Woeffie Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuke webshop voor je hond! Prachtige tuigjes en zitten (denk ik) haha ook heel fijn. Ze vullen altijd genoeg aan en komen iedere keer prachtig nieuwe tuigjes binnen. Ze is ook n hele lieve meid... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn helemaal Woeffie! 🐾 Mijn honden hebben meerdere tuigjes en bandana's van Woeffie en de kwaliteit blijft ons telkens weer verrassen. Alles zit mooi, is stevig afgewerkt en blijft ook n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn erg tevreden met het woeffie tuigje! Ik heb het tuigje via een live op TikTok gekocht en was nog niet bekend met de tuigjes van Woeffie. Maar ze zitten super mooi en het fijne is dat ik dire... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze Fransebulldog draagt met veel plezier de de Adjustable Tuig - Tweed Taupe van Woeffie! Super fijn en mooi tuigje, mooie pasvorm en stevig. Wij kopen het liefst onze tuigjes bij Woeffie, naa... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

91 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op zoek naar een makkelijk en fijn tuig? Zoek dan niet verder!

Woeffie is mij aangeraden door een vriendin. Ik kon maar geen tuigje vinden die en de goede pasvorm had en die makkelijk aan en uit te krijgen is. Dit is van belang met het haar van mijn Keeshond.

Woeffie heeft een sluiting nog extra bij de nek waardoor het aan en uit doen van het tuigje helemaal geen probleem meer is. Ook heeft Woeffie super toffe collecties!

Verder Super leuke content en veel leuke lives op tiktok met winacties! Al met al een super service en top kwaliteit!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kocht voor mijn vorige hond ook de…

Ik kocht voor mijn vorige hond ook de tuigen van woeffie en nu voor me nieuwe aanwinst ook . Het zijn eigentijdse ontwerpen en zitten goed en zijm van top kwaliteit , en wat super fijn is ze zijn vaak op tiktok live en daar kan je ook evt advies vragen over de maten .

Zeker weten hier bestellen

Nu voor de 2de keer een tuigje besteld voor onze hond na eerst het gewicht door gegeven te hebben kreeg ik de juiste uitleg en de juiste maat door die ik.moest bestellen en ze zitten echt foed en zijn super stevig echt waar voor je geld om hier te bestellen en je wordt goed geholpen

Woeffie mijn mening

Ik twijfelde heel erg om te bestellen, maar na een aantal lives te kijken toch besloten het gewoon te doen! Ik heb vandaag de producten binnen gekregen en met er heel blij mee. Het maatadvies klopte ook. Het is van goede kwaliteit en een voordeel is dat je de tuigen echt heel goed kan verstellen. heb zelf nu voor een 2de keer besteld (dit is nog niet binnen). Zeker een aanraader

Woeffie fan

Sinds augustus een nieuwe pup, zijn eerste tuigje is hij al uitgegroeid. Hij heeft inmiddels al een eigen Woeffie collecties van 3 verschillende tuigen en riemen. Een badjas, een leuke slowfeeder/likmat en een mooie waterfles🥰 Teddy & ik zijn Woeffie fan. We zijn blij met het maat advies dat we hebben gekregen live op Tiktok.

Heel fijn

Mooi en stevig materiaal,goede pasvorm en snelle verzending.
Ze staan klaar als je vragen hebt en bieden een fijne service.

Aanrader

Zeer vriendelijke mensen, nieuwe valentijnscollectie was weer geweldig en leuk speeltje gratis erbij. Steeds prachtige collectie’s!! Zeker een aanrader! Helpen ook steeds met maatadvies.

27 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topshop!!Gisteren mijn vierde tuig binnen…

Gisteren mijn vierde tuig binnen gekregen van Woeffie en weer is het het mooiste tuig wat ik heb gezien!! Kwaliiteit weer zo goed, prachtige kleur!! Ook het badjasje is perfect. Wil je nou goede mooie spullen voor je hond dan is Woeffie waar je moet zijn! Superfijne shop en altijd goed advies.

Tuigje

Tuigje, riem en zakjeshouder besteld en wauw wat zijn ze mooi! 😍 Snelle levering en heel behulpzaam personeel! Ik bestel zeker weer!
Een aanrader! 🫶🏻

Super mooie tuigjes

Super mooie tuigjes! Bedankt weer voor de mooie bestelling en natuurlijk het cadeautje. Ze was al erg enthousiast aan het spelen met haar kersjes knuffel.🥰 En nu kan ze twinnen met mijn kleine hondje die had het hartjes tuigje van de vorige collectie + twinnen met haar zus. En dan nu voor hem zijn beren badjasje.🥰

27 januari 2026

Hele mooie tuigjes

Hele mooie tuigjes! Echt een aanrader voor je hond. Al meerdere malen een bestelling gedaan en altijd heel erg tevreden. Goeie kwaliteit en snelle levering.

24 januari 2026

In 1 woord TOP

Zulke mooie tuigjes - mooie en goede pasvorm - goede kwaliteit - leuke kleurtjes en printjes. En nog zoveel leuke producten. Ben blij met alles wat ik heb van woeffie! Goede en vriendelijke service. Gewoon TOP!

9 januari 2026

Super maat advies !

Ontzettend blij met de tuigjes voor ons dwergkeesje! Eindelijk iets wat mooi past. Super service betreft het maatadvies!

5 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.