Experienta mea cu Arina Sarapova a fost excelenta pe parcursul celor 3 zile de prezentare si familiarizare cu programul de investitii la bursa. Arina a oferit explicatii clare, indrumare profesio... Se mer
Det här tycker kunderna
Am intrat din curiozitate pe un anunț sponsorizat pe Facebook pentru a mă înscrie la un curs despre investiții. Sunt tentată să investesc dar nu știu în ce! Atmosfera la curs este foarte plăcută , for... Se mer
I started out knowing almost nothing about investing. I thought the stock market was a complicated field, meant only for specialists. Thanks to Win Academy and Romeo Nicolescu, I came to under... Se mer
M-am înscris la cursul gratuit din dorința de a mă educa financiar. Majoritatea termenilor i-am auzit în jurul meu, însă nu știam ce înseamnă și nimeni nu mă putea face să înțeleg așa cum am înțeles l... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Investim în investitori. Învață să investești inteligent și să îți construiești libertatea financiară. Nu mai lăsa inflația să îți consume economiile. Începe acum Cursul Gratuit de 3 zile si descopera strategia noastră pentru succesul tau!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Un curs foarte bun de educație…
Un curs foarte bun de educație financiară primară .

Svar från Win Academy
Am făcut cursul individual cu Arina…
Am făcut cursul individual cu Arina Sapovalov și a fost una dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut în mine. Explică pe înțelesul tuturor. După curs am început să investesc pe cont propriu și acum fac parte din comunitatea WinAcademy. Suportul este extraordinar, mereu găsesc răspunsuri și învăț lucruri noi. Portofoliul meu este pe plus și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute.

Learning at my own pace
Learning at my own pace , no rush from anybody which may lead to make mistakes . Friendly and very well prepared trainers . More important , they are not selling dreams of fast enrichment

Recomand
Sunt in comunitatea WinAcademy de un an si jumatate și pot spune sincer că mi-a schimbat modul în care înțeleg și gestionez finanțele. Am pornit fără prea multe cunoștințe solide, iar parcursul de învățare a fost structurat clar, cu explicații pe înțelesul tuturor. Datorită mentorilor Andrei Filip, Adrian Rus și Codruț Păraianu, am învățat efectiv să investesc și să înțeleg cum funcționează piețele — nu doar teorie, ci lucruri aplicabile în practică. Ce apreciez cel mai mult este consecvența — nu a fost un curs rapid și atât, ci o formare susținută pe termen lung, care chiar s-a văzut în progresul meu. Recomand cu încredere oricui vrea să învețe serios despre finanțe si doreste cu adevarat rezultate.

Experiență foarte bună la Win Academy
Experiență foarte bună la Win Academy - recomand cu încredere datorită mentorilor implicați, care sunt mereu disponibili să te ajute să înțelegi cu adevărat conceptele de trading.

Svar från Win Academy
Recomand acest curs cu toata…
Recomand acest curs cu toata increderea.
Daca vrei sa intelegi cum functioneaza bursa si cum poti sa-ti protejezi banii de inflatie, acest curs este ceea ce ai nevoie.
Poti intra si in grupuri de lucru pe tranzactionare ca sa primesti informatii si idei pentru a face niste bani in plus mai repede.

Financial education academy - 5 stars
They helped me with the basis of my financial education.
I've been attendig their classes for a long time and I see myself there for a long time in the future as well.

Win Academy
Recomand cu încredere Win Academy tuturor celor care își doresc să învețe despre educație financiară și investiții. Mi-a plăcut faptul că accentul se pune pe practică, nu doar pe teorie, ceea ce m-a ajutat să înțeleg și să aplic informațiile mult mai ușor.
Atmosfera este motivantă, iar trainerii oferă sprijin pe tot parcursul procesului de învățare. Preferatul meu este Adrian Rus – un trainer profesionist, care explică foarte clar, este mereu dispus să ajute și se implică cu adevărat în succesul cursanților.

The Best
Indiferent de nivelul la care esti, in cadrul companiei gasesti suport, indrumare si claritate de cum poti intelege, analiza si aplica informatiile in deplina cunostinta de cauza, pentru a obtine cele mai bune randamente.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.