Veel faillisementen, geen opvolging, geen communicatie. Heel commercieel in marketing, en ze ondersteunen ook wel echt vlaamse startende bedrijfjes, maar dat komt dus met een zeer hoog risico. Che... Se mer
Det här tycker kunderna
Makkelijk platform om te gebruiken. Enkel zijn de voorwaarden (zoals rente en looptijd) pas beschikbaar als het project online staat. Dat vind ik een nadeel bij de zeer snelle projecten (a la Keple... Se mer
Företaget har svarat
The first and most important thing to know is that the Crowdlending loans (i.e. for people not living in Flanders) are subordinated loans without any collateral guarantee ! (Subordinated loans... Se mer
Företaget har svarat
Het feit dat de kredietnemers degelijk gescreend worden, geeft mij, als leek, de kans om met een laag bedrag toch nog wat geld bij te verdienen. Nergens anders kan je zoveel intrest krijgen, tenzij... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
WinWinner is een Gents bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij hun financieringsvraag. Hiervoor werd een specifieke methodologie ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat vraag en aanbod in de markt maximaal worden bij elkaar gebracht. Ondertussen hielpen we met ons team al meer dan 250 ondernemers aan financiering door onze unieke aanpak. Met onze hulp haalden onze klanten al meer dan 23 miljoen euro op via crowdlending en cofinanciering!
Kontaktuppgifter
Oudenaardse Steenweg 21, 9000, Gent, Belgien
- 0032470290214
- info@winwinner.be
- winwinner.be
Har besvarat 86 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Une expérience fluide et inspirante
J’ai été agréablement surpris par la simplicité et l’efficacité du processus de souscription. Tout est clair, rapide et bien expliqué, ce qui rend l’expérience très agréable. Le site met en avant des projets inspirants, avec des informations détaillées et une transparence exemplaire. Je recommande vivement cette plateforme à quiconque souhaite soutenir des initiatives porteuses de sens. Bravo pour cet excellent service !

perfect
• Heldere communicatie tijdens het hele proces.
• Goede selectie van interessante KMO's.
• Een fijn platform voor crowdlending.

Svar från Winwinner
Alles verliep heel vlot en zonder…
Alles verliep heel vlot en zonder problemen. De communicatie was ook heel duidelijk en helder.

Betrouwbaar en eenvoudig
Ik was eerst wat terughoudend, maar Winwinner maakt het investeren heel eenvoudig en betrouwbaar. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, en ik voelde me goed ondersteund tijdens het hele proces.

Duidelijk en efficiënt
Overzichtelijk platform, duidelijke informatie over elk project en snelle en eenvoudige investeringsprocedure. Kortom zeker een aanrader om te investeren via Winwinner.

makkelijk platform
Makkelijk platform om te gebruiken.
Enkel zijn de voorwaarden (zoals rente en looptijd) pas beschikbaar als het project online staat. Dat vind ik een nadeel bij de zeer snelle projecten (a la Kepler).
Ook worden mislukte projecten (bv jacobs conceptstore) verwijderd. Maar achter is het interessant om ook deze zaken nog eens te bekijken als investeerder.

Svar från Winwinner
Duidelijke gegevens en niet teveel…
Duidelijke gegevens en niet teveel administratie. Hopelijk blijft de opvolging,g ook op niveau.

Svar från Winwinner
Crowdfundingplatform dat zorgt voor een…
Crowdfundingplatform dat zorgt voor een match tussen een kredietgever (particulier) en onderneming.
Wanneer een onderneming in wanbetaling gaat, is de service ondermaats. Je moet alles zelf afhandelen en van ondersteuning is weinig sprake. Ik heb het gevoel dat WinWinner altijd de kant kiest van de onderneming en de particulier in de koude laat staat (angst om geen nieuwe ondernemingen te kunnen aantrekken?).
Dit gebrek aan ondersteuning staat in schril contrast met andere platformen die WEL ondersteuning bieden bij wanbetaling. Bijvoorbeeld Look and Fin onderneemt voor de kredietgever actie en kiest duidelijk partij. Je wordt ook ontzorgd: Look and Fin stuurt aangetekende brieven, schakelt advocaten in, ... Gelijkaardige service bij Beebonds. WinWinner daarentegen doet niets. Het lijkt alsof ze de commissie 'binnen hebben' en zich er niets meer van aantrekken. Spijtig.
Het is pas als het slecht gaat, dat je ziet hoe de kwaliteit van de dienstverlening is.
REACTIE OP ANTWOORD VAN WINWINNER
Sorry, maar dat is geen argument. Ook Beebonds werkt met een gelijkaardig systeem als WinWinner: ook bij Beebonds geef je een directe lening aan de kredietnemer. MAAR ze ondersteunen wel bij problemen. Beebonds verzamelt alle gedupeerden en zoekt dan een advocaat, regelt aangetekend schrijven, .... De kosten worden verdeeld door de aangeslotenen a rato van hun inbreng. Waarom kan zo iets niet bij WinWinner? Dat heeft toch niets te maken met de structuur? Dit heeft eerder te maken met welwillendheid en het bewust verdedigen van de onderneming en niet kiezen voor de belangen van de particulieren.

Investeren in projecten met WinWinner
WinWinner is een mooi alternatief om je spaargeld te renderen maar waarbij je ook met verliezen te maken krijgt. Ik heb een 10 tal investeringen in mijn portefeuille via WinWinner en tot nu toe is er 1 volledig terugbetaald, 3 faillisementen en nog 6 lopende waarvan de betaling niet telkens op de vervaldag gebeurd is. Het is zeker raadzaam om het kapitaal te spreiden en niet teveel risico's te nemen in crowdleningen. De terugbetalingsratio betreft bij mij dus maar 70% ipv 98% die op de website wordt weergegeven.

Communicatie & ondersteuning
Duidelijke transparante communicatie, snelle opvolging van het dossier. Goede duiding van de risico's gezien dit mijn eerste investering is via een platform als Winwinner.

Svar från Winwinner
Aangename website om mee aan de slag te…
Aangename website om mee aan de slag te gaan, voldoende info, vlotte betaling, ...

Svar från Winwinner
Handig, duidelijk en hulp bereikbaar
Duidelijk overzicht, handige FAQ ,
Wat vooral ontbreekt is enige hulp voor inbreng op belastingsbrief: met gespreid over meerdere WINWIN moet ik al die aflossingstabellen apart openen om dan daaruit nog te lezen wat totaal uitstaand kapitaal in winwinleningen samen was op 1/1 en 31/12 ..
dit moet correct ingevuld zijn om het vermelde belastingskrediet te kunnen ontvangen..
maar verder, ook goed bereikbaar, en hulp van echt persoon met eerste keer inschrijving 2 jaar geleden :)

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.