No dark mode
I often play at night and the bright white background is really harsh. More and more sites offer dark mode, but not this one. Ended up leaving just to save my eyes.
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tried the live roulette. Video kept freezing, dealer’s voice out of sync, bets sometimes not registering in time. I missed a winning number because of their lag. Support didn’t care at all.
Apparently there’s a maximum bet limit when you play with bonus, but it wasn’t obvious anywhere on the deposit page. I only found out when they voided my winnings for going over it.
Sometimes I log in fine, other times it says “wrong password” even though it’s saved in my manager. After a few tries it works again. Feels buggy.
En meget kyndig og professionel service, med god tid til at fortælle og forklare hvad vi fik i glasset på tallerkenen😊. Omgivelserne er skønne og alternative, rigtig hyggelig på den danske måde. Mange tak for din væremåde. Glæder mig til næste gang 🍷🍷🍷

Svar från Sportuna Casino🧩
God oplevelse med levering 😉 så skal der smages orangevin

Svar från Sportuna Casino🧩
Super dygtig vinmand. Han ved hvad han taler om. Lækre vine, den perfekte vinsmagning var en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.

Svar från Sportuna Casino🧩
Der findes mange der sælger vin, men Wineninja kan noget særligt.
Enorm meget knowhow og passion for alt der har med vin at gøre. Evnen til at dele begejstringen og passionen under en vinsmagning er eminent. Man føler sig tryg på en eller anden måde. Lidt ligesom når man har haft den samme pålidelige mekaniker gennem mange år.
Wineninja fortjener alle 5 stjerner

Svar från Sportuna Casino🧩
Vi har været med til vin smagning, der var rigtig godt, gode vine og Stefan var rigtig dygtig og rar

Svar från Sportuna Casino🧩
Vi har haft Stefan som foredragsholder til vinaften for et stort publikum på 150 mand.
Det klarede han rigtig flot og deltagerne har kun haft positive tilbagemeldinger.
Stefan er god til at holde foredrag hvor alle føler de får noget ud af det.
De bedste anbefalinger herfra
Jens, Kvickly Vejen

Svar från Sportuna Casino🧩
Altid en god fortælling om de gode vine han sælger..
Dejligt sted at handle både på nettet og hjemme hos Stefan ..
Så derfor giver jeg 5 stjerner.

Svar från Sportuna Casino🧩
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.