Snelle levering. Goede kwaliteit met fijne weving biologisch katoen. Het dekbed overtrek glanst nog steeds na 5 wasbeurten. Lekker groot met de extra lange instopstrook aan het voeteneinde. Geen strak... Se mer
Det här tycker kunderna
Jong bedrijf dat duidelijk met veel passie gerund wordt door Wouter & Charlotte. They go the extra mile om hun klanten tevreden te maken, zoals ik persoonlijk mocht ervaren. Los van het hele fijne, pe... Se mer
Prachtige poederkleur creme katoen /satijnen dekbedhoes. Snel geleverd. Bij vragen per mail zelfde dag antwoord. Zit handgeschreven kaartje bij, kan dit enorm waarderen. Hoop dat er nog bijpassende la... Se mer
Företaget har svarat
Wat ben ik blij met mijn nieuwe satijn-katoenen dekbedovertrek. Het voelt heerlijk zacht aan en straalt die fijne eenvoud uit waar ik zo van houd. De kwaliteit is duidelijk merkbaar: duurzaam materia... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Wocha hechten we veel waarde aan een goede nachtrust én het maken van een positieve impact. Met zorg hebben we de hoogste kwaliteit linnen en katoen satijnen materialen geselecteerd om beddengoed van te maken. Door samen te werken met verschillende stichtingen dragen we ook bij aan lokale en nationale initiatieven om mensen te helpen.
Kontaktuppgifter
Maasstraat 190-1, 1079BL, Amsterdam, Nederländerna
- 020 224 6043
- hello@wocha.nl
- wocha.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Wocha
Heerlijk materiaal, sympathiek bedrijf.
Heerlijk materiaal, slaapt onwijs lekker! Ik voel me als een prinses onder mijn linnen dekbed. Sympathiek bedrijf, levert goed spul.
Er zat ook nog een lief briefje en een totebag bij.

Svar från Wocha
Linnen is the best for the summer!
Heerlijk dekbedovertrek van linnen
Heerlijk dekbedovertrek van linnen. Je slaapt echt lekkerder! En een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Svar från Wocha
Super product en geweldige service
Super product en geweldige service! Duidelijke communicatie na bestelling en binnen no-time was m'n linnen dekbedovertrek geleverd - met prachtige tote-bag :). Product is van goede kwaliteit, stevig, en slaapt heerlijk. Wordt vermeld dat het zachter wordt na meer gebruik, maar eigenlijk vond ik het nu al ge-wel-dig slapen. Aanrader!
Snelle service en top kwaliteit!
Snelle en goede levering! Kwaliteit van het beddengoed is super goed. Voelt zacht aan op je huid, een fijne stof en ook de kleuren van het beddengoed zorgen voor een luxe gevoel. Het satijnen dekbed is perfect voor de wat koudere dagen en in de zomer is het linnen dekbed heerlijk luchtig!
Heerlijk!
De lakens van Wocha voelen heerlijk zacht aan en mijn vriendin en ik zijn er dol op. De lakens voelen nog steeds fijn na een aantal keer wassen. Daarnaast was de service super: toen wij (zelf) een foutje in de afmetingen hadden gemaakt. Overall: 5 sterren!
Zeer tevreden
De bestelling was zeer snel binnen en voorzien van een persoonlijke noot. Materiaal voelt goed aan. Goede service en snelle communicatie.
Wat een heerlijk dekbedovertrek
Heerlijk Satijn dekbedovertrek. Mooie kwaliteit en zeker het geld waard !
Mijn client waar ik werk heeft een satijnen dekbedovertrek van Wocha . Wat voelde die stof heerlijk. Uiteindelijk besteld en geen seconde spijt van gehad.
Ga zo door Wocha !
Top kwaliteit en top service!
Fijn linnen dekbedovertrek voor een…
Fijn linnen dekbedovertrek voor een goede prijs. Snelle levering. Niks op aan te merken.

Hele goede kwaliteit hoeslaken
Hele goede kwaliteit hoeslaken! Heerlijk zacht en het laken blijft ook goed na het wassen. Als stewardess slaap ik in veel hotels dus ik ben erg kritisch, maar deze is echt hotel kwaliteit :) Snelle levering ook, dus een hele goede ervaring met Wocha!
Erg blij met m’n aankoop (satijnen…
Erg blij met m’n aankoop (satijnen dekbedovertrek blauw)! Nu meer dan een maand in gebruik. Heerlijk zacht en ook de kleur is top. Volgende aankoop wordt het linnen dekbedovertrek!
Besteld en dag daarna al binnen
Besteld en dag daarna al binnen! Verder is het een artikel van zeer goede kwaliteit!
Nog nooit zo goed geslapen!
Wat een heerlijk zacht materiaal. Nog nooit zo goed geslapen!
Prachtig dekbedovertrek
Prachtig dekbedovertrek van goede kwaliteit! Het is heerlijk zacht en ben erg blij met de mooie kleur. Absolute aanrader!
Super kwaliteit
Naast dat het heerlijk slaapt ziet het er ook nog fantastisch uit! Ik zal hier zeker weer bestellen.
Super kwaliteit
Ik kocht sinds jaar en dag mijn dekbedden en hoeslakens bij een luxe zaak in Amsterdam. Nu alles tegenwoordig zo duur aan het worden is, ben ik online research gaan doen of ik dezelfde kwaliteit (voor de kenners 195 gr m2!!) ergens anders voor een betere prijs op de kop kon tikken. Zo kwam ik bij Wocha uit. Ondanks dat ze nog niet zo veel reviews hebben zag het er wel goed uit en besloot toch te bestellen. De levering was erg snel en de producten zijn van een hele goede kwaliteit en super leuk verpakt! Ik merk echt geen enkel verschil met mijn andere lakens. Zo blij dat ik Wocha tegengekomen ben. Aanrader!
Goede prijs kwaliteit
Ik was aan het twijfelen of ik het waard vond om een linnen dekbedovertrek te bestellen, maar was tegen Wocha's prijs toch benieuwd. Het slaapt zo lekker!! Ben er heel blij mee
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.