was veel sneller binnen dan verwacht, omdat ik iets had wat handgemaakt word namelijk een biothane riem. Maar ik had woensdagavond besteld en het was gisteren al verzonden! Ik heb overigens ook een halsband die handgemaakt is, maar die was al gemaakt. Je kan echt zien dat ze de moeite erin steken om het product mooi te maken! Via TikTok deed ik mee met een live en omdat ik een bepaalde bestelwaarde had kreeg ik 2 verassingstasjes erbij die je zelf mocht kiezen. Ik had een speeltje en snoepjes. Echt een superleuke actie en mijn hond is er heel blij mee! Ik ga zeker vaker bestellen! Alles was netjes geleverd.

10 januari 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Totaal niet klantvriendelijk. Mijn bestelling nooit ontvangen en nu moet ik de verzendkosten en de retour kosten van mijn bestelling betalen.. Ik heb meerdere malen een mail gestuurd dat er iets mis ging met de levering van mijn bestelling, en kreeg 1x mail terug met de tekst; Wij kunnen niets voor je aanpassen dat kun je alleen zelf. Maar dat was juist het probleem. Ik kon niets aanpassen aan de track en trace. Daardoor is het niet bezorgd, niet bij de buren geleverd of bij een service punt afgegeven maar meteen retour gegaan naar de afzender, na 1 bezorgpoging. Ik heb voordat het bij hun terug bezorgd is al 3x gemaild maar geen reactie ontvangen met een oplossing. Nu draai ik op voor de kosten zonder dat ik er iets aan kan doen. Slechte communicatie en slechte service. Nog nooit zoiets meegemaakt. Uiteindelijk via tiktok nog contact gehad. En werd er gezegd dat als er iets is mis gegaan dat hun niets anders kunnen doen dan het opnieuw versturen. Er werd niets gezegd over extra kosten. 2 dagen niets gehoord en toen ontving ik de mail dat ik opnieuw voor de verzending moest betalen. Ik heb oprecht nog nooit zoiets meegemaakt. Ik bestel hier nooit meer iets!

10 januari 2025
Logotyp för Woeffie

Svar från Woeffie

Beste Loran,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met Woeffie niet naar wens is geweest en we willen graag een aantal zaken verduidelijken.

Je koos in eerste instantie voor je huisadres als afleveradres, en nadat het pakket was verstuurd, vroeg je of het omgezet kon worden naar een pickuppoint. Helaas was het op dat moment niet meer mogelijk om de levering aan te passen, omdat het pakket al onderweg was. We gaven je toen de instructie om dit zelf aan te passen via de PostNL-app, maar het lijkt erop dat dit niet gelukt is, waardoor het pakket na niet aangenomen te worden, retour naar ons is gestuurd.

We vinden het erg jammer dat dit misverstand is ontstaan. Nadat het pakket retour was gekomen, hebben we je de optie geboden om het pakket opnieuw naar je te verzenden, maar aangezien wij de verzendkosten ook aan PostNL moeten betalen, zouden we de kosten voor een nieuwe levering in rekening moeten brengen. We begrijpen dat dit voor jou een vervelende situatie is, maar we willen transparant blijven over de kosten die voor ons ook van toepassing zijn.

We streven ernaar om altijd binnen 48 uur op e-mails te reageren, en dit is ook gebeurd zoals blijkt uit onze correspondentie. We hopen dat je de aangeboden oplossing alsnog als positief kunt ervaren.

Liefs,
Jade van Woeffie

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend teleurgesteld in de…

Ik ben ontzettend teleurgesteld in de klantenservice van woeffie. Meerdere malen contact gezocht nav een bestelling die retour eigenlijk gelijk retour is gegaan met de bezorgdienst. Ze geven nergens in thuis en een bestelling moeten betalen die ik nooit ontvangen heb. Ik bestel hier nooit meer. Betaald voor artikelen die ik NOOIT heb ontvangen en geen enkele reactie terug.

1 oktober 2024

Teleurgesteld in service

Helaas teleurgesteld. Mooie tuigen besteld. Op advies in de life de maat besteld die ze aangaf. Bij het ontvangen en passen toch te groot. Geretourneerd. Ontving toen een mail dat ze naar hond roken en dat er haren opzaten. Dit was niet waar. Ze hebben alleen gepast. Dus geen geld retour en tuigen weer terug gekregen. Niet klantvriendelijk als je een oordeel hebt die niet waar is.

13 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuk anker settje gekocht…

Super leuk anker settje gekocht halsband, tuigje en een riem. Goed maat advies gekregen en het paste perfect. Alles zat ook mooi ingepakt en aan de zeikanten met tape, zodat het niet zomaar open kan gaan bij de post.

12 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.