Wiwi Websolutions | Nijmegen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Tot nu toe is het contact met Wiwi erg prettig! De ervaring is dat er snel gereageerd wordt op mailtjes en dat ze goed meedenken bij vragen.

Wiwi heeft een paar jaar geleden onze website gemaakt. Als er iets aangepast moet worden dan is een mailtje of een belletje voldoende om het voor elkaar te krijgen. Natuurlijk kan je dit ook zelf reg... Se mer

1. Webbhotell
  2. Webbdesigner

Wiwi is een WordPress Internetbureau in Nijmegen, met aanvullende oplossingen voor bijvoorbeeld snelle WordPress hosting, updates, beveiliging i.c.m. persoonlijke hulp & ondersteuning van onze WordPress specialisten. Onze WordPress servers zijn voorzien van groene energie, voor een duurzamere website. Wil jij een nieuwe WordPress website laten maken? Of juist een bestaande website laten vernieuwen of optimaliseren op snelheid? Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvend voorstel.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Had a website made for the second time

Had a website made for the second time, clear and friendly staff! changes are always easy to report!! I think this party is really very suitable! If you want a website, look no further.

8 september 2023

Svar från Wiwi Websolutions | Nijmegen

Lekkerkoud bedankt voor je warme reactie :) Trots dat wij je logo mochten ontwerpen en een nieuwe WordPress website mochten ontwikkelen!

Wiwi heeft mijn ontzettend goed…

Wiwi heeft mijn ontzettend goed geholpen met het realiseren van mijn bedrijfswebsite en al het daarbij behorende onderhoudt super fijn! Bedankt en tot de volgende opdracht.

10 september 2023

Svar från Wiwi Websolutions | Nijmegen

Job van Wijdeveld bouw hartstikke bedankt voor je review. Hier doen wij het voor!

Erg goede support & hosting

Erg goede support & hosting, staan altijd voor mij & mijn klanten klaar. Voor mijn eigen bedrijf ondersteun ik verschillende mkb'ers in IT en bouw & onderhoud ik ook maatwerk applicaties. Een aantal van mijn klanten hebben ook hun website via mij in beheer & deze klanten stuur ik met hun website + email hosting direct door naar Wiwi Websolutions vanwege de goede hosting en support die Wiwi biedt. Zo zijn mijn klanten ontzorgd & ik ook.

Wiwi Websolutions denkt graag mee en ondersteund waar nodig, ook transparent in wat ze voor je kunnen betekenen en doen. Simpelweg, erg fijn!

10 juli 2023

Svar från Wiwi Websolutions | Nijmegen

Bedankt Guus voor deze mooie review en de fijne samenwerking!