Τα χρήματα άργησαν μία μέρα να μπουν…
Τα χρήματα άργησαν μία μέρα να μπουν στον λογαριασμό μου. Ευτυχώς έχουν μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και δεν βαριέσαι.
Το Winmasters casino λειτουργεί με άδεια από τη Malta Gaming Authority (MGA/B2C/275/2014) και ανήκει στην εταιρεία WM Interactive Limited, μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο του online τζόγου. Δεν πρόκειται για μια τυχαία πλατφόρμα που εμφανίστηκε ξαφνικά στην αγορά. Έχουμε χτίσει μια υποδομή που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων παικτών, με πλήρη υποστήριξη στα ελληνικά και συναλλαγές αποκλειστικά σε ευρώ. Στην πλατφόρμα μας διαθέτουμε πάνω από 1.700 παιχνίδια από 8 κορυφαίους παρόχους λογισμικού: NetEnt, Betsoft, Play'n GO, iSoftBet, Evolution, Quickspin, Playson και Games Global. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε slots, live casino, επιτραπέζια παιχνίδια, χαρτιά, bingo, poker και αθλητικά στοιχήματα, όλα κάτω από μία στέγη. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις αλλού. Το live casino μας τρέχει πάνω στην τεχνολογία της Evolution, που είναι ο απόλυτος πάροχος στο χώρο του live streaming. Οι ζωντανές ροές μεταδίδονται σε υψηλή ανάλυση με ελάχιστη καθυστέρηση, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι κάθεσαι σε πραγματικό τραπέζι. Τα παιχνίδια ελέγχονται για δίκαιο αποτέλεσμα και τα ποσοστά επιστροφής (RTP) των slots κυμαίνονται γενικά μεταξύ 95% και 97%, ανάλογα με τον πάροχο. Για να κάνεις Winmasters login, αρκεί να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό με τα βασικά σου στοιχεία. Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και δεν απαιτεί περίπλοκα βήματα. Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση της ταυτότητάς σου, έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένων των αναλήψεων. Όταν κάνεις sign up στο Winmasters, σε υποδεχόμαστε με ένα welcome bonus 100% μέχρι €200 στην πρώτη σου κατάθεση. Πέρα από αυτό, υπάρχουν προσφορές δωρεάν περιστροφών και ένα ειδικό bonus για τα αθλητικά στοιχήματα με πολλαπλασιαστή κερδών. Δεν σταματάμε στην πρώτη κατάθεση, γιατί θέλουμε να νιώθεις ότι η παρουσία σου στην πλατφόρμα μας έχει αξία σε βάθος χρόνου. Στις διαθέσιμες μεθόδους κατάθεσης περιλαμβάνονται Paysafecard, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τραπεζικές μεταφορές. Οι καταθέσεις με Paysafecard και e-wallets είναι άμεσες, ενώ οι κάρτες χρειάζονται 2–3 εργάσιμες ημέρες και οι τραπεζικές μεταφορές 4–5 εργάσιμες ημέρες. Δεν χρεώνουμε καμία προμήθεια ούτε στις καταθέσεις ούτε στις αναλήψεις, και το μέγιστο ποσό ανά συναλλαγή ανάληψης είναι €2.000. Η ασφάλεια της πλατφόρμας μας βασίζεται σε κρυπτογράφηση SSL 128-bit, που διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα σου μεταδίδονται με πλήρη προστασία. Δεν αποθηκεύουμε ευαίσθητες οικονομικές πληροφορίες χωρίς τα κατάλληλα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η συμμόρφωσή μας με τις απαιτήσεις της MGA σημαίνει ότι υπόκειται σε τακτικούς ελέγχους από ανεξάρτητους φορείς. Η εφαρμογή μας, το app του Winmasters, είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android, και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την ίδια εμπειρία με την desktop έκδοση. Η πλοήγηση είναι γρήγορη, τα παιχνίδια φορτώνουν χωρίς καθυστέρηση και μπορείς να διαχειριστείς τον λογαριασμό σου, τις καταθέσεις και τις αναλήψεις απευθείας από το κινητό σου. Το mobile περιβάλλον είναι βελτιστοποιημένο για οθόνες αφής και δεν χάνεις τίποτα σε σχέση με την πλήρη έκδοση. Για οποιοδήποτε θέμα, η ομάδα υποστήριξης του Winmasters casino είναι διαθέσιμη μέσω live chat απευθείας από την πλατφόρμα. Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί μας στο support@wmasters-gr.com αν προτιμάς γραπτή επικοινωνία. Η υποστήριξη παρέχεται στα ελληνικά, κάτι που κάνει τη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων πολύ πιο άμεση και αποτελεσματική για τους Έλληνες χρήστες.
Grekland
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Πέρασα καλά παίζοντας, αλλά το μενού της σελίδας είναι λίγο μπερδεμένο και δυσκολεύεσαι να βρεις συγκεκριμένα παιχνίδια.
Καλή ποικιλία, όμως τα μπόνους στο winmasters είναι αρκετά αδύναμα σε σχέση με άλλα καζίνο που έχω παίξει.
Έκανα ανάληψη κανονικά, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών άργησε πάρα πολύ να μου απαντήσει στο chat για μια απορία.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.