Winnershape Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig tøj og pasform virkelig god til fornuftige priser. Hertil også hurtig levering. Skulle returnere en vare købt i forkert størrelse og havde et spørgsmål. Det svarede på på kort tid efter på en s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ALT er bare godt - jeg er vild med jeres produkter og især den korte leverings tid. Det betyder meget! Bedste anbefaling til jer fra mig

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Købte Rikke Hørlykke shorts med den info at indershortsene ikke ville kravle op. Desværre så stemmer det ikke helt overens. MEN da jeg skriver til virksomheden, får jeg intet svar og det er nok det je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en god oplevelse. God hjemmeside, meget hurtig levering og virkelig god kvalitet. Dejligt med tights med ekstra længde i størrelse XS. Det kunne være dejlig hvis der kunne komme overdele med... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekt til sport men også til hverdag

For det første kom varen rigtig hurtigt. Den levede fuldstændig op til beskrivelsen af pasform og kvalitet. Specielt detaljen med hætten som er tætsiddende og halsen som går op over hagen er lige mig. Og lynlåsen bliver dækket af et stykke stof når den er helt lynet op. Helt tydeligt den er designet af en som ved hvad man har brug for comfortmæssigt bår man dyrker sort. Jeg bruger den nu også hele tiden under mon hverdagsjakke, fordi den holder mig varm på maven og det ser pænt ud med hætten over min jakke. Super tilfreds med den.

8 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig information omkring restordre og forkerte sendte varer

Dårlig information omkring restordre og forkerte sendte varer. Hvis man prøver og få et ordenligt svar, skriver de at varen kommer ugen efter, og der gik så små 4 uger…

20 januari 2024
Logotyp för Winnershape

Svar från Winnershape

Hej Martin

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg beklager din oplevelse.

Det er korrekt, at varen var en forudbestilling, da den var i restordre. Det stod inde på produktsiden, men vi vil se på om, det kan gøres mere tydeligt en anden gang, hvis vi laver den mulighed igen.

Vi havde fået en dato fra vores producent for, hvornår vi ville få leveret varen. Det holdt desværre ikke og så fik vi en ny dato. Derfor meldte vi desværre noget ud til dig i første omgang, som vi endte med ikke at kunne overholde, da varen blev yderligere forsinket med en uge. Vi forventede i første omgang, at kunne afsende din ordre 29/12, men lykkedes dog først med det d. 15/1.

Når alt det er sagt, så er det bestemt heller ikke heldigt, at vi kommer til, at sende en vest til dig, i stedet for en jakke. Men vi fandt dog en løsning på det, som jeg havde opfattelsen af, at du var tilfreds med.

Super lækket materiale

Super lækket materiale! 🤩

Jeg lever af at være aktiv! Og dette her træningstøj er fantastisk at have på!

Det er det blødeste jeg noglesinde har haft på!
Sidde perfekt på mig! Elsker at der er 2 lommer på siden af låret det funger meget beder en dem med lomme på lænden! Det træning’s tøj jeg går mest i!
God til mor maven, de laver ikke det der flap når man bukker sig!

Sport bh’en støtter mega godt og den giver en flot barm!

Super kvalitet og holdbare hed!

Jeg har et sæt i alle 3 favner men Dusty pink er helt klart min favorit.

Tak for en god service🙏🏼

22 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt et par sorte trænings tights…

Har købt et par sorte trænings tights hos Winnershape de er super elastisk og komfortabelt at have på. Jeg elsker den højtaljede model og så ruller den ikke i taljen selv om man er en str L Fantastisk. Jeg har haft en super god oplevelse med produktet Og med at handle hos winnershape.dk

31 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækkert, behageligt, flot og praktisk!

Modtog idag 1 stk t-shirt, 1 stk. bukser og 1 stk shorts.
Produkterne er lækre, behagelige og har et stilrent og enkelt design! Kan varmt anbefale winnershape! Og så har både shorts og bukser lommer med lynlås så man ikke taber sin nøgle til skabet :)

13 januari 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.